Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - biraz fikir lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili arkadaşlar,

Soru 1 : İzmir'den İstanbul'a teklif alma durumum var da. Şöyle kafa rahat yaşamak için aklınızdaki rakam ne olurdu?

Soru 2: İş yeri 1. levent de, trafik sorunu yaşamadan oturabileceğim yakın bir semte ne kadar kira veririm? (1+1 bile olur np) - Araba olmayacağını farz edelim bir süre.

TŞK
Mesaj tarihi:
1. levent civarında yürüme mesafesi ev söylüyorum aslında, araba da olmayacağı için işe toplu taşıma kullanmamak akıl sağlığı açısından iyi olur İzmir sonrası.

2-3 k arası değişiyor ordaki evler de 2k olanlar genelde bahçe katı 50 m2 nam-ı diğer kümes.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

dreagloth said:

daha önce sormuştun ya bebeğim
fiyat ve semt revizesi gelmiştir diye öyle aklınıza ilk gelen şeyi alayım babında.

bu arada neden cs oynamıyorsun abi?

Ev min 2+1 oalcaksa 2-3k arası, normal semtlerde tabii. Levent teyse iş, Gayrettepe, Esentepe de oturulabilir, metro git-gel güzel olur, hem merkezi.

2-3k da yaşam olsa, 5-6k arası maaş idare eder bekarı, rahat yaşaamk için.

Evi taşıdım, grupta da oynayan kalmadı, wow takılıyorum bu ara.

tşk
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ev için 3k çok diyosunuzda. 1,5k ya falan kanyonun arkalarındaki boktan mahallelerde evler var.
İşte o boktan mahalle dediğin şanıyla şerefiyle gültepe.

Her gün götümü kesecekler mi korkusu devam ediyor mu bilmiyorum da 6-7 sene once biz okurken orada kalanlar gruplar halinde yürüyordu başlarına bir şey gelmesin diye.
Mesaj tarihi:
Holy said:

1. levent civarında yürüme mesafesi ev söylüyorum aslında, araba da olmayacağı için işe toplu taşıma kullanmamak akıl sağlığı açısından iyi olur İzmir sonrası.

2-3 k arası değişiyor ordaki evler de 2k olanlar genelde bahçe katı 50 m2 nam-ı diğer kümes.

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-turyaptan-levent-trea-residence-da-kiralik-2-plus1-lux-daire-308007358/detay

şu mesela yalan mı?

konumu levent işaretlemiş çakallar kağıthaneymiş asldfkjas
Mesaj tarihi:
Bence arabayı unut. Metro ve otobüs hattının en yoğun olduğu ve trafiğin insanı intihara sürüklediği yer orası. Evi Şişli'den bile baksan metroya 15dk'da iş yerine varırsın. Ama zor yani.. Of daha fazla devam edemicem, düşününce bile kafamda kitlenen trafik, korna sesleri, çıldırmış insanlar, starbucks kahvesiyle koşuşan entellektüel beyaz yakalılar beliriyor.

Bence İzmir'de kal.
Mesaj tarihi:
Holy said:

mokoko said:

ev için 3k çok diyosunuzda. 1,5k ya falan kanyonun arkalarındaki boktan mahallelerde evler var.
İşte o boktan mahalle dediğin şanıyla şerefiyle gültepe.

Her gün götümü kesecekler mi korkusu devam ediyor mu bilmiyorum da 6-7 sene once biz okurken orada kalanlar gruplar halinde yürüyordu başlarına bir şey gelmesin diye.

yok hacı artık orası gültepeden ayrıldı. başka bir forma geldi orası. eski evler yenilendikçe sipeys gibi maaşlı köle beyaz yakalarla, kızını 11 yaşında evlendiren insanlar komşu olmaya başladı.

yeni ismi esentepe bu arada oraların
Mesaj tarihi:
Ben bunu görmedim, fazla iyi duruyor.

Emlakçılar millet arasın diye tutuyor böyle ilanları, arayınca o tutuldu ama hemen yanında şu var diye 2km ileriyi gösteriyormuş diye söylentiler vardı. Onlardan biri olabilir gibi geldi.
Mesaj tarihi:
Sen bilirsin tabi ki. Ama mutsuzlar şehri İstanbul. Kariyer planları, hayaller ve beklentilerle geliyor insan sonra o hırs, o sahtelik, koşturmalar, paranın asla yetmemesi, kaybetmeye başladığın sağlığın insanı derin bunalıma sokuyor.

Yani ne iş yaptığına göre değişir elbette kariyer beklentin ama ben güneye yerleşmeyi hayal eden Ceo bile gördüm.
Mesaj tarihi:
2-3 ay takılıp sarmayınca İstanbul yer değiştirme gibi bir opsiyonun varsa bakın ama yerinde mutluysa fanteziye gerek yok.

Ücret aşırı iyi, geleceği çok parlak ise ve dişimi sıkarım 2-3 yıl kalırım burada diyorsan o da sana kalmış.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Holy said:

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-turyaptan-levent-trea-residence-da-kiralik-2-plus1-lux-daire-308007358/detay

şu mesela yalan mı?

konumu levent işaretlemiş çakallar kağıthaneymiş asldfkjas

yalan falan değil. metrocity ve kanyonun tam arasında caddenin diğer tarafında kalıyor o gösterdiği yer. şurda anlatılanların hepsi bier on katarak anlatılan şeyler hep. kağıthane de ilçenin adı bu arada.
  • Yeni Oluştur...