Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 hayır düşündüğün gibi değil Asriel said: Yine yanlış yere odaklanıosunuz.5 değil de 1 çocuk olsa ne yazar.Bu adamın başına gelen sadece bu adamın başına gelmiyor.Bu video sizin sevdiğiniz,taraf olduğunuz insanların başına gelse fikirleriniz ve hissettikleriniz 180 derece değişir.Bu da sizin o tü kaka dediğiniz insanlardan bir farkınız olmadığınızı gösterir.Ortada bir durum var ve bu olay parti gözetmeksizin her taraftan insanın başına gelebilir.Kimse açlıkla sınanmasın.Sizin durumunuz " tok,açın halinden anlamaz " ın cuk oturmuş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 valla bankalara, xxx kişiye carda curda borçlu olduğumuz dönemi ve 20 lirayla 3 gün 6 kişilik aile geçirdiği dönemi hatırlıyorum annemle babamın. pıçak çekmediler. aç halde yaşadı çoğu kişi tok halde. insan kişiliğinde kötülük ve şerefsizlik varsa aç ve tokken farketmez. her zaman odur değişim olmaz. böyle insanlarada duyar kasamam. zabıtayıda savunan yok cezasını bulsun ama ah tatlış tatlıcı amcam kıyamam ona ihihihi gidip araba alalım :3 demem. demem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Adama bende sempati beslemiyorum.Benim bakış açım olayın yanlışlığı.Hepimizin başına gelebilir böyle şeyler.Ne oldum demiceksin,ne olucam diceksin.Ülkenin konjüktürü de burda o bokladığımız Suriyelilerin durumuna düşme korkumuz.O zaman insanlar da sizin için ya işte Müslüman teröristler ,gebersinler bakış açısı.Biraz düşünüm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 benim çevremde sevdiğim bakamayacağı halde 5 cocuk yapıp sonra yasadışı şeyler yapan kimse yok valla. zaten öyle olsa sevmezdim, ben kapsam dışı kaldığıma göre yatıyorum iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Asriel said: Yine yanlış yere odaklanıosunuz.5 değil de 1 çocuk olsa ne yazar.Bu adamın başına gelen sadece bu adamın başına gelmiyor.Bu video sizin sevdiğiniz,taraf olduğunuz insanların başına gelse fikirleriniz ve hissettikleriniz 180 derece değişir.Bu da sizin o tü kaka dediğiniz insanlardan bir farkınız olmadığınızı gösterir.Ortada bir durum var ve bu olay parti gözetmeksizin her taraftan insanın başına gelebilir.Kimse açlıkla sınanmasın.Sizin durumunuz " tok,açın halinden anlamaz " ın cuk oturmuş hali olayın partiyle ideolojiyle falan bi alakası yok. şu adamın yaz ayında çektiği ciroyu belki sen normal maaşınla bi yılda zor kazanırsın. hatta kazanamazsın diycem ama iddialı olmak istemiyorum. boşa üzülüyosun yani. arabamı kırmasınlar diye bariz yaygara koparıyor. ya da diyelim ki hakikaten yoksul. beş kere arabamı kırsalar ve yoksul olsam, bırak beşi bi kere kırsalar bi daha yapmam abi. takılma çok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Yahu adama sokayım artık dedirticeksiniz.Şu adamın yerine ideolojisi belli olmayan gariban olsa fikirlerinizin ne olacağını sizde biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 benim sevdiğim, taraf oldugum insanların başına gelmez bu çünkü kanunsu iş yapıp yakalandıktan sonra tekrar kanunsuzluğa devam eden insan barındırmam çevremde. şöyle bi düşünüyorum da ııh yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Yoksul olsam 3. Cocukta bi kendime gelirdim. Akli basinda bir insanim cünkü. Fakir halimle evlenip coluk cocuga karismam. Bu adam 5 cocuk yaptigina göre zaten akli basinda degildir. Karisi da zaten kesin 6.ya hamiledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Lan bu ülkede çocuğu bile olmadığı halde açlıktan ölen insanlar var.Hala gelmiş nasihat veriyorsunuz.Bu ülkeyi geçtim dünyada ne hayatlar var.Olm harbiden kimse açlıkla sınanmasın.Sonra insan ölüsü bile yersiniz.Bilmiyorsanız filmi fln var açın izlersiniz.Yok çevremde aç var da namussuz işler yapmıyorlarmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 çocuk olayı tamamiyle eğitim konusu. bu adamın değil onu eğitmeyen devletin suçu. @asriel: adamın ideolojisiyle bi alakası yok bu işin. versin işgaliyesini yapsın abi. bu adama üzülüyorsun da peki dükkan kirası veren, stopaj veren, vergi veren tatlıcıya niye üzülmüyorsun? bu devlete beş kuruş vermeden çalışıyor diğerinin imanı gevriyor. @fistan: her kesim ve düşünceye mensup herhangai bi insan böyle bişey yapabilir abi bu kadar iddialı olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 AÇLARA YARDIMIN VE DUYARIN KRALINI YAPARIZ. fakir halimle gene arada bağış yaparım bir yerlere birşeylere yardımım dokunsun diye. elin cihadçısına tükürmem bile. pis müslüman terörist imajıda bunlar yüzünden. isveçe japonyaya giderler "OY KULLANICAZ BİZ" diye kavga ederler http://www.youtube.com/watch?v=G8ruPQONFYQ isveçte polise taş atan bijiler aynı şekilde dönerci kavgaları LÜTFEN YETER. ÇOMAR HERYERDE ÇOMAR. bu adamlara zenginlikte aşıla refahta aşıla ÇOMAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 üstüne bu adamların herhangi bir yardım sevgisi yok anlıyor musun? seni beni bırak kedi köpek bile sevmiyorlar. pendik'te yaralı kedi görüp bacağının komple derisi kalkmış kemik gözüküyor "yalaya yalaya iyileşir kehkeh" yapıyorlar bana çekirdek çitleyerek. BU ADAMLAR ÇOMAR arkadaşım ÇOMAR sen bu adamlara yardım ettikçe daha da sömürcekler seni sömürebildikleri kadar. en sonunda kafana taş atıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ekşi sözlükte ne biçim duyar kasmışlar vıcık vıcık ulan iyiki paticik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ya direk olaya odaklanmayın.Dünyanın neresinde olursan ol bu hayatta kalma içgüdüsü binevi.Herşeyi yaparsın abicim.Adam da öldürürsün gerekirse.Diyorum ya kimse böyle bişeyle sınanmasın.Bu adam için konuşmuyorum ama öyle bir zaman gelir ki çıkış yollarının çoğu kapanır,etik olmayan şeyler yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 tamam hocam götümüzü satıcaz o zaman gelince tamam yeter. hepimiz fakirlik yaşadık hepimiz kötü günler yaşadık. zor anlarımız oldu, ölümle burun buruna hissettik daha adam bıçaklamışlığım yok. buradaki hiç bir adam da bıçaklamamıştır tahminimce. adam ve insan olmak bunu gerektirir. ota boka hümanizm kasmayı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Kesin yaşamışsındır tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 evet 2 kez lisede bıçağı yiyen bendim. elimde hala bıçağı tuttuğum için dikiş izleri duruyor. bacağımdakini yandan gelen kıllarım kapatıyor o yüzden rahatım. kesin yaşamışımdır tabi yandan hümanist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Asriel said: Ya direk olaya odaklanmayın.Dünyanın neresinde olursan ol bu hayatta kalma içgüdüsü binevi.Herşeyi yaparsın abicim.Adam da öldürürsün gerekirse.Diyorum ya kimse böyle bişeyle sınanmasın.Bu adam için konuşmuyorum ama öyle bir zaman gelir ki çıkış yollarının çoğu kapanır,etik olmayan şeyler yaparsın. neye odaklanalım ne anlatmak istiyorsun ? neyi savunuyorsun ? ne dememizi bekliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesela 80 darbesinde çomar diye nitelendirebileceğimiz insanlarla çıkan olaylarda bizler bıçak çekmemiş,adam vurmamışızdır dimi.Ne olursa olsun yapmamamız gerekiyor sizin anlayışınıza göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 gözümün altında da mahkemesi sonuçlanan 20 kişilik dayaktan kalan dikiş izi var. vücudumun çeşitli yerlerinde de morluk. estetik dikiş atalım diye yarım saat uğraştılar acıyıp yaşım genç diye. o mahkeme kağıdını vesairede özel mesajtan ss atabilirim. yandan hümanist seni. gene de çıkıp adam bıçaklamadım. kendimi kendi yumruğumla savunmaya kalktım. aciz köpek gibi bıçağı almadım elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 adam işgaliyesini, vergisini veriyor mu ? vermiyor gibi o yüzden zabıta yapışmıştır. dolayısıyla o iş namusuyla para kazanmak olmuyor. vergi kaçıranlardan bi farkı yok yani. adam dayak yedi diye de haklı olcak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Asriel said: Mesela 80 darbesinde çomar diye nitelendirebileceğimiz insanlarla bizlerin öarışmaların da bizler bıçak çekmemiş,adam vurmamışızdır dimi:) o adamlarda alevilerin mahallesine girip istediklerini seçip tecavüz edip aynı kadınları sokağın başına SİKTİK diye bırakmamıştır dimi. YANDAN HÜMANİST SENİ. sağcıları savunma bana şimdi. o 80 darbesinde sağcılardan %1i öldü geri kalanların hepsi solcular aleviler vesaire idi. geldiğin noktaya bak lan. hümanizmden geldiğin noktaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Yarın öbürgün Suriye'ye dönerse bu işler gelip adamların sizi kesmesini beklersiniz çünkü siz çok kötü durumlar yaşadınız ama bu adamın yaptığını yapmazsınız.Boş konuşuyorsunuz demekki o raddeye gelmemişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Tuncelili ve aleviyim ben ama şükür muhakeme yeteneğinimi kaybetmedim.O raddeye gelirsem bıçakta çekerim,silahta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 he aynen dayanamayıp kendini öldürse eyvallahı çekerdik çünkü saygı duyulası bir nokta. zor bir karar, her insan yapamaz kaldıramaz bunu. başkasının canını almak tatlı ama dimi? canı yanan sen değilsin. sözde zor zamandasın xD oh bütün cinayetlere bulduk sebebi de hajum bugünlük hümanizmide kastık eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar