Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 deadwoll said: Seiko 5 efsane ya. FP saati tam. Bir de çeşidi falan bol, 2 3 farklı kadran alıp farklı kordonlarla kombinleri ve her kiyafetle, her ortamda gidiyor. Tek kötü yanı kadran çapı küçük olduğundan yağız Anadolu delikanlısi kolunda at sikinde kelebek gibi kalabiliyor. keske bilegim kalin olsa ya apple watch bile 38 aldim buyuk saat takinca yu gi oh duel gibi oluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 kadin modellerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 çok pahalı hobi ya :) dünya para verip quartz almak anlamsız, otomatik saatler çok pahalı hele euro / chf bu kadar artmışken. para biriktirip max 2k chf entry level modellere girebilirim belki. http://www.tevfikaydin.com/frederique-constant/classics-moonphasefc-335mc4p6.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Bunlar mikemmel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 bir tanidigin koyde cali cirpinin icinde buldugum ve al senin olsun dedigi 79' da kayinbirader hediyesi olarak alamanya dan gelen seiko 5 vardi 4-5 senedir kolumda. sikildim yoruldum tasimaktan onu bugun casio f91w geldi onu takiyom suan. cok garip hisler icindeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 apple watch guzel baya circlelar unlock olunca ayri bi challange oluyor sdfsdf samsung gear ne kadar dandikmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Benim saatte bu. Saat olmadan bir şey eksik gibi geliyor. Şundan almayı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/casio-mtp-1374d-1avdf-standart-erkek-kol-saati-p-SAKSVMTP1374D1A?magaza=kumrularsaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 bence suan kullandigin daha iyi. ben seiko 5 gorece kucuk ve hafif bir saat olsa da rahatsiz oluyorum pc kullanirken filan cikariyordum ya da uyurken. o da duruyordu sabah tekrar ayarlayip kurmam gerekiyordu. kiz bilegi var bende belki ondan bu durum. siz rahat misiniz her durumda saatlerinile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 eve girdiğim an saatimi çıkarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 evden çıktığım an takıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar