equinoX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 www.quingis.com Genel Bilgiler Versiyon : Stygian Abyss & High Seas Karakter Güvenlik Kodu Sistemi : AÇIK BOD Aktarımı : MEVCUT Bonded Time : 2 Gün Stable Slot Hakkı : 7 Guild Kurulumu : AÇIK Player Vendor Kurulumu : AÇIK Faction Sistemi : AÇIK Elf Irkı : AÇIK Gargoyle Irkı : AÇIK Irk Özellikleri : AÇIK Power Hour (PH) ve Garanti Gain Sistemi (GGS) : AÇIK (Kademeli Olarak) Veteran Reward : AÇIK (6 ay) Doom Gauntlet Puan Sistemi(DP) : AÇIK - Doom Dungeon da kesilen her (Impaler, Demon Knight, Darknight Creeper, Flesh Renderer, Shadow Knight, Abysmal Horror) boss için karakterin Luck ına ve yaratığın Fame değerine bağlı olarak gauntlet puanı verilir. Gauntlet puan değerinin şansına göre artifact oyuncuya düşmektedir. Artifact düştükten sonra bu değer sıfırlanır. TOT Puan Sistemi(TMF) : AÇIK Tokonuo Haritasındaki "Yomotsu Mines" ve "Fan Dancer s Dojo" bölgesinde kesilen her yaratık için karakterin Luck ına ve yaratığın Fame değerine bağlı olarak Toplam Yaratık Fame puanı verilir. Bu değere bağlı olarak şansa göre artifact oyuncuya düşmektedir. Artifact düştükten sonra bu değer sıfırlanır. Bard Masteries : AÇIK City Citizenship : AÇIK Harita Bilgileri Tokuno : AÇIK Ter-Mur : AÇIK Trammel : KAPALI Diğer Alanlar: Taming, Antreman, Thief Sahası Karakter Maksimum Değer Bilgileri Skills Maksimum : 720 Stats Maksimum : 230 Damage Increase (DI) Maksimum : %100 Hit Chance Increase (HCI) Maksimum : %45 Defense Chance Increase (DCI) Maksimum : %45 Attack Speed (AS) Maksimum : 1.25s Lower Mana Cost (LMC) Maksimum : %40 Faster Casting (FC) Maksimum: Faster Casting Maksimum: 2 (Protection kapalı iken) Faster Casting Maksimum : 0 (Protection açık iken) Paladinlerde Faster Casting Maksimum : 4 Magery 70.0 ve üzeri olan Paladinlerde Faster Casting Maksimum : 2 Faster Cast Recovery (FCR) Maksimum : 6 Artifact & Quest Sistem Bilgileri Dark Father (DF) : AÇIK Doom Gauntlet Artifacts : AÇIK Doom Gauntlet Stealable Artifacts : AÇIK Paragon : AÇIK Minor Artifacts : AÇIK Tokuno Artifacts : AÇIK Leviathan Artifacts : AÇIK Treasure Artifacts : AÇIK Treasure Maps : AÇIK (Trammel Maps Hariç) Reward Quests : AÇIK Ter-Mur Quests : AÇIK Fishing Quests: AÇIK Peerless Bosslar: AÇIK (Dread Horn, Travesty, Chief Paroxysmus, Lady Melisande, Monstrous Interred Grizzle, Shimmering Effusion, Medusa, Stygian Dragon, Exodus Encounter) Yetenek Bilgileri Imbuing : AÇIK Runic Reforging: AÇIK Mysticism : AÇIK Spellweaving : AÇIK Throwing : AÇIK Artifact Düşme Doom Artifact : Gauntlet puan değerine bağlı olarak şans ile düşmektedir. Paragon Artifact : Yaratığın Fame değeri ve Karakterin Luck değerine bağlı olarak değişmektedir. ML Minor Artifact : Yaratığın Fame değeri ve Karakterin Luck değerine bağlı olarak değişmektedir. Champion Artifact : Unique List %5, Shared List % 15, Decorative List %30 Mini Champ Renowned Artifact : Unique List %5, Shared List % 15 SA Boss Artifact : Unique List %5, Shared List % 15 Tokuno Artifacts: Toplam Yaratık Fame puanını bağlı olarak şans ile düşmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equinoX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 aos ve sonrasini bilsem valla oynardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Güzel olmuş, 6 yıl falan önce olsa oynardım seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equinoX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Merhabalar, Ben bir oyuncu olarak yeni başlayan arkadaşlara elimden gelen yardımı yapmaya hazırım, diğer oyuncular da öyle. Hergün geliştirilen ve OSI'ye yakın olmaya çalışan bir serverda oynamak başka bir keyif. Çok emek veriliyor, oyuncularla da taçlanırsa harika olur. Şuan Blackthorn Castle altında yeralan Blackthorn Dungeon eklendi, Blackthorn Artifact sistemi geliştiriliyor. Sunucunun sahibi ServUO sürümüne aktif olarak geliştirme katkısı yapan tecrübeli ve dürüst bir arkadaş. Wiki (http://forum.quingis.com/wiki/index/) sayfalarında bilgiler bulacaksınız, orayı da zaman içinde yeni bilgilerle güncellemeye çalışıyoruz. Bir deneyin, pişman olmayacaksınız. Ben SA ile daha önce tanışmıştım, AoS'ta oynamamaya yemin ettim artık. Vortici olmadan, tek başına champ kasabilmek, en güçlü yaratıklara karşı burun buruna dövüşebilmek, 5 prop a kadar kendi silahınızı/zırhınızı istediğiniz özellikleri seçerek oluşturabilmek (imbuing), rare denen binekleri istediğiniz zaman alabilmek (orjinalinde olduğu gibi), 100% mana leech li silah, 5% HCI li zırh basabilmek (Runic reforging) ilginizi çekiyorsa buyurun ;) Oyunda Equinox, Selene ve Hephaestus karakteri bana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Bence UO oynanan diğer serverların forumlarında falan yapsan daha mantıklı. Burda oynayan 10 kişi falan kalmıştır heralde UO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equinoX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Merhaba, Diğer serverlarda oynayanlar kemikleşmiş AoS oyuncusu. WoU'ya reklam amaçlı olmayan bir iki post cevabı yazmıştım. Daha önce deneyenler oldu, hatta WoU'nun sahibi Venüs çaktırmadan reklamını yaptı bizim server'ın. AoS oyuncusu kolay kolay alışkanlıklarını değiştirmiyor. Serverdaki oyuncuların ve yönetimin arzusu az ama öz, düzgün oyuncu kitlesi oluşması. Bu yüzden ben oyuncu olarak server forumlarına yazmayı pek doğru bulmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equinoX Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Facebook sayfamız: Quingis UO Shard : Stygian Abyss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 trammel neden kapali bir orayi biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equinoX Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Serverda fazla oyuncu olmadığı ve harita büyük olduğu için kapalı. Tamamı olmasa da Trammel Despise yakın zamanda açılacak. Daha sonra tamamı da açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equinoX Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Eğer sorduğunuz Felluca, Ilshenar ve Malas açık mı ise onlar açık, listelemeye gerek duymadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equinoX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Quingis Türkiye'nin ilk UO Time of Legends sunucusu olmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar