Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

yok abi. bu kadar bahtsızlık yok. ben boşa ağlamıyorum.

amazon'dan önceden artan coin'im varmış 40 pack alabildim. 64 gold ile üstüne + 4 quest üstüne + 40 şimdi.

toplam 108 pack'te çıkanlara bak....

3 legendary, 20 epic, 122 rare

bu kadar kötü hiçbir zaman açmamıştım. resmen moralim bozuldu lan. bi süre uzak falan durucam oyundan.

ortalama olarak 6 legendary, 22 epic falan çıkması lazımdı. nerde..... oyun maytap geçti bu expansion'da resmen. 3 yılda biriken 82k dust tek bir expansion ile bitecek gidecek....

bana 6 cıktı ,ortalamada sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Murloc zoo warlock çok saçma. Hunter değişik deckler çıkmazsa bitmiş gibi. Paladin yine sıkıcı. Druid ya eze eze yeniyor ya da eziliyor. Pirate warrior güçlü gibi ama taunt gelince karşısına bitiyor resmen. Taunt warrior görünüşte güçlü ama bitirici kartı yok. Jade shaman'da jade kartları yetersiz.

Her exp'den sonra beni saran oynadığım bir sınıf olurdu. Druid biraz heyecanlandırdı başta ama şimdi hic birini oynayasim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yok abi. bu kadar bahtsızlık yok. ben boşa ağlamıyorum.

amazon'dan önceden artan coin'im varmış 40 pack alabildim. 64 gold ile üstüne + 4 quest üstüne + 40 şimdi.

toplam 108 pack'te çıkanlara bak....

3 legendary, 20 epic, 122 rare

bu kadar kötü hiçbir zaman açmamıştım. resmen moralim bozuldu lan. bi süre uzak falan durucam oyundan.

ortalama olarak 6 legendary, 22 epic falan çıkması lazımdı. nerde..... oyun maytap geçti bu expansion'da resmen. 3 yılda biriken 82k dust tek bir expansion ile bitecek gidecek....

3900 goldum vardı 39 pack aldım + 4 quest packi geldi 43 pack açtım

3 legendary var biri golden.

zzzzZZZZZZAAAAAAAAAAAA

İyi olmuş oyunu bıraktığın zuhuhuhuhahahaha

PUHAHAHAHAHAHAH

ps: son questi yapmadım daha, ordan gelecek 2 packten de bi legendary bekliyorum. YIH YIH YIH YIH
Sosyal ağlarda paylaş

106 pack açtım EU hesabında, 6 legendary, 2si golden 20 epic

2x shaku, the collector
1x white eyes
1x hobart grapplehammer
2x auctionmaster beardo

fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 4455 dust geldi.

US daha iyi bir açılış olmuştu. Legendary kartlar kötü, sadece white eyes kullanılır. Diğerlerini kullanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

106 packte 6 legendary ne demek ya. bu kadar fark olmaması lazım kişiden kişiye.. 45 packte 1 tane çıktı bana -.-

Hem EU hem US açtım, ikisinde de 6 çıktı. 3 sayfa geride US sonuçları var.

Az açılan packler için birşey demek zor. Bende uzun aralıklarda oldu arka arkaya attığıda oldu.

US'de mesela 23, 35, 42,62,80 ve 105 de geldi 6 legendary.
EU'da 18, 28, 52, 82, 85, 103 de geldi 6 legendary
Sosyal ağlarda paylaş

Jade druid garip olmus ya
Sirf o jade karti yuzunden saglam aggro decklerin metada kalmasi gerekiyor falan

Dragon priestle t8 oncesi falan saglam minyon temposu olusturdum mu aliyorum obur turlu yalan

Setin en iyi kartlarindan birisi ise kesinlikle Drakonid Operative
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...