sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Sevgili arkadaşlar, Soru 1 : İzmir'den İstanbul'a teklif alma durumum var da. Şöyle kafa rahat yaşamak için aklınızdaki rakam ne olurdu? Soru 2: İş yeri 1. levent de, trafik sorunu yaşamadan oturabileceğim yakın bir semte ne kadar kira veririm? (1+1 bile olur np) - Araba olmayacağını farz edelim bir süre. TŞK
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 gültepede ev tutsan 2k yaşam maşam da 3k yer. 5k min istanbul.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Gültepe ne lan :D dandik değil mi orası AŞK OLSUN
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 dreagloth said: daha önce sormuştun ya bebeğim fiyat ve semt revizesi gelmiştir diye öyle aklınıza ilk gelen şeyi alayım babında. bu arada neden cs oynamıyorsun abi?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Hm tamam, ev 3k çok değil mi? Düzgün bir semt mi söylüyorsun mesela 3k diye?
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 fiyatlara bak ya. bence 2. sayfaya geçmeden vazgeç abi..
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ev için 3k çok diyosunuzda. 1,5k ya falan kanyonun arkalarındaki boktan mahallelerde evler var.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 her gun hayatindan nefret etmeyecegin semtler 3k~ haftada bi kac gun skeyim ne isim var burada dedirtecekler 2k~ sadece basin ustunde cati gorevi gorenler 1k~
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 işyeri kanyonun yanında zaten bu arada
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 1. levent civarında yürüme mesafesi ev söylüyorum aslında, araba da olmayacağı için işe toplu taşıma kullanmamak akıl sağlığı açısından iyi olur İzmir sonrası. 2-3 k arası değişiyor ordaki evler de 2k olanlar genelde bahçe katı 50 m2 nam-ı diğer kümes.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sipeyskeyk said: dreagloth said: daha önce sormuştun ya bebeğim fiyat ve semt revizesi gelmiştir diye öyle aklınıza ilk gelen şeyi alayım babında. bu arada neden cs oynamıyorsun abi? Ev min 2+1 oalcaksa 2-3k arası, normal semtlerde tabii. Levent teyse iş, Gayrettepe, Esentepe de oturulabilir, metro git-gel güzel olur, hem merkezi. 2-3k da yaşam olsa, 5-6k arası maaş idare eder bekarı, rahat yaşaamk için. Evi taşıdım, grupta da oynayan kalmadı, wow takılıyorum bu ara. tşk
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 mokoko said: ev için 3k çok diyosunuzda. 1,5k ya falan kanyonun arkalarındaki boktan mahallelerde evler var.İşte o boktan mahalle dediğin şanıyla şerefiyle gültepe. Her gün götümü kesecekler mi korkusu devam ediyor mu bilmiyorum da 6-7 sene once biz okurken orada kalanlar gruplar halinde yürüyordu başlarına bir şey gelmesin diye.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Holy said: 1. levent civarında yürüme mesafesi ev söylüyorum aslında, araba da olmayacağı için işe toplu taşıma kullanmamak akıl sağlığı açısından iyi olur İzmir sonrası. 2-3 k arası değişiyor ordaki evler de 2k olanlar genelde bahçe katı 50 m2 nam-ı diğer kümes. https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-turyaptan-levent-trea-residence-da-kiralik-2-plus1-lux-daire-308007358/detay şu mesela yalan mı? konumu levent işaretlemiş çakallar kağıthaneymiş asldfkjas
Patice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Bence arabayı unut. Metro ve otobüs hattının en yoğun olduğu ve trafiğin insanı intihara sürüklediği yer orası. Evi Şişli'den bile baksan metroya 15dk'da iş yerine varırsın. Ama zor yani.. Of daha fazla devam edemicem, düşününce bile kafamda kitlenen trafik, korna sesleri, çıldırmış insanlar, starbucks kahvesiyle koşuşan entellektüel beyaz yakalılar beliriyor. Bence İzmir'de kal.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Holy said: mokoko said: ev için 3k çok diyosunuzda. 1,5k ya falan kanyonun arkalarındaki boktan mahallelerde evler var.İşte o boktan mahalle dediğin şanıyla şerefiyle gültepe. Her gün götümü kesecekler mi korkusu devam ediyor mu bilmiyorum da 6-7 sene once biz okurken orada kalanlar gruplar halinde yürüyordu başlarına bir şey gelmesin diye. yok hacı artık orası gültepeden ayrıldı. başka bir forma geldi orası. eski evler yenilendikçe sipeys gibi maaşlı köle beyaz yakalarla, kızını 11 yaşında evlendiren insanlar komşu olmaya başladı. yeni ismi esentepe bu arada oraların
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Off.. Haklısın patice.. Aslında sevmiyorum hiç istanbul'u ama, ne bileyim kariyer yolunda iyi olacak gibi iş falan enteresan, bilemedim...
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ben bunu görmedim, fazla iyi duruyor. Emlakçılar millet arasın diye tutuyor böyle ilanları, arayınca o tutuldu ama hemen yanında şu var diye 2km ileriyi gösteriyormuş diye söylentiler vardı. Onlardan biri olabilir gibi geldi.
Patice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Sen bilirsin tabi ki. Ama mutsuzlar şehri İstanbul. Kariyer planları, hayaller ve beklentilerle geliyor insan sonra o hırs, o sahtelik, koşturmalar, paranın asla yetmemesi, kaybetmeye başladığın sağlığın insanı derin bunalıma sokuyor. Yani ne iş yaptığına göre değişir elbette kariyer beklentin ama ben güneye yerleşmeyi hayal eden Ceo bile gördüm.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 2-3 ay takılıp sarmayınca İstanbul yer değiştirme gibi bir opsiyonun varsa bakın ama yerinde mutluysa fanteziye gerek yok. Ücret aşırı iyi, geleceği çok parlak ise ve dişimi sıkarım 2-3 yıl kalırım burada diyorsan o da sana kalmış.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sipeyskeyk said: Holy said: 1. levent civarında yürüme mesafesi ev söylüyorum aslında, araba da olmayacağı için işe toplu taşıma kullanmamak akıl sağlığı açısından iyi olur İzmir sonrası. 2-3 k arası değişiyor ordaki evler de 2k olanlar genelde bahçe katı 50 m2 nam-ı diğer kümes. https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-turyaptan-levent-trea-residence-da-kiralik-2-plus1-lux-daire-308007358/detay şu mesela yalan mı? konumu levent işaretlemiş çakallar kağıthaneymiş asldfkjas yalan falan değil. metrocity ve kanyonun tam arasında caddenin diğer tarafında kalıyor o gösterdiği yer. şurda anlatılanların hepsi bier on katarak anlatılan şeyler hep. kağıthane de ilçenin adı bu arada.
Öne çıkan mesajlar