paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Selam, Tek yaşayan ve uzağı görmekte sorun yaşayan bir tanıdık için flat TV almam gerekli. Bütçe 1.500-1.700TL civarında. Yatağına uzanıp dizilerini falan izleyecek. Philips 32" ve 40" 5500 serisine baktım ama Android oldukları için resetleme sorunları falan varmış. Kore mallarından uzak durmak istedim ama pek mümkün değil gibi. Tavsiyeniz ne olur? Vestel/Arçelik falan mı bakayım? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 vestel aldık yenı bizimkilere zira o 42incheler falan ufacık tvler. Onlada göremezler. 48 mi inch olanlar 1500 civarıydı. Tabi alırken defolu bi 55inch buldular, onu 2000 e aldılar. vestel al geç abi. ne kadar büyük o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ne Vestel i abi ya, onlar da Çinden alıyor parçaları. Samsung vs. varken niye Vestel yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bunu dediğime şaşırıyorum ama cidden vestel al geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Annemlere bunu aldım. Gayet memnunlar sesi olsun görüntüsü olsun... Vestel 43UA8900 http://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-vestel-43ua8900-led-fiyati,6240029.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 LG plazma kullaniyoruz biz, yazilimi iyi. Netflix filan guzelce calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ucuz? quixef said: Ne Vestel i abi ya, onlar da Çinden alıyor parçaları. Samsung vs. varken niye Vestel yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Selam, Duvara asmakta kastım, yatakta yatarken TV izlemek için. 431 sanki azcık büyük olur :D Samsung ile LG ürün bazında güven vermiyor bana. Bu Vestel android falan değil, değil mi? Sipariş vereyim yarın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 aynen aynen vestel al güven verir vestel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bizde LG var düz televizyon ne vaad ettiyse verdi 6 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Anlaşılan Paramecium araba konusunda ne kadar bilgiliyse TV konusunda o kadar cahilmiş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Selam, Peki dövmeyin; bu nasıl :) LG 40MB27HM Fiyatı da 1.200Tl olarak uygun. Ben plasmacıyım; LCD/LED anlamam :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 abi 40 inch. Çok küçük bişey. git 19 inch monitor al aynı şey yani lol. 40 inch ney bide yatakta izlemek derken tavanamı ascanız? insan korkar yav. Bütçeyi biraz daha arttır, bulabilirsen defolu veya eski 50+ inch bişi al yoksa alabildiğinin en büyüğü. Modeli çok önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Selam, Ya çok büyük yer olmadığı için ve izleme mesafesi de 3,5 metre civarında olacağı için daha büyük ekran boyutlarına gitmek istemiyoruz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 3.5 metre az değil. Ama tabi gözler sağlamsa sıkıntı yok. ben anne baba için alıyoruz sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Selam, Kayınvalide kullanacak. Kayınpeder vefat edince akşamları evde yalnız başına korkmasın diye alarm taktırdık. Uyku tutmadığında salona falan geçerken alarm ile sorunu olmasın diye, hem de TV karşısında uyuya kalacaksa odasında kalsın diye, yatak odasına TV alalım dedik. Duvara, tavana yakın bir konumda olacak TV. Hafif de sola aşağıya doğru açı yaptırılacak ki rahat izlesin. İzleme mesafesi 3,5 metre civarında olacak. Komplike olmayan, sorun çıkartmayacak, çamur görüntü vermeyen uygun fiyatlı bir TV yeterli. Smart, 4k, 3D, dahili uydu alıcı falan gereksiz yani. Digitürk bağlayıp izlenecek işte. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Beko 40" al gec abi. Paran cebinde kalir, oyle janjani da yok , duz led tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar