Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

yani her şeyi yapacak diilim canım. normalde çok eksiğim yoktu ama son expansion çok büyük götlük yaptı bana. öyle çok aciliyeti olan illa yapmam gereken bi eksiğim yok ki.

şu anki kullanılan veya potansiyelli standard eksikleri. Galiba sadece Finja craftlamaya meyilli olduğum.

Legendary:

Kun (10 gün sonra Aviana gidince meh olacak)
Inkmaster Solia
Shaku
White Eyes
Finja
Justicar Trueheart (gidiyor 10 gün sonra, yapılmaz)
Rhonin (gidiyor 10 gün sonra, yapılmaz)
Krul (meh)
Yogg (meh)

Epic:

2x Call of the Wild
2x Rat Pack (Hunter iyileşince illa kullanılır)
2x Greater Arcane Missiles (bu da bi ara illa kullanılır diye düşünüyorum)
2x Lotus Assassin (bunun da potansiyeli var)
2x Burgly Bully

şimdi burdan neye dust harciim ki, 80 pack açıcam yeni expansion'dan hepi topu. Oradan baya bi eksiğim olacak meta yerleşince o eksikleri yaparım. 82.5k dust muhtemelen 6 expansion'da erir gider, exp başı 14k dust çok rahat harcanır yani pack almazsan.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha çıkmadı inat ettim yapmadım. control warrior da hiçbir zaman oynamadım, oynadığım cthun warrior'da da justicar yoktu. bi ara bi kullanasım geldi cthun'da ama o zaman da ocak gibi çıkar diye düşünüyordum yeni set, 3 ay sonra gidecek niye yapiim diye vazgeçtim :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

2 yıldır justicarın yok mu senin
hey allam ya
neyse modez var basıyım ignoru ya

ahah çalışıyo mu o ya, niye söylemionuz :D
---

renolock'la 800 civarı takılıyodum canım sıkıldı. yeni şaman'a bakayım dedim hazır quest varken. 15-5 yapıp top200 küsürlere aktım. (arada thijs'ı 2 kere tokatladım falan, asın bayrakları sdf)

[spoiler d!cklist]
http://www.vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Freakehs-Aggro-Shaman.png

pis bi deck yalnız. ay sonu gene herkes bunu oynayacak :o
Sosyal ağlarda paylaş

kendi deckimle oldum zamanında legend ya reno paladin. kendi deckim demeyeyim de, 3 veya 4 kartını ben koymuştum bi sürü pro'dan farklı olarak.

demin de ne kadar kötü oynadım belli değil, %99 kazanacağım maçı verdim, daha ayılamamışım.

ayrıca evet reno mage'de mirror entity oynanamaz, daha doğrusu oynanmamalı. hiçbir işe yaramıyo ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

Oha negzel. Text'e bayıldım kartın.

Bi kalimos, bi de bu kart hoşuma gitti şimdilik valla.

Elemental olayı umarım gvgnin mechleri gibi olmaz, bi de quest olayları biraz fiyasko olacak gibi hissediyorum genel olarak izlenimim bu şimdilik.

Yalnız gadgetzanda abartılı paket sayısı açmadan keyfime bakmıştım dolayısıyls paket almaya gerek yok cok demiştim ama bu expansion old gods ve bi tık otesı etki yaratacak sonradan aydım, endişeliyim biraz kart fakiri kalmaktan :D kaç paraydı preorder androidde ve ne zamana kadar alabiliyoruz ki? alkolü kısıp paket mi almalıyım acaba mhmhm

Bi de afedersiniz ama geçen gün 115'i gordum legendda, 100'ü zorladım 200'de kaldım tüm gece ertesi gun 700'e düşüp tekrar 250'ye çıktım falan. Geçen sezon open cup kovalayıp fail olmuş ladderda 1000 küsürde takılıp çapın belli hacı kasma fazla demiştim kendime şimdi tekrar gaza geldim :p olmadı Springde kendimi test edip summer için tam ciddi kassam mı falan diyorum ama competitive grind acayip bişi, kafayı yemekten korktum. Allam mukayet ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...