axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Sabo sen onca para döküp yüzlerce deck almışken içinden babayı çıkınca bırakmamış mıydın oyunu? Hani bizim gibi 0 para harcayıp tonla legendary çıkaranlara bi delirmiştin falan? Geri mi geliyorsun yoksa 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 low quality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 baya başarısızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Masticore said: 34 pack 5 leg :( Hic gold leg cıkmadı. Tek tesellim Aya blackpaw cıkması. Craftlıycaktım onu cıkması iyi oldu. Karakus Madam Goya Mayor Noggenfogger Aya blackpaw wickerflame burnbristle sabonis said: yok abi. bu kadar bahtsızlık yok. ben boşa ağlamıyorum. amazon'dan önceden artan coin'im varmış 40 pack alabildim. 64 gold ile üstüne + 4 quest üstüne + 40 şimdi. toplam 108 pack'te çıkanlara bak.... 3 legendary, 20 epic, 122 rare bu kadar kötü hiçbir zaman açmamıştım. resmen moralim bozuldu lan. bi süre uzak falan durucam oyundan. ortalama olarak 6 legendary, 22 epic falan çıkması lazımdı. nerde..... oyun maytap geçti bu expansion'da resmen. 3 yılda biriken 82k dust tek bir expansion ile bitecek gidecek.... Arşiv yanılmaz, arşiv baitlemez. Arşiv yalan söylemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 packleri nerden alıyoruz ? applestore falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bir süre dediği birkaç saattir işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 görünen o ki sabo sayesinde bedava oynuyorsunuz. teşekkür etmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 oyuna toplam 350 hadi bilemedin 400 lira falan gömmüşümdür 3 yılda yaw, ne benim sayemde oynayacaklar :D low quality axedice işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 şats fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 klasik expansion sonrasi aglama konusunu baslatiyorum.. pirate warriors :) gectigimiz gunlerde jade druid'le hizli bir sekilde tirmaninca sevinmistim ama o hicbir seymis.. face hunter, secret paladin, agro ve midrange shaman gormus bu camianin basina gelebilecek en kotu sey bu deck olmus.. nasil bir sey oldugunu masanin diger tarafindan goreyim diye oynadim biraz da.. bu kadar hizli ladder kasilan bir deck yok su an.. is guc olmasa cok rahat legend olunur bu deck ile (meta degismezse).. maclar max 6 turn suruyor.. 6. turnun sonunda kazanan taraf belli oluyor (eger rakip kazanmissa concede ve rematch yaparak hayatiniza devam ediyorsunuz).. ama eger ozellikle size karsi tech yapmamislarsa, favorable olan taraf hep pirate.. evet hizli yukseliniyor diye oynayip duruyorum ama cok pis deck.. simdiye kadar hicbir kanser deck bu kadar hizli bitirmiyodu maclari.. 2-3 turda HP'nin %50-70 arasi azalmasi inanilmaz sacma.. ilerde bi nerf gelir diyecem de neyi nerfleyecekler onu da bilmiyorum.. sonuc olarak gelen hep gideni aratiyor galiba bu oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 sabo'nun koydugu fibonacci destesi direkt counterliyor bu arada.. priestler de fena olmayabilir.. nerdeyse hic gelmedi karsima.. yorum yapamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 o benim koyduğum sadece pirate'a karşı da değil, genel olarak da gayet iyi. deck'in şu anda en büyük derdi jade druid gibi duruyo... beyinsiz ötesi bi misplay yaptığım için bi pirate'a yenildim. ona rağmen 12-5'im, yoksa 13-4 olacaktım. fibonacci büyük adam ya. çok güzel analiz ediyo metayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 axedice said: Masticore said: 34 pack 5 leg :( Hic gold leg cıkmadı. Tek tesellim Aya blackpaw cıkması. Craftlıycaktım onu cıkması iyi oldu. Karakus Madam Goya Mayor Noggenfogger Aya blackpaw wickerflame burnbristle sabonis said: yok abi. bu kadar bahtsızlık yok. ben boşa ağlamıyorum. amazon'dan önceden artan coin'im varmış 40 pack alabildim. 64 gold ile üstüne + 4 quest üstüne + 40 şimdi. toplam 108 pack'te çıkanlara bak.... 3 legendary, 20 epic, 122 rare bu kadar kötü hiçbir zaman açmamıştım. resmen moralim bozuldu lan. bi süre uzak falan durucam oyundan. ortalama olarak 6 legendary, 22 epic falan çıkması lazımdı. nerde..... oyun maytap geçti bu expansion'da resmen. 3 yılda biriken 82k dust tek bir expansion ile bitecek gidecek.... Arşiv yanılmaz, arşiv baitlemez. Arşiv yalan söylemez. ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ahahaha ağbiiiiii bu pirate warrior ne kadar muhteşem bi deck inanılmaz eğleniyorum oynarken. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/aggro-pirate-warrior-deck-list-guide/ Tam hayalimdeki deck olmuş ya böyle manasına göre ne gelirse basıyorum ve kazanıyorum falan düşünmek sıfır. Ufff hayallerim gerçek olmuş bildiğin. TEŞEKKÜRLER BLIZZARD (tu) (tu) (tu) Gelen legendarylerden birinin patches olması çok iyi oldu ya mmmmh felaket keyif alıyorum control deckler böyle kasıp kasıp bişiler yapmış ileriyi falan düşünürken BAM BAM BAM SURATLARINA SURATLARINA BAM BAM BAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/5gqmb9/a_few_notes_about_the_pirate_warrior_deck_the/ bunu da oku bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Miracle Rogue'a Red Mana Wyrm ekleyince saçma bir kombo oluyor. Çok görmedim kullanan ama aşırı güçlü bir deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 6 body var red wyrm'de, yere koyup sadece tek el conceal atarsa bir rogue direk geçmiş olsun. O noktadan sonra taunt bile kurtarmıyor yani. Adamın harbiden çok berbat kartlar çekmiş olması lazım. Yoksa turn 6 da bitiyor oyun. 3 defa denk geldi hiç birinde toplayamadım. Edit: En kötüsüde dragon potion'ın bile yetmemesi öldürmeye. 2 defa warrior, 1 defa priest ile kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ben kullanıyorum fun deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 bu paladin'ler de cok fena abi. Divine favor yetmezmiş gibi small time recruits cıkardılar başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 said: bu paladin'ler de cok fena abi. Divine favor yetmezmiş gibi small time recruits cıkardılar başımıza 3 defa güncellendi. Son güncelleme 07/12/2016 21:40 tarihinde Masticore tarafindan yapilmistir. şu mesajı 3 kerede yazmayı nasıl becerdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 soyle divine favore yazdım ''aaa yanlıs yazdım'' dedim. divin favore yapmisim sonra divine favore tekrar yazdım en son divine favor'a kavuştuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 soyle - divine favore yazdım ''aaa yanlıs yazdım'' dedim. divin favore yapmisim sonra divine favore tekrar yazdım en son divine favor'a kavuştuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ben daha casual hariç paladin göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ben de rankedde son 20 maçımda hunter paladin rogue görmemişim (rank 19-17 arası ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar