souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Jade desteleri başta fakir Cthun desteleri gibi iş yapıyor. Sonra ne olur bilmiyorum :D Gerçi bu sefer beleş legend yok. Ayrıca 2 legend gerekiyor Jade için. Shaman ve Druid Jade desteleri akıyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 34 pack 5 leg :( Hic gold leg cıkmadı. Tek tesellim Aya blackpaw cıkması. Craftlıycaktım onu cıkması iyi oldu. Karakus Madam Goya Mayor Noggenfogger Aya blackpaw wickerflame burnbristle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Burası ballı dolmuş ya. Bizim çıkmayan legendarylerin hepsi buraya çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 106 pack açtım US hesabında, 1i golden 6 legendary, 1i golden 26 epic 1x golden wickerflame burnbristle 1x raza the chained 2x finja, the flying star 1x mayor noggenfogger 1x wrathion fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 4250 dust geldi. İyi açılış oldu bence. Akşama EU da 106 pack açarım, inşallah bundan kötü olmaz. Ayrıca şu çıkan golden leg'in olduğu pack baya efsane oldu. Efsane pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 arenadan yeni pack geliyo di mi harcamayayım boşa 150 goldu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 FreEmoon said: 106 pack açtım US hesabında, 1i golden 6 legendary, 1i golden 26 epic 1x golden wickerflame burnbristle 1x raza the chained 2x finja, the flying star 1x mayor noggenfogger 1x wrathion fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 4250 dust geldi. İyi açılış oldu bence. Akşama EU da 106 pack açarım, inşallah bundan kötü olmaz. Ayrıca şu çıkan golden leg'in olduğu pack baya efsane oldu. Efsane pack 1 rare 3 epic 1 legendary CommonsuZ pack açmak istatistiksel olarak ne acaba süper packmiş harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 30 pack tek legend yok. Helal olsun 4-5 legend açanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 üüüü 33 gold'la 6 da görevden paket açtım 4 legendary çıktı totalde ama 2'si hunter'ın, 2'si priest'in duplicate hep priest'inki golden bi de gerçi az da çeşit olsaymış keşke. bi kere bile şansım yaver gitmedi şu oyunda HÜÜÜÜÜ :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Sen de benim kadar şanssızmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 31 pack açtım. Birkaç epic birkaç golden rare. Özetle baş çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 2 pack'te simdi actim questten gelen . shaman leg'i White eyes cıktı demin 33 acmisim 34 degil... toplam 35 pack 6 leg. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 120 pack açtım 3 dandik leg 5-6 tane epic 10 tane common/rare karışık golden en son ne zaman leg çıktığını hatırlamıyorum expden önce droprateler düşmüş kesin bilgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Diğer jade golem deckleri (shaman, rogue) pek o kadar etkili gelmedi bana şimdilik. Ancak druidin deck hayvanlık resmen. Oyun başında zaten dolduruyor ortamı 2-3 hp li moblarla. Hadi ona Aoe yaptın topladın durumu. 2. Parti geliyor bu sefer 5-7 hpli moblarla. Onu da bir şekilde atlatırsan bu sefer 8-9-10 diye başlıyor yağmur. Harbi şaka gibi ya. Ve bütün olayın 1 manalık tek kartta olmasıda ayrı bir sorun. Jade golem decklerin bir süre sonra nefesi kesiliyor. 1 tane 8/8, ya da 9/9 koyunca baş ediliyor. Ama druid aynı tur 4 tane birden koyunca kendini böyle ekrana bakarken buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Masticore said: 2 pack'te simdi actim questten gelen . shaman leg'i White eyes cıktı demin 33 acmisim 34 degil... toplam 35 pack 6 leg. oldu Evet Dünya rekoru olabilir her 5 packde 1 leg nerdeyse İşin ortalaması 20 packde 1 leg desek Normal standartda birinden 4 kat şanslı oluyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 27 pack golden 1 leg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Metanin sac ayagi jade druid-shaman-aggro(paladin/warrior) olacak gibi. Dragon priest de dahil olabilir bu taskagitmakasa Bold ongorum bu simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Jade shaman denedim yeterince jade krti yok gibi. Illa totem cardlarina bulasiyosun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 oyun, şuan yeni druid ile hala eski lamerligini kaybetmeyerek shaman devam etmek isteyenler olarak 2 bölümde incelenebilir.. arada bir degişiklik olsun diye pirate rogue , pirate warrior ve priest deneyenler var ki onlara saygı duyarak oynuyorum.. Hele bide arada bir böle kel alaka oldskool lamer hunterlar falan geliyor ki.. tedaviye ihtiyacı olan tayfa. acıyarak gülüyorum böle onlara .. Well played falan diyolar.. 30 sene geriden gelen 4.dünya ülkeleri gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 16 pack 1 leg (noggenfogger (wowda vanillada çok kasmıştım potunu açmak için such nostalji)) 5 epic Freeze mageden devam flsnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Demons of the Kabal'ı deneyin derim warlock güzel yapmıslar ve ucuz yeni bişeyler isteyenler için.. Oyunun kendi önerdiği deck. 5 de 5 şuan fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 yok abi. bu kadar bahtsızlık yok. ben boşa ağlamıyorum. amazon'dan önceden artan coin'im varmış 40 pack alabildim. 64 gold ile üstüne + 4 quest üstüne + 40 şimdi. toplam 108 pack'te çıkanlara bak.... 3 legendary, 20 epic, 122 rare bu kadar kötü hiçbir zaman açmamıştım. resmen moralim bozuldu lan. bi süre uzak falan durucam oyundan. ortalama olarak 6 legendary, 22 epic falan çıkması lazımdı. nerde..... oyun maytap geçti bu expansion'da resmen. 3 yılda biriken 82k dust tek bir expansion ile bitecek gidecek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ABİ siz bu oyunu çok takıyorsunuz lan kafanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 oyuna küstü adam sdfhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ben questten gelen packlari açtım 2 legend çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ordan bana da 2 tane çıktı epic kaç tane senin? 2 tane çıktı bana 2 pakette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar