Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 tertemiz bir macbook retina :)-D - Pil devri sadece 7 - m5 işlemci 1.2 GHz -> 2.7 GHz Turbo boost özellikli - 8 GB Ram - 512 GB harddisk - Kutulu ve faturalı - 23 Ay türkiye garantisi fiyat: 3450₺ fotoğraflar: http://imgur.com/a/VPK2f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Selam, Abi... fiyatları bilmem ama gündelik için nasıldır? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Gundelik icin macten daha iyi bisi olur mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Selam, Bu cihazdan kullanan varsa eğer ekran boyutu sıkıntı yaratıyor mu? Çözünürlük yüzünden kurtarır diye düşünüyorum ama. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 paramecium said: Selam, Abi... fiyatları bilmem ama gündelik için nasıldır? Saygılar. abi valla kodlama yaptığımdan mb procuyum ben, gündelik hayat için işte air vardı şimdi bunu çıkardılar alternatif olarak, 0.92 kg bu air 11" den bile hafif, elinde laptop değil ipad taşır gibi taşıyabilirsin, gündelik için her ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 11 inç air gündelik işler için yeterli iken bu ekran hayli hayli yeter.bunun sorunu performansı ve portlari. Sana yeterli geliyor mu önce ona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Performans sorun olmaz son cikan oyunlari oynayacagim demedin surece, portlari dusun sadece. Air'daki iki port bana yeriyor ama bunda bir tane olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Selam, Oyun yok. Sadece internette dolanma, giriş seviyesi office kullanımı, youtube de azcık takılma falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Sifir problem olur. Ustelik word processor olayi ister Word olsun, ister Nisus filan, Macbook'larda daha iyi bence. Hem klavye cok kaliteli, hem de tipografik olarak ustun macOS. Tek port olayini dusunum bunu ya da Air 2015'i al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 bunu alsin,yeni tip klavye aire gore cok iyi.hem retina ekran hem ucuz (ikinci el) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ürün satıldı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 off çok iyi fiyatmış, fena kaçırmışız ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar