axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Dur o miracle ı quest rogue ve pirate warriorla yeneyim de hayattan zevk alama BWAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 of uzun zamandır bi günde bu kadar asılmamıştım oyuna final boss'a 11-1 (8'i streak arada 1 lose) gibi hayvani bi skorla geldim freeze oynuyorum sonra 3 kere arka arkaya yenildim. yılmadım r1 4 yıldız'a 2 inip 2 çıkıyorum falan sonra jade druid geldi arkarkaya 3 maç yapıp hallediyorum bu işi kafasına girmişken tam. tilt oldum heralde rank 2ye düştüm şimdi sfdfds hiç böyle olmamıştı ya r1'de. gaza geldim mi akıyodum yani ne kadar değişebilir ki mikro meta/oyun performansım etc. en son zaten deck değiştirdim jade gelip duruyo diye paladin oynadım. PAladin kartlarına baktıkça başım dönüyor falan. o kadar freeze mage oynamışım ki aklım başka türlü çalışmıyor sdf 2 kere de paladinle yenildim en son hahaha ibret hayvan gibi token shaman pirate warr ve aggro druid bi de mage var bakıyorum son 24 saat ve 3 güne. Jade druid oynayan arkadaşlar açıklayabilir mi bu decklerle napıyo jade druid? gideri var mı o kadar? Sinir oldum arkadaş niye jade druid oynanır lanet olsun sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 highrolladım sonunda eheh 2200'den giriş yaptım freeze mage'le 2, totalde 8 oldu :P sadece freeze'le r3 sonrası 76-54 yapmışım. %58.4 ediyor. eh fena değil (arada 1-2 başka deckle tilt olup batırışlarım var o yüzden sayı tutmuyor) bu ay control paladin'le çıkmak istiyodum aslında ama flood deckleri (healsız burstsuz) çok olunca (bi ara özellikle shaman acayip çoktu) freeze gene iş yapar gibi hissettim. arada lose streaklerim olmasa acayip iyi iş yapacaktı aslında. loop'a girdim resmen r1-2 arası 2-3 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 sıkılmadan bu kadar oynayabilsem keşke.. 1 tane bile yenildiğimde inanılmaz tilt oluyorum yok yani. Totalde %52 winrateim bu sezon ama çok az oynadığım için anca rank 10dayım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ben de sikilinca biraksam keske. Pis dert oluyo o kafaya girince, kendimden hoslanmiyorum hic falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 rank 3 sonrası 130 maç sadece mage ile mi ohannes. sezon başından beri kaç o zaman 300-350'leri falan buldun mu? ayrıca ben izlemesem bok olurdun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 evet sabonis hersey seninle alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 aha bütün ay bu wild'da r10 oldum yalnız malyrogue'la bir ara. deck'i soranlar oluyo yapıştırayım buraya ooze yerine eater of secret'la başlamıştım hayvan gibi pirate warr. gelince bir ara ooze'u yapıştırdım hemen. laughing (aka freeze mage master) loot hoarder ve 2.barrier oynuyor ooze ve volcanic pot. yerine bu arada. adamın listesi standart kabul ediliyor. bu benim ki :P ben yaptım !!11bir meraklısına rakiplerimi de koyayım tüm ay gelen yalnız maalesef wild/standart ayrılamıyor bu trackobot'la. bilmiyorum ne kadar değiştirir istatistiği ama. meta yorumlamam gerekirse bence keyifli bi meta var şu an. evet çok hızlı, ebeni belliyolar t1 itibariyle board'da. zaten o yüzden freeze mage seviyorum ^_^ yine de çeşidin çok olması iyi. control paladin'le de epey hızlı çıkmıştım r1'e kadar ama bi noktada illalah demişim demek ki. yani control oynanabiliyor. agro için de seçenek çok ve hiç biri face hunter tadında secret pala iğrençliğinde msog şaman banalliğinde değil gibi. eet hala iğrençlikler oluyo ama yapacak bişey yok. elin kolun bağlı kaldığın maç % kaç bilmiyorum bi ara sayayım dicem mümkün değil druid'den tiksindim sanırım ama. hem aggrosu hem jade'i. az iyi çekti mi bakıyosun öyle ekrana. quest warrior da sevimsiz ama neyse ki çok değil. kişisel olarak priest oynayanları da sevmiyorum ama anlayabiliyorum yani olayını saygı duymaya çalışıyorum falan sfsf hoş freeze mage de epey gıcık ediyor olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ohannes rogue'u çıkarsan bile 373 maç ediyor, bu ay baya kasmış legend. bu arada aha benim rank 5'e kadarki metam, 2 gün içinde rank 17'den 5'e nasıl çıkılır örnek. "Vaktim yok rank 5'e çıkamıyorum, bu oyun şans oyunu" bilmemne diyenlere gelsin. 67 maçta rank 5 (1 de hunter maçım var) ARRRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 bi yerlerde ufak bir eksdays erekte oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Bu arada 67 maça bile gerek kalmazdı da 4 gün önce canım sıkıldı renounce yshaarj warlock oynadım 3-9 yaptım. Şaka maka efsane hızlı tırmanmışım lan. Hem meta uygun heralde pirate içim hem de ayın 20si geldiği için Rank 5'in altında mal oyuncular kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 oha ne çok hunter gelmiş :D bu olay hiç sabit bişi değil ya epey dinamik tüm her şey aslında. yani her gün kademeli olarak kolaylaşıyor oyun. winrate karşılaştırmak imkansız oluyo o yüzden. ki zaman bir yana sen ilerledikçe de zorlaşıyor falan. değişik bir matris var matematiksel anlatmaya dilim yetmez ben ilk 10 gün kastırmayı seviyorum challenge adamıyım 10.gün r2'ye çıkmışım zaten baktım üstüne 10 gün sürünmüşüm haha işte 2 kere ayın 11'inin ilk saatleri legend olmuşum. o rekoru kırmaya çalıştım ungoro'da geçen ay ama naamümkün. bu ay da çok zordu. -- aha masaüstüm'de r5 olduğum zaman aldığım ss de varmış bak göstereyim tarih 10 haziran, yani 10 gün öncesi senin chart'a göre. full control pala ve 1.gün 1.saat başlamıştım (bi nevi legend metası oluyor ilk 3-5 gün zaten r15-5 arası bile :D) her şeyi geçtim sırf oynanan class'lara baksan, hunter casual oyuncu class'ı direkt (pleb demiyorum nezaketen) sana en çok gelen class falan olmuş nerdeyse :P artislik yapmak gibi olmasın ama kimsenin oynamadığı control pala ile çıkmışım dikkatinizi çekerim xD --- ha bu arada %75 winrate her türlü rank'da tarih'te meta'da deck'le falan, baya iyi işte gayet. Başka bişi demeye çalıştığım anlaşılmasın hani. aynen devam et legend ol 2-3 gün içerisinde ve kanıtla bana kendini bebeyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 çok hızlısın valeera bebeyim az yavaş :D doldurmayın abi freeze mage'e karşı board'unuzu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RPUG0lJpqJY said: TL;DW: Every time you open a legendary card it will be guaranteed to be one that you don't have before. Everyone will be guaranteed to open a new legendary card within the first ten packs of the new set. Both of these changes will start when the next expansion hits. abi çok manyak bi değişiklik bu yalnız duplicate kart da hiç çıkmayacakmış legendary dışında da. 130 kartlık expansion'a 26 paket 47-50 civarı paket almak yetiyor bu sayede tüm kartları elde etmek için, yanlış anlamadıysam yanlış anlamış olmam lazım çok garip değil mi olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 garanti lego ilk 10 pack sonra yok iyi değişiklikler begendim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sadece legde dup yok diyo abi adam, diğer kartlar dup gelcek elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 videoda öyle evet ama said: In addition, you will never open more copies of any card in a pack than you can use in a single deck—no more opening three or more of the same common, rare, or epic card in one pack! http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20852959/ edit: IN ONE PACK diyomuş oh be kafam rahatladı hahaha herkesin her kartı olmasın yani iyice zevki kaçardı zevkli o kart kırma yapma işi de bir yerde x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bu güzel olmuşta, yine 2 tane çıkabilir o dandik common kartlardan, bence bunlar baktılar baya player düştü son 1.5 ayda böyle bişey yapmaya karar verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Böyle olacağı belliydi yani. Başka türlü oyuncu kaybetmeye başlarlar. Yetmez ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 sabo hakli.. beni kaybetmislerdi mesela.. simdi yine kazandilar.. bi de rica edecem 527 legendary olmasin bu sefer sette.. insallah quest olayi devam etmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bu sefer deathrattle metası gelcek kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Spyro said: sabo hakli.. beni kaybetmislerdi mesela.. simdi yine kazandilar.. bi de rica edecem 527 legendary olmasin bu sefer sette.. insallah quest olayi devam etmez.. Lan seni nası kaybetmişlerdi allasen? :D Sen whale'larındansın bu oyunun :D Senin oynamaman az kartın olduğu için baymandan dolayı falan değil ki, zira koleksiyonunda 1 tane bile eksik kart yok yani. Oyundan biraz baymış gibiydin sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 aynen takiliyorum ben :).. ama boyle gitseydi full koleksiyona kasmicaktim.. simdi gorecez bakalim yeni expansionda.. oyundan genel olarak baydim ya.. normal dongu.. bir sonraki expansionda yine zevkle oynarim bi sure.. aslinda bunda meta da iyidi oncekilere gore ama cabuk baydim bu sefer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 yav said: aha masaüstüm'de r5 olduğum zaman aldığım ss de varmış bak göstereyim tarih 10 haziran, yani 10 gün öncesi senin chart'a göre. her şeyi geçtim sırf oynanan class'lara baksan, hunter casual oyuncu class'ı direkt (pleb demiyorum nezaketen) sana en çok gelen class falan olmuş nerdeyse :P ha bu arada %75 winrate her türlü rank'da tarih'te meta'da deck'le falan, baya iyi işte gayet. Başka bişi demeye çalıştığım anlaşılmasın hani. aynen devam et legend ol 2-3 gün içerisinde ve kanıtla bana kendini bebeyim:D sana ne kanıtlayacam len kendimi, sen daha oyunu bilmezken ben legend olmuştum 2-3 kere :D hep de diyorum ortalama 200 maç yapasım gelen her ay legend olurum. pek bişi yok senin dediğin gibi. oyundan 10 üzerinden 8 anlıyorsan, 200 maçta legend olursun yani. al benim rank 5 sonrası metam (rank 5 öncesinde saçma sapan deckler falan geliyordu ondan katmadım) ha bu arada oyundan 10 üzerinden 6 anlarken de 400 maç yapıp legend olan mallar var. onlardan denk geldi bana. dur hatta ders niteliğinde koyayım beyinsizin birini: son 3 turn'e baksanız yeterli, aşırı boktan bi pirate warrior çekişine karşı nasıl kaybedilir: https://hsreplay.net/replay/JGPYUQF2PwA8K77dwBCF4F bu arada çok ufak çaplı bi etkim oldu, weapon'la vurdum ve weapon'ım yokmuş izlenimi verdiğim için 12'ye indirmedi beni çakal ahsdufhadsufha. bu da noob mesela, daha interaction bilmiyor... sadece 4. tura bakmanız yine yeterli: https://hsreplay.net/replay/xdmgasgvtmyXqtDFhxbyPR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 mirrror'da eline vermişler sabo(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar