Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Yılbaşında indireme girer o zaman alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Çıktımı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Cuma 03:00 mı ne olması lazım çıkış saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 mail geldi almisiz vaktinde ama 2 gibi olmasin pls bizden mi gecti onu da tam kestiremiyorum gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 ilk şehirde daisy'nin verdiği "git adamımı bul" quest'i spoiler'ı (hikaye için çok önemli değil anlattığım kısmı ama gene spoiler'a alayım) Spoiler mactavish'lerin tamiranesi var şehir köşesinde. bu söylediğim quest'i almadan girince içerdekiler fuck off çekiyor konuşmaya çalışınca. 2-3 defa daha zorlayınca "anam mı doğurdu" deyip kavgaya girişiyorlar silahları çekip. quest'i alınca, aradığımız adamın kumarhanede olduğunu öğreniyoruz. kumarhanenin enforcer'ı olan yavşak "mactavish dorsey raid'e yardım etti, bizim patronun alakası yok. ama elimizde kanıt yok, mactavish'in garajından bizim patronu aklayan kanıt bulursan salarım adamını" diyor. bu noktada gene mactavish'in mekanına gidince (gene ilk gidişim, önceden kavga çıkınca gerek yok deyip load etmiştim) direk bambaşka bir diyalog proc'luyor ve kavga çıkıyor sonucunda. gene aynı adamların normal normal durması, biz diyaloğa girince gene "gezmeyin la buralarda, fuck off" demeleri, bizim "o değil de dorsey raid'i..." diye lafı açmamız çok mu zor? gene klasik tüm dünyanın bizim party'nin bi işler yapmasını beklemesi hissini verdi. geri kalanı böyle değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 (düzenlendi) Burayı crashlamadan geçmenin yöntemini bilen var mı? Ekranda görünenlerin 4-5 katı daha drool var ve hepsi tek combatta geliyor. Aslında quest vs. olmadığı için bunları öldürmek şart değil ama gelecek experience'a kıyamıyorum, ayrıca toplu katliam yapmak zevkli. Eylül 19, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 On 27.08.2020 at 00:22, Remus dedi ki: Yılbaşında indireme girer o zaman alırım Aynen iyice de patchlensin o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 On 20.09.2020 at 02:06, Komutan dedi ki: crash surda ve surda birkac farkli yontem demisler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Nasıl oldu bilmiyorum ama 4-5 tanesini ayrı bir grup olarak indirebildim, ondan sonra bir tane daha öyle grubu indirdim. Onların yükü gidince geriye kalanlar crash yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 oyunu yarıladım, baya hoşuma gitti. w2 den sonra pek bir beklentim yoktu ama fargo güzel yapmış bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 övmeye geldim harika yapmışlar, su gibi aktı bitti oyun. "fallout 3 that we wanted" resmen 9/10. eksik puan da quickload'un tam 1 dakika sürmesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Selamlar oyun güzelde buglar fena, questler bitmiyor falan. umarım yamalarla düzelir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2021 expansion pack: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 fiyati 3x azalmis bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 gamepass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Güzel oyundu . Çok basit mekanikler ama gayet akıcı oyun. Göndermeler çok güzel,komik. Hikaye basit olmasına rağmen keyifle oynadım. Reagen'lı kısımlar baya güldürdü. Dlc'leri alıp oynamaya gerek var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 On 01.07.2022 at 20:46, razzRaziel dedi ki: sil sil direkt hiç kurma bilmem simdilik bir problem gormedim ufak 1 bug disinda, eglenceli, birde onceden retrain yoktu patchle gelmis gecen sene o cok iyi olmus, dandik companionlari bile herseyi retrain edip skiller abilityler vs bir seye benzetebiliyoruz, 6 karaktere rahat 18-20x skill maxlaniyor gibi toplamda retrain olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 bu steeltowndaki Di robotu dlc bitince ayriliyor mu? yoksa kaliyor mu bizimle sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar