apple Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 DonJuanMatus#2548 Resto Shaman 836 ilvl auchindoun server genelde 10 dan sonra oyuna giriyorum ama arada daha erkende girebiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Ulfang#2227 Magtheridon 864 ilvl havoc DH horde. mythic+2 +3 boostlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Abso#2196 Vengeance DH ilvl 841 Emerald Dream Gece 12den sonra kesintisiz oynarım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 varmı karazhan attunementları bıtıren, atalım bı run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Karazhana bi grup yapalım mı arkadaşlar buradan. ama 870+ isterim. Rahat rahat yapalım saatlerce wipe yemeylim :( Destro warlockım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Dusen loot 855-860+ iken 870+ istemek ayip ama ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 haklısın ama işte ben progressden çok keyfine girip hani bonus olarak 1-2 güzel loot düşerse alırım şeklinde gireceğim için o tarz insanlarla yaparsam daha rahat ederim. Yani 5-6 saat harcayıp bitirmek istemiom o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 beni heroic emerald nightmare e alsanıza. yeter üstü dps im var. 0 fail filan. baya iyiyim. ama oyunu normal EN zamanı oynamadım bıraktım(mecburen, tatil vs vs) sonra bi döndüm herkes curve istiyor. Xavius lazım beyler HC. 0 fail, orta üstü yeterli dps sözüm ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 abi zamanım olsa ben kurucam amk. normale bile curve istiyorlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Bu akşam mitik+ grubu kuralım hızlıca keyleri yükseltelim ben 6'da kaldım bu hafta Yapamasak bile +10 keye girip zamansız d olsa bitirsek baya güzel olur. Var mı şu anda gelebilicek olan tank heal vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 battle.net tag: soirin#1440 specs: warrior fury/tank ilvl: 848 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 karazhan yapamadik bu hafta :( kimse istemio pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 kendim kurdum en sonunda xavius hc. çoğumuzda curve filan yoktu. 4. tryda kestik. ilk 2 wipe healer bilmiyordu ve kötüydü. tank daha çok heallamış derecesinde :D 3. try %2 civarı wipe. 4. try kill. ne kasmışım milletin salak puglarına girmeye. kendim yaptım iki dakikada. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 EM ve TOV raidleri ve Mythic Plus Dungeon koşturmak isteyen arkadaşları ortamımıza bekleriz . eniac#2344 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Laurelin said: karazhan yapamadik bu hafta :( kimse istemio pfff salı yapmadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 utterable #2885 muthis holy priest. curve de var. heal lazim olursa cagirabilirsiniz not: aksam +10 HoV yapmaya calisacagim. dps gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 artifact icin mythic lazım azshara da frost mage ilvl 830 840 arası bişi battle.net tag:suark#2991 specs:Frost Mage ilvl: 835 veya 839 falan oyunda oldugu zaman dilimi: 9 10 11 12 arası, En aktif günler Perşembe ve cuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 858 DH Tank.. TN serverında horde. Battletag akşam yazarım :) mythic filan yapayım istiyorum kafa bir grupla. raid maid lazım olursa da gelirim btw. "curve" nedir abiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Karakterin etine dolgun olsun diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 tamamda nası gosterıorz onu bide ilvl 845 oldu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 suBzer0 said: 858 DH Tank.. TN serverında horde. Battletag akşam yazarım :) mythic filan yapayım istiyorum kafa bir grupla. raid maid lazım olursa da gelirim btw. "curve" nedir abiler? Vücudunun kıvrımlı hatları olması gerekiyor abi hc raid'ler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 http://www.wowhead.com/achievement=11194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 deadwoll said: suBzer0 said: 858 DH Tank.. TN serverında horde. Battletag akşam yazarım :) mythic filan yapayım istiyorum kafa bir grupla. raid maid lazım olursa da gelirim btw. "curve" nedir abiler? Vücudunun kıvrımlı hatları olması gerekiyor abi hc raid'ler için. Yaptım o espriyi arka sayfada AYIP AYIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar