sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Ahanda bu kadar. zaten akıl almaz boyutta olduğunun farkındaydım da, izleyince daha da bi öeh oldum. bölüm olarak da nereye koyiim diye düşündüm bura güzel gibin geldi. gerekirse taşıyın daha mantıklı bir bölüme plx. http://www.youtube.com/watch?v=tCUuvyVwbJs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Adamlar e-ticarette geleceği şekillendiren hamlelere imza atıyor. Bulut tarafında ise aldı başını yürüdü, daha yeni kara geçtiler ama devamı gelecek gibi görünüyor. Apple, Google ve Microsoft'tan sonra 350 milyar doları bulan piyasa değeri zaten ipucu veriyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Gecen sene cakildi ama teknoloji hisseleri. Amazon da payini almisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 1.5 senede %75 getiren hisse varsa BIST'te söyle de alalım :D videonun olayı zaten hisse fiyatı falan değil. amazon'un harbiden ne derecede saçma büyüdüğünü gösteriyor. adamlar kendi uçaklarıyla dağıtım yapmaya başlıyor mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Abi gerizekalı Vakıfbank buradan alışveriş yaptırmıyor bana. Maaş hesabı + kredi kartı var Vakıftan. 7 Ağustosta Amazondan birşeyler aldım, payment refused dedi. Aradım adamları, bloke varmış, komple engelliymiş Amazon. Kaldırın pliz dedim, 2 gün boyunca çözemediler enpara ile aldım alacağımı. Geçen gün yine birkaç parça aldım, üstünden nerdeyse iki ay geçmiş hala engelli. mal banka yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 sanal kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 E-ticaret tarafında henüz çok az markette olduğunu da hatırlatmakta fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 izlemedim o yüzden değiniyor mu bilmiyorum ama amazon'un dizileri çok güzel. hep netflix dizileri odakta ama amazon da ilgi görmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 bingildak said: sanal kart Vakıfbankta sanalkartta yok lol Benim mayış da oraya yatıyor oradan biliyorum, neyse ki önceki maaş bankası Akbank masrafsızlığı sürdürüyor şimdilik böylece maaş günü sadece tüm maaşı Akbank'a EFT yapıyorum kredi kartı vs her şey oraya bağlı halen. Gerzek Vakıfbank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar