Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 şu dandik deckle 12 win aldım nasil oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Wispy said: Paladin <3333333 İlk defa rank 5 oldum süper keyifliydi. Savjz'ın control deck'ini kullandım. 12-5'le 72%le. Adam inanılmaz dengeli bir deck yapmış. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/savjz-1-legend-paladin-deck/ Aggro'ya karşı draw aşırı şanssız gelmezse kaybetmedim. Quest Rogue'lar daha önce saç baş yolduruyordu biraz şanslı draw'la güzel yendim. Quest Rogue 4-1 Quest Warrior 2-0 Bir kere murlock paladin'e, bir kere de priest'e kaybettim. Deck gerçekten akıyor, harbi çok umutsuz denedim ama şoktayım şu an. Yani neredeyse her decke karşı kafa kafaya oynayabilmesi inanılmaz. Elbette çok salak maçlar kaybediyorsun ancak kötü çekince olur o kadar diyip geçiyorsun. Çünkü iyi çekince rakip ne yapsa durduramıyor seni. Baya sevdim saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 wickerflame cok essential bi kart deilse sunkeeper yapip deneyebilirim bende. warrior counterliyosa gerisi onemli deil. 30 maca yaklastim miracle rogla 24 warrior. 17 quest warrior. tek bi deke karsi oynuyorum resmen. dustum rank2den rank4e fenalik geldi wickerflame yerine baska kartla is yapacaksa cok onemli parcasi deilse yapayim tarim sunkeeper mi nedir onu. 2000 dustim var cunku baska kircak bisey kalmadi butun eskileri kirdim amk sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 tar creeper koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 wickerflame bana baya hit/miss geliyor ozellikle on curve oynamaya zorlanirsam stream izlemedigimden kartin tam kullanimi ogrenemedim bir turlu sanirim onun disinda paladin akayor RNGJESUS a takilmayinca. demin taunt warrior geldi, boardda 4-5-5 minionimin oldugu turnlerde ust uste face e vurup aldi maci ki bi sonraki turn aliyodum. "baskasina" olsa gozyaslari sel olmustu su topicde :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 wickerflame cogu zaman early game'de oynansa da curve karti degil.. late game'de hunter ve piratelara karsi bana cevirttigi macin haddi hesabi yok :).. bu decki bilmiyorum ama benim paylastigim versiyonda cok replace edilebilecek bi kart degil bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Spyro said: https://www.twitch.tv/playhearthstone global games'de bizimkilerin maci basladi simdi.. https://www.twitch.tv/videos/136399032 4 saat 44 dakkada başlıyor maç bizim. baya çatır çatır üstünden geçmişler vietnam'ın. 2 ve 3. maçlarda efsane çekmişler yalnız mulligan'da :D chat'te de klasik bizim türk apaçileri kol geziyor, koyduk mu çaktık mı bilmemne falan. tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 legend icin son winden 3 kez rank2ye dustum. kiricam herseyi simdi amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Aras sinir hastası olcan lan, daha ay sonuna çok var, rahat legend olursun merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 son win yine. dorduncu kez son win. sakinlesip oyle oynicam sanirim. geliyorum geliyorum son mac pirate warrior. bolum sonu bossu gibi amk 3 kez yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paladin decklerinde Sjow'un deck mi daha iyi Savjz'ın mı? 2 dirty rat yerine 2 doomsayer daha mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 oh soktum. #legend #roglalegendolmak #rogla2senesonralegendolmak #rogdisindabiseylelegendolmamak #sherazimsiker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Wishmaster said: Paladin decklerinde Sjow'un deck mi daha iyi Savjz'ın mı? 2 dirty rat yerine 2 doomsayer daha mantıklı geldi bana. 2 dirty rat quest mage, quest war ve quest rogue'a karşı çok iyi. Ayrıca wickerflame inanılmaz iyi bir kart aggro'ya karşı. Bir de redemption secret'ı çekerseniz discover'dan 8 heal alıyorsunuz (resurrect olunca shield'le kalkıyor doğal olarak). Herif gerçekten inanılmaz bir deck yapmış. Şu oyunda en çok keyif aldığım deck bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Deckin en keyifli kısımlarından biri 2 adet stonehill defender ya. Wickerflame, Tirion, Sunkeeper Tarim, Curator vs vs envai çeşit value taunt çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 sabonis said: Spyro said: https://www.twitch.tv/playhearthstone global games'de bizimkilerin maci basladi simdi.. https://www.twitch.tv/videos/136399032 4 saat 44 dakkada başlıyor maç bizim. baya çatır çatır üstünden geçmişler vietnam'ın. 2 ve 3. maçlarda efsane çekmişler yalnız mulligan'da :D chat'te de klasik bizim türk apaçileri kol geziyor, koyduk mu çaktık mı bilmemne falan. tey allam ya. chattaki apaçilere gerek yok zaten streamerlarımız apaçi yeteri kadar berserkçi tam bir "kebap" ya ondan sonra "avrupa bizi sevmiyor" insan bi duş alır anasını satıyım 850 gram saç yağı ile dünyanın karşısına çıkmış sinir oldum. bi de payrıt oynuyor adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 çok acımasız yargılamışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Pirate mayrit, hic mac vermemisler, gerci sanslilar da. Ama bir imaj maker a ihtiyac var, berserkci nin 3 gun uyumamis gibi bir hali vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 vietnam drawlarına karşı bizim drawları gelse ben de 3-0 yapardım ki ben prep basıp coin atan adamım (quest rogue win rateleri benim gibi rogue ile ilk defa oynayan adamlar yüzünden düşük bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Ah klasik prep coin concede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 milli maçta kritik tek hamle çıplak auctioneer idi. Bunun dışında kalanı da line-up seçim ve sırası halletti. Doğru. Ama bu line up seçim sıralama zaten bu tip turnuvalarda oyunun yarısı falan. Yani bana o kartlar gelse ben de 12-0 yaparım demekle olmuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 konumuz 850 gram yağlı saçlarıyla berserkci benim ezikliğim değil lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Estaf. Adam bugun homeless borat diye yayin acmis lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 https://www.twitch.tv/playhearthstone simdi de hollanda vs amerika maci var.. iyi takimlar ikisi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 rank 5-6 da kaldım. quest warrior quest rogue görmekten gına geldi. şunları counterlayacak bi deck söyleyinde atlayım illa pirate warrior mu oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Midrange hunter baya quest warriorın üstünden geçiyor. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/midrange-beast-hunter-deck-list-guide-standard/ Şu var bende, black knight olmadığı için yerine tolvir koydum bitane. Güzel oldu keyifli deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar