Pha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Aminaaaaaa. 64 packte bana 2 legendary cikti ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 sabonis said: yok abi. bu kadar bahtsızlık yok. ben boşa ağlamıyorum. amazon'dan önceden artan coin'im varmış 40 pack alabildim. 64 gold ile üstüne + 4 quest üstüne + 40 şimdi. toplam 108 pack'te çıkanlara bak.... 3 legendary, 20 epic, 122 rare bu kadar kötü hiçbir zaman açmamıştım. resmen moralim bozuldu lan. bi süre uzak falan durucam oyundan. ortalama olarak 6 legendary, 22 epic falan çıkması lazımdı. nerde..... oyun maytap geçti bu expansion'da resmen. 3 yılda biriken 82k dust tek bir expansion ile bitecek gidecek.... bana 6 cıktı ,ortalamada sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 dragon priest ağlatıyo daha lethal görmedim kendileri concede ediyo rakiplerim hep lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 reno mage yaptım simdilik iyi gidiyor ^^ karakus potion'lar efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Murloc zoo warlock çok saçma. Hunter değişik deckler çıkmazsa bitmiş gibi. Paladin yine sıkıcı. Druid ya eze eze yeniyor ya da eziliyor. Pirate warrior güçlü gibi ama taunt gelince karşısına bitiyor resmen. Taunt warrior görünüşte güçlü ama bitirici kartı yok. Jade shaman'da jade kartları yetersiz. Her exp'den sonra beni saran oynadığım bir sınıf olurdu. Druid biraz heyecanlandırdı başta ama şimdi hic birini oynayasim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Reno mage bildiğin efsane olmuş. Ancak reno gidince patlar bu deck söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 2 sene sonra mı ? Reno mage cok zevkli ve güzel ama druid idol'la kimse late game'de bas edemez abi bu ne ... Bitmiyo ki Fandral+idol bi basıyo zaten tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 reno bahara gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 niye gidiyor ki ? Ondan önce blackrock mountain var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 brm tgt loe hepsi birden gidiyor tek tek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 4-5 ay max süresi kaldı renonun abi, ve reno gidince ayakta kalamassın. ice barrier ve ice block ile kurtulma ümidi hayalden ibaret. Reno gidince çok ama çok ağır bir heal alternatifi gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 du bakalım bu highlander decklere yönelik kart bastılar bissürü (tüm kabal olayı buna yönelik hatta) reno gibi bişey çıkar heralde boş bırakmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bu druid idol jade oldugu sürece reno yalan zaten. Düşünüyorum... benim late game'de hiç yenme şansım yok. 2 kez karakus+brann yaptım o deli speller bile kurtaramadı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Jade idol 2 mana olur 3-5 ay sonra. Şimdi yapmazlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 35 packte sadece 1 legendary ile rekor bende sanırım. o da wrathion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 https://www.twitch.tv/sipro84 sabah bahsettigim yayinin vakti geldi.. 130 diyodum.. yanlislikla 190 oldu :P.. beklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 gelin gelin saboyla ben varız goygoy yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 sabonis said: yok abi. bu kadar bahtsızlık yok. ben boşa ağlamıyorum. amazon'dan önceden artan coin'im varmış 40 pack alabildim. 64 gold ile üstüne + 4 quest üstüne + 40 şimdi. toplam 108 pack'te çıkanlara bak.... 3 legendary, 20 epic, 122 rare bu kadar kötü hiçbir zaman açmamıştım. resmen moralim bozuldu lan. bi süre uzak falan durucam oyundan. ortalama olarak 6 legendary, 22 epic falan çıkması lazımdı. nerde..... oyun maytap geçti bu expansion'da resmen. 3 yılda biriken 82k dust tek bir expansion ile bitecek gidecek.... 3900 goldum vardı 39 pack aldım + 4 quest packi geldi 43 pack açtım 3 legendary var biri golden. zzzzZZZZZZAAAAAAAAAAAA İyi olmuş oyunu bıraktığın zuhuhuhuhahahaha PUHAHAHAHAHAHAH ps: son questi yapmadım daha, ordan gelecek 2 packten de bi legendary bekliyorum. YIH YIH YIH YIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 106 pack açtım EU hesabında, 6 legendary, 2si golden 20 epic 2x shaku, the collector 1x white eyes 1x hobart grapplehammer 2x auctionmaster beardo fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 4455 dust geldi. US daha iyi bir açılış olmuştu. Legendary kartlar kötü, sadece white eyes kullanılır. Diğerlerini kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 106 packte 6 legendary ne demek ya. bu kadar fark olmaması lazım kişiden kişiye.. 45 packte 1 tane çıktı bana -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Spyro said: https://www.twitch.tv/sipro84 sabah bahsettigim yayinin vakti geldi.. 130 diyodum.. yanlislikla 190 oldu :P.. beklerim.. 192 pack (sonradan questle 2 tane daha actim) 12 legendary (1 golden) 46 epic (2 golden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 tunch said: 106 packte 6 legendary ne demek ya. bu kadar fark olmaması lazım kişiden kişiye.. 45 packte 1 tane çıktı bana -.- Hem EU hem US açtım, ikisinde de 6 çıktı. 3 sayfa geride US sonuçları var. Az açılan packler için birşey demek zor. Bende uzun aralıklarda oldu arka arkaya attığıda oldu. US'de mesela 23, 35, 42,62,80 ve 105 de geldi 6 legendary. EU'da 18, 28, 52, 82, 85, 103 de geldi 6 legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 en çok duyduğum ses "I choose death" oldu bugün çok salaksınız lan pirateçiler sdfklsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Reno Kazakus Mage oynayım dedim karşıma Jade Druid geldi abartmıyorum yarım saat felan sürdü oyun Soğudum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Jade druid garip olmus ya Sirf o jade karti yuzunden saglam aggro decklerin metada kalmasi gerekiyor falan Dragon priestle t8 oncesi falan saglam minyon temposu olusturdum mu aliyorum obur turlu yalan Setin en iyi kartlarindan birisi ise kesinlikle Drakonid Operative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar