-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 oyuna yenilik olsun diye quest getiren blizzard employee'sinin de yanına koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 14ü geçemiyosan bence blizzardın suçu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ya diyorum hep rank 5'e ulaşamayan suçu kendinde aramalı. tempostorm meta snapshot'ta tier 1 veya 2 decklerden 2'sini eksiksik yapabilen ve oyuna biraz zaman ayıran (oynayan ve/veya stream izleyen) biri rank 5'e ulaşabilmeli. ha tabii ayda 50 maç yapıyorsanız ulaşamazsınız, ondan bahsetmiyorum ama 120-130 maç civarında yapıp ulaşamıyorsanız sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 24 mac yapmisim bu ay, forever rank 12 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ya koyayım rank'ine, ben oyundaki kalitesizlikten ve herkesin tek tip deck'ler ile oynamasından bahsediyorum. gerçekten keyif alıyorlar mı herkes ile aynı deck ve aynı combo'lar ile oynamaktan ya. bilemiyorum altan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 meta denen sey o, butun oyunlarda ayni >forumlarda 3-4 kisi %1 bile olsa digerlerinden daha ustun olan bir karakter/deste/build bulur >community circlejerk baslar, herkes OHA COK EGLENCELI SUREKLI KAZANIYORUM diye gezer 2-3 gun >kendileri yenilmeye baslayinca bu game designin ABV topicleri acilir >topiclerden konu daha cok gundeme gelir, op olduguna inanilan sey daha cok oynanir >oyundaki kotu hersey buna baglanir >banhammer >kolaya alisan oyuncular haftalarca aglar. oyunu birakiyoruz derler >return to step 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bitsin istiyorum bu meta'lar viktor yaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ORJİNAL OLALIM İSTİYORUM LIKE WE USED TO BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 gwent oynasana deno, o daha çok hoşuna gider muhtemelen. muhtemelen diyorum çünkü ben daha başlayamadım. gog galaxy mi ne boksa yükleyemiyorum onu lel. release'de oynarım artık steam'e geçer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 isimsiz deckle oynamak istiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 gwent best'ti zaten ya, direkt kayanzi. quest'ler gelene kadar gene az biraz adapte olmuştum meta fan boy'lara da, şu an hiç çekilmiyor. quest mage gelince addfriend yapıp sövüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 yine /r/hearthstonecirclejerk e bağladık f2p btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bu ay 2.-3,5.hafta arası ben de öküz gibi sıkıldım oyundan ilk hafta günther mage'le fazla hızlı rank1 falan olmuştum sonra sürekli düşüp durdum falan gelen tokatladı giden tokatladı allala diyorum noluyo (bu arada hakkaten abuk subuk şeyler oldu ne zaman hadi yav yürüoz desem). başka deckler deniyorum falan ı ıh çok sıktı sonra dedim neyse boşver attım kenara oyunu en son girişimimi şu şamanla yaptım baktım gene akıyorum yenmek zevkli bişey sonuçta oyunda. ama %50-55 kesmiyor 65-70'le çatır çutur ilerlemedikçe o tatmini yaşayamıyosun. neyse amacıma ulaşınca zevki kalmadı gene bıraktım bi kenara (erken legend olunca düzgün ranklarda o kompetitifliği hissedip iyice bağlanabiliyosun oyuna bu arada esas sadomazo zevki en çok orda oyunun sfd- ama 4-5 rakamlı legend olunca olmuyo pek öyle.) diyceğim o ki, ufak tefek meta değişiklikleri oluyor hala ve oyunda yenmekten sonra en çok zevk ve tatmin veren şey bana bu meta değişikliklerini takip etmek. şu an izleyerek yapıyorum orası başka. sanarsın adam borsa takip ediyor. vic.syn'deki grafikler falan zaten gören şaşırıyo napıon yav diye sdf (http://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-49/) mesela silence priest vardı, şimdi o komboyu dragon priest'e yedirmişler. çok daha düzgün gözüküyo deck (oynamadım) -şaman yoktu işte adam akıllı. o deckin evolve'suzunu oynamıştım aggro gibi taa ne zaman. akıllının biri evolve devolve coşturmasını düşünmüş koymuş metadaki yapboz parçalarına direkt kaynak yapıyor deck. mis - jade druid dediğin şeye bile acolyte pyromancer +1/+1 buff veren kart setini lehimlemişler. çıtır gözüküyo (oynamadım) - paladin deckleri her gün çeşitleniyor falan. - agro druid bile yerinde durmuyor. bi gün açıyosun hydra'lar 4/6 taunt 5/3 stealth falan başka gün finjaminja son tahlilde un'goro'yu ben de beğenmedim aslında ama gene var bişiler işte broken olmayan deck'lerle oynanmıyor kesinlikle oyun. heycanı da orda işte biraz hangi broken deck nerden ne zaman nası çıkacak etc 2 ay geçti bile bu arada. bi 2 aya kalmaz gelir yeni exp.öyle düşününce oyun sağlıklı gibi ya edit: bu arada dün gece uyumaya çalışırken nerden aklıma geldiyse gittim 2014 blizzcon finalini izledim. firebat 18 yaşındaymış falan ahah. yeti'ler specrtral knight'lar oynanıyor oyunda. druid kombosu tüm iğrençliğiyle koca finali 35dk'da bitiriyor etc. (last hero standing'miş o zmn) sonra oturdum firebat'e haset ettim. adam 18 yaşında random kastırdığı oyundan şimdi hayatını kazanıyor akradaş. bize niye denk gelmedi :D hayır sapık gibi oyun oynadığı göbek yaptığı bi kariyerden de değil baya prezentıbıl falan bilgisini yorumunu konuşturduğu sunuculuk işini yapıyo ve gayet iyi çocuk felan. helal olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 hgg maçı var bizimkilerin. uzun süredir izlediğim en iyi maçlardan biri oldu baya baya. paladin vs priest. fatigue'de kazandık 1-0 şu anda izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 aynen ya hs'de en sevdiğim oyun tipiydi deminki paladin vs. priest discover olayları biraz fazla renk getiriyo gerçi ama olsun elde bu var en iyi control mirror heralde fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 polonyanın balı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 abi yogg saron diye bi kart neden yaparsın koyarsın bu oyuna ya aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 sezon başı çakırkeyif bi şekilde başladım 9-3 yaptım ehueh. iyi bi deck sanırım. sezon sonu twitch izledim epey baktım top50'de bi control paladin sevdası falan var çok anlamadım neden. n'zothlu falan oynuyolardı ben bu deck'i nerden çordum hatırlamıyorum. ufak bi ihtimal n'zoth build'ini kafama göre editlemiş olabilirim (sanırım öyle gerçekten) neyse sezonun ilk saatleri de olsa 12 maç tabi ufak bi örneklem. ama zevkli ve güzel bir deck olduğuna inancım sonsuz. paylaşayım dedim edit: eater of secrets epey flexible bi slot bu arada. 12 maçtan 3ünde falan faydasını gördüm. yerel metaya göre ooze/harrison, 2.kodo/i.knight ve hatta n'zoth düşünülebilir. (n'zoth oynayanlar d.rattle sadece tirion ve 1xtauren oynuyodu bu arada. ben anlam veremedim. /ostkaka falandan bahsediyorum gerçi lul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 2.sini geçtim, ben ivory knight'ın 1 kopyasına bile karşıyım. aşırı kötü discoverlar veriyor artık, öyle böyle diil. 6 mana 4-4 oynuyon 3 secret geliyo falan, artık avenge de yok zaten, korkunç. ben netdeck yapmıştım bi paladin deckini geçen ay, 20 maç sonra çıkardım ivory knight'ları bu iş böle olmaz diye, 2 gün sonra thijs'ı izlerken tıpatıp aynı şeyi söyledi ivory knight hakkında. iyi spell - kötü spell oranı dengeli değil. 1 adet BoK öneririm ben onun yerine. bir de ladder'da hard-counter tech'e karşıyım çünkü 4 mana 2-4 kabul edilebilir bi stat değil yani. bi de tek kopya olduğu için ona güvenip oynamak da çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 teorik olarak gayet haklı gibisin. ben çok fazla oynamadım control paladin ungoro metasında bilemiyorum. 2.acolyte/kodo/primordial drake oynanabilir o 2 kartın yerine sanırım. eater benim hoşuma gidiyo sapık bi şekilde ama. mage ve paladin de baya var ortalıkta son tahlilde :D BoK ne çözemedim dicektim aklıma geldi neyse. Blessings of Kings harbi mantıklı gibi 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yeni patch gelmiş 500'ün üstüne çıkıyo hero win counterları artık en çok rogue oynamışım 1604 win var :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Kripp butona basti nihayet https://www.twitch.tv/videos/149104322?t=58m48s Dakika 58, telefondan yapamadim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 oyun çökmüş tabi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 660bin nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 ### Control # Class: Paladin # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 1x (0) Forbidden Healing # 2x (2) Doomsayer # 2x (2) Equality # 2x (2) Hydrologist # 2x (2) Wild Pyromancer # 1x (3) Acolyte of Pain # 2x (3) Aldor Peacekeeper # 1x (3) Rallying Blade # 2x (3) Stonehill Defender # 1x (3) Wickerflame Burnbristle # 2x (4) Consecration # 2x (4) Truesilver Champion # 1x (5) Elise the Trailblazer # 2x (5) Stampeding Kodo # 2x (6) Spikeridged Steed # 1x (6) Sunkeeper Tarim # 1x (7) The Curator # 1x (8) Primordial Drake # 1x (8) Ragnaros, Lightlord # 1x (8) Tirion Fordring # AAECAZ8FCvoG+wyKrgLZrgLmrgK5sgK8vQK5wQLJxwLPxwIKigHcA/QFzwb2B48J2wqzwQKbwgKIxwIA # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone bunla 19-7 yaptım akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar