Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

106 pack açtım US hesabında, 1i golden 6 legendary, 1i golden 26 epic

1x golden wickerflame burnbristle
1x raza the chained
2x finja, the flying star
1x mayor noggenfogger
1x wrathion

fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 4250 dust geldi. İyi açılış oldu bence. Akşama EU da 106 pack açarım, inşallah bundan kötü olmaz.

Ayrıca şu çıkan golden leg'in olduğu pack baya efsane oldu.

Efsane pack

Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

106 pack açtım US hesabında, 1i golden 6 legendary, 1i golden 26 epic

1x golden wickerflame burnbristle
1x raza the chained
2x finja, the flying star
1x mayor noggenfogger
1x wrathion

fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 4250 dust geldi. İyi açılış oldu bence. Akşama EU da 106 pack açarım, inşallah bundan kötü olmaz.

Ayrıca şu çıkan golden leg'in olduğu pack baya efsane oldu.

Efsane pack

1 rare
3 epic
1 legendary

CommonsuZ pack açmak istatistiksel olarak ne acaba süper packmiş harbi
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer jade golem deckleri (shaman, rogue) pek o kadar etkili gelmedi bana şimdilik. Ancak druidin deck hayvanlık resmen. Oyun başında zaten dolduruyor ortamı 2-3 hp li moblarla. Hadi ona Aoe yaptın topladın durumu. 2. Parti geliyor bu sefer 5-7 hpli moblarla. Onu da bir şekilde atlatırsan bu sefer 8-9-10 diye başlıyor yağmur. Harbi şaka gibi ya.

Ve bütün olayın 1 manalık tek kartta olmasıda ayrı bir sorun. Jade golem decklerin bir süre sonra nefesi kesiliyor. 1 tane 8/8, ya da 9/9 koyunca baş ediliyor. Ama druid aynı tur 4 tane birden koyunca kendini böyle ekrana bakarken buluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

2 pack'te simdi actim questten gelen . shaman leg'i White eyes cıktı demin 33 acmisim 34 degil...

toplam 35 pack 6 leg. oldu

Evet Dünya rekoru olabilir her 5 packde 1 leg nerdeyse
İşin ortalaması 20 packde 1 leg desek
Normal standartda birinden 4 kat şanslı oluyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

oyun, şuan yeni druid ile hala eski lamerligini kaybetmeyerek shaman devam etmek isteyenler olarak 2 bölümde incelenebilir.. arada bir degişiklik olsun diye pirate rogue , pirate warrior ve priest deneyenler var ki onlara saygı duyarak oynuyorum.. Hele bide arada bir böle kel alaka oldskool lamer hunterlar falan geliyor ki.. tedaviye ihtiyacı olan tayfa. acıyarak gülüyorum böle onlara .. Well played falan diyolar.. 30 sene geriden gelen 4.dünya ülkeleri gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi. bu kadar bahtsızlık yok. ben boşa ağlamıyorum.

amazon'dan önceden artan coin'im varmış 40 pack alabildim. 64 gold ile üstüne + 4 quest üstüne + 40 şimdi.

toplam 108 pack'te çıkanlara bak....

3 legendary, 20 epic, 122 rare

bu kadar kötü hiçbir zaman açmamıştım. resmen moralim bozuldu lan. bi süre uzak falan durucam oyundan.

ortalama olarak 6 legendary, 22 epic falan çıkması lazımdı. nerde..... oyun maytap geçti bu expansion'da resmen. 3 yılda biriken 82k dust tek bir expansion ile bitecek gidecek....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...