Mal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 mp3 playerın firmware dosyası var. ekolayzır ayarları belli presetler halinde bu firmware in içinde. manuel ekolayzır ayarına izin vermiyor mp3 player. ben bu firmware dosyasını açıp istediğim presetı değiştirebilir yada ekleyebilir miyim?
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 firmware dedigin sey binary dosya.onu guzelce parse edip okuyacak universal binary reader/writer bisi bulursan isini gorur. ote yandan su isi yapacam derken aleti bricklemende cok muhtemel. o yuzden burada bi tool vs tavsiye etmek cok dogru olmayabilir.aleti bricklemene sebep olmak istemem acikcasi. X( kacinilmaz son gibi duruyo cunku.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 hex editörle açılıyomuşta hex editörde ekolayzır presetlarıyla ilgili satırı nasıl bulcam. direk rock jazz diye yazmıyodur heralde. reset yeri var iğne deliği. bricklenirse o iş görmez mi sıfırlamaz mı. bide eğer bulursam bu ekolayzırn ayar yerini ve sadece onu editlersem bricklenmez bence.
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mal said: hex editörle açılıyomuşta hex editörde ekolayzır presetlarıyla ilgili satırı nasıl bulcam. direk rock jazz diye yazmıyodur heralde. reset yeri var iğne deliği. bricklenirse o iş görmez mi sıfırlamaz mı. bide eğer bulursam bu ekolayzırn ayar yerini ve sadece onu editlersem bricklenmez bence. Tam da bu sebepten bu isi senin yapmaman lazim. Ya o marka model icin anneye anlatir gibi anlatan tutorial bulucan ya da hic o iste bulasmican.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Igne deligi sifirlamaz, ondan brick diyoruz, tugladan farksiz oldu misali. Bazi seyler yapmayi bilmeyenlere adim-adim rehberle anlatilmaz, bu da onlardan. Yapmayi zaten bilmiyorsan yapma.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 ya bende boş adam değilim bak hex editörde direk rock jazz diye yazmayacağını biliyorum. firmaya mail atıp sorsam mı hangi satırda ekolayzır ayarları diye.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 niye buraya yazdım öm atıyım.
Öne çıkan mesajlar