Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Octopath Traveller’in demosu cikmis 3 saatlik. Tum karakterler ve prologue’lari oynanabiliyor.

Ben biraz goz attim, cok jrpg deneyimim yok ama art falan hosuma gitti; japonca - ingilizce seslendirme arasinda gecis imkani guzel. Ingilizce diyalog sevmiyorum bu tarzda. Bir tek npc’lerle konusmak icin yuz yuze gelmek sikinti olabiliyor z axiste yururken, o gicik etti biraz.
Mesaj tarihi:
Ben 200 liraya ikinci el aldim daha dun. 150 liraya satiyordu birisi ama get’le alayim ya da sen kargola oyle oderim diyince bir daha haber alamadim sdf

Ikinci el 250 iyi gibi ama o zaman kur ne olur, tekrar indirime girer mi falan hep soru isareti. Ikinci el fiyatlari da duser muhtemelen.
Mesaj tarihi:
eglenceli, cute oyun klasmaninda mario ace tennis oynuyorum bi yandan da o yuzden xeno'ya daha yakinim

mario nun gameplay time daha kisa herhalde onu bitirip xeno ya gecebilirim
Mesaj tarihi:
Odyssey herkese göre bi oyun değil bence. 20 saat mi ne oynadım eğlendim main story'i bitirdim bir daha açasım gelmiyor açıksacı. xenoblade baya güzel bi jrpg ancak ilk 10 saati combat baya sıkıcı sonradan açılıyor oyun.
Mesaj tarihi:
Oski said:

Zelda da niye guldunuz

Abi ne yapmam gerektigini babam soyluyordu, normalde olmayacak seyler oldu. Kayda falan alsaydim koyardim da simdi nasil anlatsam bilemedim sdf

Oyunun mekanikleri bayagi eglenceli ve komik olaylara gebe aslinda, bizim gibi surekli oyun oynayan insanlar pek cok seye dikkat etmiyor ya da zaman icinde gelistirdigimiz icgudulerle bir suru mekanigi es gecerek ya da onlardan etkilenmeyerek oynuyoruz oyunlari ama disaridan bir goz dahil olunca ortalik karisiyor :>
Mesaj tarihi:
Mario’nun olayi story degil. Sirf story icin oyun oynayan insanlara gore de degil. Hem oyun hemen bitiyor hem de hikayesi cok matah bir sey degil.

Olayi tamamen puzzle’lar ve oyun bittikten sonra acilan boss fight’lar. Iste onlar inanilmaz guzel ve oyuna bayagi bir playtime ekliyor. Benim switch’teki ilk oyunum ve bayagi oynadim, %70’ini falan ancak tamamlayabildim. Kafama estikce girip bir iki moon buluyorum, boss fightlari yapiyorum, gold farmlayip kiyafetleri aciyorum, balon bulmaca falan oynuyorum iste.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Aletten değil de nintendo girişlerinin saçma lokasyonlarından kaynaklanıyor bence. Nintendo şunu çok basit bir şekilde ekleyebilirdi bir de Switch'e, adamlar bazı konularda inanılmaz vizyon sahibiyken bazı konularda mağara adamı vizyonuna sahipler.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

alet yeni geldi
eshop yok diyor simdi ne yapmak lazim
1 oyun alam bari

https://esho.pw/

ben şurdan bakıyorum oyunların region fiyatlarına. en ucuz olana yeni kullanıcı açıp alıp oynayabilirsin direk. region lock yok ve farklı ülke accountu açıp almanın da bir dezavantajı yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...