ilk okuduğumda heralde random dedim ama seçim yapıyormuşsun hearthpwn'un dediğine göre. o zaman gayet iyi kart...
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate
Random olsa kartlarda niy mana olsun 3 yildir oynuyosun hala kekosun
Muhtemelen 4 şıktan 3ünü gösterip discover tarzı yaptırabilir. Tabi direk 4 şıkkı gösterecek şekilde yapmışlarsa, baya süper ötesi bir kart olur.
Baya şık bi kart olmuş.
invocation of earth çok tatlı bi tasarım olmuş lan
Aglaya aglaya 5 oldum aylar sonra
Hadi gozunuz aydin 10 gun aglamam daha :p
Hadi gozunuz aydin 10 gun aglamam daha :p
şu fill your board with 1/1 muhabbeti tek başına baya zayıf duruyor.. everyfin is awesome da gidici. napıcaz ki o 1/1leri? elemental bufflayan everyfin gibi kartlar geliyor olması lazım herhalde.
bloodlust mesela ?? ayrıca board'a 7/7 ve 6 tane 1/1 koymuş oluyorsun. niye kötü olsun.
bir opsiyon en azından. rakibin eli boşsa da en iyi opsiyon haline geliyor.
bir opsiyon en azından. rakibin eli boşsa da en iyi opsiyon haline geliyor.
https://www.twitch.tv/playhearthstone
hct winter başlamış
hct winter başlamış
o ne lan sabah sabah dumura uğradım, turn 3'te boş board'a secret oynadı mage'in biri. mirror entity çıktı. reno mage'e mirror sıkıştırmış, adam legend top 1000 :D
Yani nolmuş? Reno mage'de mirror entity olamaz mı? Kalıplardan sıyrıl artık.
Kendin bi deck kur da onla oyna bakalım. Gidip fenomenlerin deckleriyle oynayıp duruyosun.
kendi deckimle oldum zamanında legend ya reno paladin. kendi deckim demeyeyim de, 3 veya 4 kartını ben koymuştum bi sürü pro'dan farklı olarak.
demin de ne kadar kötü oynadım belli değil, %99 kazanacağım maçı verdim, daha ayılamamışım.
ayrıca evet reno mage'de mirror entity oynanamaz, daha doğrusu oynanmamalı. hiçbir işe yaramıyo ki :D
demin de ne kadar kötü oynadım belli değil, %99 kazanacağım maçı verdim, daha ayılamamışım.
ayrıca evet reno mage'de mirror entity oynanamaz, daha doğrusu oynanmamalı. hiçbir işe yaramıyo ki :D
Oha negzel. Text'e bayıldım kartın.
Bi kalimos, bi de bu kart hoşuma gitti şimdilik valla.
Elemental olayı umarım gvgnin mechleri gibi olmaz, bi de quest olayları biraz fiyasko olacak gibi hissediyorum genel olarak izlenimim bu şimdilik.
Yalnız gadgetzanda abartılı paket sayısı açmadan keyfime bakmıştım dolayısıyls paket almaya gerek yok cok demiştim ama bu expansion old gods ve bi tık otesı etki yaratacak sonradan aydım, endişeliyim biraz kart fakiri kalmaktan :D kaç paraydı preorder androidde ve ne zamana kadar alabiliyoruz ki? alkolü kısıp paket mi almalıyım acaba mhmhm
Bi de afedersiniz ama geçen gün 115'i gordum legendda, 100'ü zorladım 200'de kaldım tüm gece ertesi gun 700'e düşüp tekrar 250'ye çıktım falan. Geçen sezon open cup kovalayıp fail olmuş ladderda 1000 küsürde takılıp çapın belli hacı kasma fazla demiştim kendime şimdi tekrar gaza geldim :p olmadı Springde kendimi test edip summer için tam ciddi kassam mı falan diyorum ama competitive grind acayip bişi, kafayı yemekten korktum. Allam mukayet ol
Bi kalimos, bi de bu kart hoşuma gitti şimdilik valla.
Elemental olayı umarım gvgnin mechleri gibi olmaz, bi de quest olayları biraz fiyasko olacak gibi hissediyorum genel olarak izlenimim bu şimdilik.
Yalnız gadgetzanda abartılı paket sayısı açmadan keyfime bakmıştım dolayısıyls paket almaya gerek yok cok demiştim ama bu expansion old gods ve bi tık otesı etki yaratacak sonradan aydım, endişeliyim biraz kart fakiri kalmaktan :D kaç paraydı preorder androidde ve ne zamana kadar alabiliyoruz ki? alkolü kısıp paket mi almalıyım acaba mhmhm
Bi de afedersiniz ama geçen gün 115'i gordum legendda, 100'ü zorladım 200'de kaldım tüm gece ertesi gun 700'e düşüp tekrar 250'ye çıktım falan. Geçen sezon open cup kovalayıp fail olmuş ladderda 1000 küsürde takılıp çapın belli hacı kasma fazla demiştim kendime şimdi tekrar gaza geldim :p olmadı Springde kendimi test edip summer için tam ciddi kassam mı falan diyorum ama competitive grind acayip bişi, kafayı yemekten korktum. Allam mukayet ol
Öne çıkan mesajlar