Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zabıta tarafından darp edilen Tatlıcı Amca

Asriel

Öne çıkan mesajlar

hayır düşündüğün gibi değil
Asriel said:

Yine yanlış yere odaklanıosunuz.5 değil de 1 çocuk olsa ne yazar.Bu adamın başına gelen sadece bu adamın başına gelmiyor.Bu video sizin sevdiğiniz,taraf olduğunuz insanların başına gelse fikirleriniz ve hissettikleriniz 180 derece değişir.Bu da sizin o tü kaka dediğiniz insanlardan bir farkınız olmadığınızı gösterir.Ortada bir durum var ve bu olay parti gözetmeksizin her taraftan insanın başına gelebilir.Kimse açlıkla sınanmasın.Sizin durumunuz " tok,açın halinden anlamaz " ın cuk oturmuş hali
Sosyal ağlarda paylaş

valla bankalara, xxx kişiye carda curda borçlu olduğumuz dönemi ve 20 lirayla 3 gün 6 kişilik aile geçirdiği dönemi hatırlıyorum annemle babamın.

pıçak çekmediler.

aç halde yaşadı çoğu kişi tok halde. insan kişiliğinde kötülük ve şerefsizlik varsa aç ve tokken farketmez. her zaman odur değişim olmaz.

böyle insanlarada duyar kasamam. zabıtayıda savunan yok cezasını bulsun ama ah tatlış tatlıcı amcam kıyamam ona ihihihi gidip araba alalım :3 demem. demem lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Adama bende sempati beslemiyorum.Benim bakış açım olayın yanlışlığı.Hepimizin başına gelebilir böyle şeyler.Ne oldum demiceksin,ne olucam diceksin.Ülkenin konjüktürü de burda o bokladığımız Suriyelilerin durumuna düşme korkumuz.O zaman insanlar da sizin için ya işte Müslüman teröristler ,gebersinler bakış açısı.Biraz düşünüm bence
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Yine yanlış yere odaklanıosunuz.5 değil de 1 çocuk olsa ne yazar.Bu adamın başına gelen sadece bu adamın başına gelmiyor.Bu video sizin sevdiğiniz,taraf olduğunuz insanların başına gelse fikirleriniz ve hissettikleriniz 180 derece değişir.Bu da sizin o tü kaka dediğiniz insanlardan bir farkınız olmadığınızı gösterir.Ortada bir durum var ve bu olay parti gözetmeksizin her taraftan insanın başına gelebilir.Kimse açlıkla sınanmasın.Sizin durumunuz " tok,açın halinden anlamaz " ın cuk oturmuş hali

olayın partiyle ideolojiyle falan bi alakası yok. şu adamın yaz ayında çektiği ciroyu belki sen normal maaşınla bi yılda zor kazanırsın. hatta kazanamazsın diycem ama iddialı olmak istemiyorum. boşa üzülüyosun yani.

arabamı kırmasınlar diye bariz yaygara koparıyor.

ya da diyelim ki hakikaten yoksul. beş kere arabamı kırsalar ve yoksul olsam, bırak beşi bi kere kırsalar bi daha yapmam abi.

takılma çok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Lan bu ülkede çocuğu bile olmadığı halde açlıktan ölen insanlar var.Hala gelmiş nasihat veriyorsunuz.Bu ülkeyi geçtim dünyada ne hayatlar var.Olm harbiden kimse açlıkla sınanmasın.Sonra insan ölüsü bile yersiniz.Bilmiyorsanız filmi fln var açın izlersiniz.Yok çevremde aç var da namussuz işler yapmıyorlarmışmış.
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk olayı tamamiyle eğitim konusu. bu adamın değil onu eğitmeyen devletin suçu.

@asriel: adamın ideolojisiyle bi alakası yok bu işin. versin işgaliyesini yapsın abi. bu adama üzülüyorsun da peki dükkan kirası veren, stopaj veren, vergi veren tatlıcıya niye üzülmüyorsun? bu devlete beş kuruş vermeden çalışıyor diğerinin imanı gevriyor.

@fistan: her kesim ve düşünceye mensup herhangai bi insan böyle bişey yapabilir abi bu kadar iddialı olmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

AÇLARA YARDIMIN VE DUYARIN KRALINI YAPARIZ. fakir halimle gene arada bağış yaparım bir yerlere birşeylere yardımım dokunsun diye.

elin cihadçısına tükürmem bile. pis müslüman terörist imajıda bunlar yüzünden. isveçe japonyaya giderler "OY KULLANICAZ BİZ" diye kavga ederler
http://www.youtube.com/watch?v=G8ruPQONFYQ

isveçte polise taş atan bijiler aynı şekilde dönerci kavgaları

LÜTFEN YETER. ÇOMAR HERYERDE ÇOMAR. bu adamlara zenginlikte aşıla refahta aşıla ÇOMAR
Sosyal ağlarda paylaş

üstüne bu adamların herhangi bir yardım sevgisi yok anlıyor musun? seni beni bırak kedi köpek bile sevmiyorlar. pendik'te yaralı kedi görüp bacağının komple derisi kalkmış kemik gözüküyor "yalaya yalaya iyileşir kehkeh" yapıyorlar bana çekirdek çitleyerek. BU ADAMLAR ÇOMAR arkadaşım ÇOMAR

sen bu adamlara yardım ettikçe daha da sömürcekler seni sömürebildikleri kadar. en sonunda kafana taş atıcaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya direk olaya odaklanmayın.Dünyanın neresinde olursan ol bu hayatta kalma içgüdüsü binevi.Herşeyi yaparsın abicim.Adam da öldürürsün gerekirse.Diyorum ya kimse böyle bişeyle sınanmasın.Bu adam için konuşmuyorum ama öyle bir zaman gelir ki çıkış yollarının çoğu kapanır,etik olmayan şeyler yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam hocam götümüzü satıcaz o zaman gelince tamam yeter.

hepimiz fakirlik yaşadık hepimiz kötü günler yaşadık. zor anlarımız oldu, ölümle burun buruna hissettik daha adam bıçaklamışlığım yok. buradaki hiç bir adam da bıçaklamamıştır tahminimce. adam ve insan olmak bunu gerektirir. ota boka hümanizm kasmayı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Ya direk olaya odaklanmayın.Dünyanın neresinde olursan ol bu hayatta kalma içgüdüsü binevi.Herşeyi yaparsın abicim.Adam da öldürürsün gerekirse.Diyorum ya kimse böyle bişeyle sınanmasın.Bu adam için konuşmuyorum ama öyle bir zaman gelir ki çıkış yollarının çoğu kapanır,etik olmayan şeyler yaparsın.

neye odaklanalım ne anlatmak istiyorsun ?
neyi savunuyorsun ? ne dememizi bekliyorsun ?
Sosyal ağlarda paylaş

gözümün altında da mahkemesi sonuçlanan 20 kişilik dayaktan kalan dikiş izi var. vücudumun çeşitli yerlerinde de morluk. estetik dikiş atalım diye yarım saat uğraştılar acıyıp yaşım genç diye. o mahkeme kağıdını vesairede özel mesajtan ss atabilirim.

yandan hümanist seni.

gene de çıkıp adam bıçaklamadım. kendimi kendi yumruğumla savunmaya kalktım. aciz köpek gibi bıçağı almadım elime.
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Mesela 80 darbesinde çomar diye nitelendirebileceğimiz insanlarla bizlerin öarışmaların da bizler bıçak çekmemiş,adam vurmamışızdır dimi:)

o adamlarda alevilerin mahallesine girip istediklerini seçip tecavüz edip aynı kadınları sokağın başına SİKTİK diye bırakmamıştır dimi.

YANDAN HÜMANİST SENİ.

sağcıları savunma bana şimdi. o 80 darbesinde sağcılardan %1i öldü geri kalanların hepsi solcular aleviler vesaire idi.

geldiğin noktaya bak lan. hümanizmden geldiğin noktaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

he aynen dayanamayıp kendini öldürse eyvallahı çekerdik çünkü saygı duyulası bir nokta. zor bir karar, her insan yapamaz kaldıramaz bunu.

başkasının canını almak tatlı ama dimi? canı yanan sen değilsin. sözde zor zamandasın xD oh bütün cinayetlere bulduk sebebi de hajum bugünlük hümanizmide kastık eyvallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...