Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: XaYd3r, 18 Ağustos 2004 22:17 tarihinde demiş ki: ben theshadow's experimental client ı kullanıyorum çokta memnunum 2dk içinde 8-10kb a çıkıyor dl hızım ve sürekli öyle kalıyor. adresi: http://bittornado.com/download.html bağlantım: 64kb cable dial up/isdn ve dsl/cable slow ayarlarını kullanıyorum dial up/isdn e getirme sebebim upload u min 2 farklı kişiye yapması böylelikle bandwitdh i upload a köklememesi sağlanıyor, sende bir problem yok bone bende emule kullandım ve 2 gün sürekli açık bıraktığımda ancak 50mb fln indirebiliyorum sürekli upload a çalışıyordu alet bittorentten çok memnunum herşeyi bittorent ile indirmeye özen gösteriyorum bazen kazaa ya yolum düşüyor fake dosyalardan içim bulanıyor kapatıyorum kazaayı. birde bende 5dk bekleme sorunu fln hiç yok işik yeşil oldu mu 1dkda yeterli bağlantı bulduysa pat diye 12kbları görüyorum 3kb ilede upload yapıyorum.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 olay insanların değişime uyum sağlamasında bitiyor internet explorer ın dl hedesi diğer dl programlarından iyi diyip dl programı kurmayan insanlar var yani normaldir birde artık adam emuleda işin piri olmuştur bi şekilde yapıyordur o dl hızını sende bittorentte işin piri oldun mis gibi dl ediyorsun. bilemiyorum 23. uykusuz saatim olduğundan sapıtmış olabilirim ancak genel olarak demek istediğim biraz şans tanıyın sabredin yavaş yavaş öğreniyor insan bende ilk denediğimde sevmemiştim 2kb üstüne çıkartamıyordum dl hızını sonra kurcalıya kurcalıya deniye deniye insan kendi bağlantı hızına göre en uygun olan ayarı bulabiliyor.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 valla bana ters geldi dl bi türlü başlamıyor torrentte ben hiç 10 kb yi görmedim ama emule de 2 dakka bekleyince 10 dan aşağı inmiyorum[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben netlimiter ile upload'u 1 kB'a indirip orda tutuyorum 256 adsl ile maksimum download'a erişebiliyorum bu şekilde, benden çeken kaç kişi olursa olsun zaten toplamda 1 kB/s çekebiliyolar, biten dosyalarımı da aşağıda seed kısmına geçenler arasından çıkarıyorum yani seed yapmasına izin vermiyorum kalleşçe ve bencilce bir yöntem belki ama sonuçta upload çok düşük adsl'de, download edemiyorum bunu yapmazsam, Azureus kullanıyorum bu arada... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Abc ile ilgili pek fazla bilgim yok ama yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve memnunum şunları söyleyebilirim: Firewall türevi şeyler dl hızınızı kısıyor (xp firewall u dahil buna) Netlimiter ı kullanın abc kullanırken çok faydasını görüyorsunuz 1k upload yapıyorsunuz dl hızınız artıyor[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator Us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 evet hatta şöyle ilginç bir şey oldu bana da bir ara 4'te falan tutuyodum upload hızını (netlimiter ile) sonra dedim acıma millete, eşşek kadar hızları var milletin nası olsa diye ^_- 8-10 ile indirirken 1'e düşürdüğümde 25 lere fırlamıştı DL hızım, ve kısa süreli de olmadı bu, ortalama 20lerde gezindi ondan sonra hep, yani upload hızını limitin altında bir değerlere değil direk 1'e çekmek en güzeli, 1'in altına indiremiyosunuz zaten programda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bittorent i deneyip beğenmeyenler sabırsız davranmışlar bence, size Azureus u tavsiye ederim program olarak çok detaylı bi şekilde inceleyebiliosunuz çektiğiniz dosyayı insanları fln, java destekli kendileri :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 topici okudum ve bonecrusher'a güvenmeme kararı aldım adam her sayfada farklı client tavsiye etmi$ lol ama cogunluk abc ve azureus üzerinde kanaat getirmi$ sanırım. azureus'u denicem $imdilik.. en son durum nedir?kim neyi kullanıyo uzun zamandır? yoksa 1-2 dl sora adamı sinir krizi geçirtip eee dc++,kazaa falan cok daha ii bundan mı dedirtiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 azureus kullaniyorum kullananlar bilir, orda cesitli yuz ifadeleriyle baglantinin sagligi ifade edilir. Bende surekli sari yuz cikiyor. Bu da bir NAT sorunu oldugunu ifade ediyormus. remote connection yokmus baglantimda... Ne is abiler bu ? Surekli 3 kb'a dusuyor baglanti nadiren 10'un uzerine cikiyor. (baglanti adsl 256)[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Bathory, 08 Aralık 2004 16:18 tarihinde demiş ki: topici okudum ve bonecrusher'a güvenmeme kararı aldım adam her sayfada farklı client tavsiye etmi$ lol ee yeni clientlar öğrenince onları tavsiye ediyoruz işte :) birçok client denemiştim bittorent experimental tavsiye etmiştim. ondan sonra biri azureus ve abc söyledi. onlardan haberim yoktu, deneyince ABC'yi sevdim onu kullanmaya başladım, burda da ABC'yi tavsiye ettim. eskiden edonkey kullanırken, edonkey botunu tavsiye ederdim. emuleplus'ı öğrenince, edonkey bırakıp emuleplus kullanmaya başlamıştım, ve o programı tavsiye etmeye başlamıştım. sonuçta yeni programlar çıkınca onları deniyorsun. Yani art niyet aramayın :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Aralık 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bit comet yada azureus iidir kablo ile 28in altina dusmuorum masallah :P[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 BitComet Eziyor[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ya neyden bahsedıyorsunuz rezalet durumda su anda Suprnovadan cektıgım her dosya en fazla 2kb ıle gelıyor ortalama 0.5lerle gelıyor Bu nedır ya kafayı yııcem kardesım spyware falan da yok taramasınıda yapıyorum herseyınıde yapıyorum. Nası bı rezıllıktur bu bole ya ABC Clıent var[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 zoom modemsen firewallu kaldır bende eskiden 2 ile çekiyordum şuan 40-50 arası(512 adsl)[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ne zoomu la kablonetım ben :) Rezil durumda su anda bende Bıttorent Hıc urasmıyorum artık bıraktım Emule'e 10kb ıle ındırıyo 0.5'kblerle surunecek degılım sonsuza kadar![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 valla suprnovadan 2-3 sey denedim simdi 2-3 kb i gecmedi 5 dakkada www.torrentbits.org a uye olmaya calis bence tam performans alirsin sekil 1a:[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 torrentbits.org nası bı sıte farkları neler ozellıklerı neler anlatabılecek varmı :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yeni cikan herseyi bulabilcegin bi site ama eski seyleri ariorsan bulamazsin burada birisi paylasir bi kac hafta sonra kalkar en gec[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hmm ok tesekkurler. Belkı bu baslık altında oncekı sayfalarda yazılmıstır kesın ama usendım ıste :) bide senın o kullandıgın clıent nedir acaba?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bittornado[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu arada torrentbitse üye olamıoruz snaırım üye sayısı dolmu$ da yok efendim inactive'leri siliceklermi$ de kaç tane çakal bekliodur kimbilir bizim gibi =) [Bu mesaj Bathory tarafından 09 Aralık 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 valla baslangic sayfan olarak sign up adresini yap bir iki gune olursun[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 "The current user account limit (100,000) has been reached. Inactive accounts are deleted all the time, please check back again later..." torrentbits.org accountu olan bana pm atabilirmi acaba denemek istiyorumda.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 nasıl continue edeceğiz eski dlye?[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eski dosyayı seçeceksin. yani mesela asa.zip çekiyorsun tekrar linke tıkla sonra asa.zip e tıkla .. /aynı dosya oldugundan emin ol[signature][hline]The Dragon died quickly.. just like Fiona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar