Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Newsflash: kurlar boyle kalmaya devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Hollow Knight Meksika eshop'da 7.28 dolares, ilgilenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Octopath Traveller’in demosu cikmis 3 saatlik. Tum karakterler ve prologue’lari oynanabiliyor. Ben biraz goz attim, cok jrpg deneyimim yok ama art falan hosuma gitti; japonca - ingilizce seslendirme arasinda gecis imkani guzel. Ingilizce diyalog sevmiyorum bu tarzda. Bir tek npc’lerle konusmak icin yuz yuze gelmek sikinti olabiliyor z axiste yururken, o gicik etti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 eylül'de türkiye'ye gelirken zelda getirsem 0 jelatinli alman amazon'dan alınma kaça gider? gafamdaki fiyat 250 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Ben 200 liraya ikinci el aldim daha dun. 150 liraya satiyordu birisi ama get’le alayim ya da sen kargola oyle oderim diyince bir daha haber alamadim sdf Ikinci el 250 iyi gibi ama o zaman kur ne olur, tekrar indirime girer mi falan hep soru isareti. Ikinci el fiyatlari da duser muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 anladım teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 yeni bi oyuna basliyim diyorum bugun Super Mario Odyssey ve Xenoblade Chronicles 2 arasinda kararsizim help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 odyssey çok eğlenceli. xenoblade'i ertele bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 eglenceli, cute oyun klasmaninda mario ace tennis oynuyorum bi yandan da o yuzden xeno'ya daha yakinim mario nun gameplay time daha kisa herhalde onu bitirip xeno ya gecebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 15 saatte story bitiyor abi ve oyun akıcı. xenoya girdin mi zor çıkarsın ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Oski said: yeni bi oyuna basliyim diyorum bugun Super Mario Odyssey ve Xenoblade Chronicles 2 arasinda kararsizim help Xeno cok iyi bir jrpg, ben mariodan daha cok begenmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Ben dün Zelda'ya başladım. Akşam babamlar da misafirliğe gelmişti; babamla 3 saat falan oynadık, gülmekten gözümüzden yaş geldi. Oynamayan kaldıysa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Zelda da niye guldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Odyssey herkese göre bi oyun değil bence. 20 saat mi ne oynadım eğlendim main story'i bitirdim bir daha açasım gelmiyor açıksacı. xenoblade baya güzel bi jrpg ancak ilk 10 saati combat baya sıkıcı sonradan açılıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Oski said: Zelda da niye guldunuz Abi ne yapmam gerektigini babam soyluyordu, normalde olmayacak seyler oldu. Kayda falan alsaydim koyardim da simdi nasil anlatsam bilemedim sdf Oyunun mekanikleri bayagi eglenceli ve komik olaylara gebe aslinda, bizim gibi surekli oyun oynayan insanlar pek cok seye dikkat etmiyor ya da zaman icinde gelistirdigimiz icgudulerle bir suru mekanigi es gecerek ya da onlardan etkilenmeyerek oynuyoruz oyunlari ama disaridan bir goz dahil olunca ortalik karisiyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Mario’nun olayi story degil. Sirf story icin oyun oynayan insanlara gore de degil. Hem oyun hemen bitiyor hem de hikayesi cok matah bir sey degil. Olayi tamamen puzzle’lar ve oyun bittikten sonra acilan boss fight’lar. Iste onlar inanilmaz guzel ve oyuna bayagi bir playtime ekliyor. Benim switch’teki ilk oyunum ve bayagi oynadim, %70’ini falan ancak tamamlayabildim. Kafama estikce girip bir iki moon buluyorum, boss fightlari yapiyorum, gold farmlayip kiyafetleri aciyorum, balon bulmaca falan oynuyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Odyssey aldim oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Belki ilgisini çeken olur, bitmesine 10 gün kalmış. Bluetooth Audio for the Nintendo Switch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 bu çok iyiymiş ama tasarımı niye bu kadar kötü yahu biraz daha ufak yapsaydınız onu yada aleti sarar bi şekilde alttan yukarı yapsaydınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Aletten değil de nintendo girişlerinin saçma lokasyonlarından kaynaklanıyor bence. Nintendo şunu çok basit bir şekilde ekleyebilirdi bir de Switch'e, adamlar bazı konularda inanılmaz vizyon sahibiyken bazı konularda mağara adamı vizyonuna sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 alet yeni geldi eshop yok diyor simdi ne yapmak lazim 1 oyun alam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 tr eshop yok. güney afrika aç, en ucuz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 mediamarkt urunu kaldirmis:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 SenariouS said: alet yeni geldi eshop yok diyor simdi ne yapmak lazim 1 oyun alam bari https://esho.pw/ ben şurdan bakıyorum oyunların region fiyatlarına. en ucuz olana yeni kullanıcı açıp alıp oynayabilirsin direk. region lock yok ve farklı ülke accountu açıp almanın da bir dezavantajı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 ok super bide buna sd kart almak lazim sanirim onerdiginiz bir sey var mi? sd karta oyun yuklenebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar