Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 selamlar, niyet ettim yurtdışına (avrupa) kaçmaya minimum bi 6 aylık yurtdışı yaşamı tecrübe etmek istiyorum, ios yazılım yapıyorum, yaptığım işte de fena değilim gibi ama gidilecek daha çok yol var tabi, interviewlar için kendime güveniyorum challengeları falan hallederim, ingilizce ok, almanca-ispanyolca-rusça okuyup anlayabiliyorum basit kalıpları, biraz derdimi anlatabilirim ama çatır çutur konuşamam, ama kısa sürede kasıp bu dillerde de idare eder seviyeye gelirim birkaç ayda. aradığım özellikler gideceğim ülkede 1) insanlar mutlu, az dertli veya dertsiz 2) insan/yaşam kalitesi yüksek 3) iş hayatı düzgün 4) startup girişimcilik olayları bol bulunan bir şehir olması (gidip 100-200 developerlı yerlere de ok diyebilirim ama öncelikli daha küçük ekiplerde startuplarda çalışmak, birşeyin kurucu tayfasında olup fikirlerimi yaptığım işe katabilmeyi tercih ederim) bunların ışığında ülke/şehir önerilerinizi bekliyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 avrupada 10 tane falan yer var dediğin gibi milyon tane yok zaten bi çırpıda sayılır kuzey avrupa falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 yaşam olarak kuzey avrupa, canada, iş olarak canada, ingiltere ve buna bağlı yerler. Bir ihtimalde hollanda ama zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 ya avrupa barizde avrupa dışında başka yer yokmu öle? misal yeni zelanda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Avrupa'da rahat edemeyebilirsin çok kültürlü yaşam zayıf bence. Şu an Güney Kore'deyim. Tarifine önemli ölçüde uyuyor bence. İngilizce bilen de pek olmadığı için özellikle kıymetli adam olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 berlin startup demissin, direkt berlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 iyi ios/android developersan, tecruben varsa biraz, kuzeye gel, dolu is var isvec-finlandiya civarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Giovanni said: Avrupa'da rahat edemeyebilirsin çok kültürlü yaşam zayıf bence. Şu an Güney Kore'deyim. Tarifine önemli ölçüde uyuyor bence. İngilizce bilen de pek olmadığı için özellikle kıymetli adam olabilirsin. onun için kore'ce bilmesi lazım yanlız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 berlin startuplar açısından zengin gözüküyor sanırım ilk atışları oraya yapacağım bakalım Giovanni said: Avrupa'da rahat edemeyebilirsin çok kültürlü yaşam zayıf bence. Şu an Güney Kore'deyim. Tarifine önemli ölçüde uyuyor bence. İngilizce bilen de pek olmadığı için özellikle kıymetli adam olabilirsin. korede üniversite okumanın ucundan dönmüştüm :D o kadar büyük bir değişimi istemiyorum sanırım, avrupa şu an tercihim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 amerika düşünürsen paterson. tam türke göre bi yer. Hatta 2-3 gün önce dönercinin kapısında usta aranıyor yazıyordu türkçe olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 türk insanı amerika dan başka yerde yapamaz gideceksen oraya gideceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 4 disinda saydiklarinin hepsi isvec/norvec'te baya gecerli. Isvec bilisim ulkesi zaten, zirilyon tane is var IT alaninda. Startup olayi icin imkanlar da var aslinda netekim vergiler baya yuksek. Ilk dönemde vergi indirimi falan olmasi lazim, sistem biraz karisik ama startup olayina girmesen bile is hayati gayet duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Korax a tamamıyle katılıyorum. Aman kanada dan uzak dur. ülke tamamı ile petrole bağlı. Petrol düşerse kanada dolarıda değer kaybediyor. Ulkenin en buyuk gelir kaynağı petrol. Ve petrolün bugünkü durumunu goz onune alırsak,şu an en uzak durulacak ülke. Ve kesinlikle çok seçici bir ülke.Kendi vatandaşlarını cok on plana çıkartıyor. Göcmenlere çok kotu sartlar sunuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Amsterdam kimse yazmamış nasıl oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Pazardan elma seçim şeklinize hayran kaldım arkadaşlar. Hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 +1 toggie en büyük sorun özgüven abi 2 kurluk ingilizcesi olan kız cv mail atıyor C2 English Level - Native Proficiency seçmiş sddfsdf türk olmak çok büyük eksi malesef hem pasaport olayı çalışma izni ve üç kağıt yalan dolanla nam salmış olmamızdan mütevellit çok kez ve fazla düşünüyor işverenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Barcelona'yı tek geçerim Avrupa'da. Avrupa dışı dersen Bangkok, Dubai falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Yaşanır mı ya oralarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 toggie said: Pazardan elma seçim şeklinize hayran kaldım arkadaşlar. Hayatta başarılar. ahaha +1 kolay değil öle ülke seçip gidip orda çalışmak. über manyak biri deilsen tabi.. bence sen ülke seçmeden önce çalışcağın şirketi ve işi seçmen daha mantıklı.. aradığım özellikler gideceğim ülkede 1) insanlar mutlu, az dertli veya dertsiz 2) insan/yaşam kalitesi yüksek 3) iş hayatı düzgün bu dediklerinin hepsi parayla doğru orantılı.. ülke farketmez "ios yazılım yapıyorum"'u biraz açarsan daha sağlıklı öneriler alabilirsin hangi teknolojilere hakimsin, diploman, kaç yıldır bu işi yapıosun, hangi şirkette ne kadar calıstın ne işler hangi projeler yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Adam size cvsini yazsa işe mi alacaksınız? Saçma sapan konuşmayın. Ama ülke konusunda toggie güzel söylemiş :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 vergiyi unutmussun panpa. veriglerine bak. offshore'a hesap acip bir miktar kurtarabilirsin belki ulke disindan alirsan bisiler ama sen gene de vergilerine de bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 toggie said: Pazardan elma seçim şeklinize hayran kaldım arkadaşlar. Hayatta başarılar. Ahah Ben de hayretle izliyorum topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 iran'i ovduk mu arkadaslar? bu arada hongkong da bir ayri gercekten. dusunulesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 2 aydir Amsterdam'da calisiyorum, tavsiye ederim. Sehir guzel, insanlar iyi, 5'de isten cikiyorum 5:15'de evdeyim(bisiklet ftw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Vasfi said: "ios yazılım yapıyorum"'u biraz açarsan daha sağlıklı öneriler alabilirsin hangi teknolojilere hakimsin, diploman, kaç yıldır bu işi yapıosun, hangi şirkette ne kadar calıstın ne işler hangi projeler yaptın bence sorum gayet açık, ama diyorsan ki "berlin 3+ yıl, stockholm 2+ tecrübeye bakıyor, odtülüler paris, koçlular amsterdamda akıyor bu bilgileri ver ki sana ona göre tavsiye vereyim" ben de ona göre sana söylerim ama sorduğun şeyler alakasız sanki :D çalışacağım sektörün bilişim ve mobil yazılım olduğu özeti fazlasıyla yeterli bence dasaaa said: vergiyi unutmussun panpa. veriglerine bak. offshore'a hesap acip bir miktar kurtarabilirsin belki ulke disindan alirsan bisiler ama sen gene de vergilerine de bak. türkiyede kalırsam gelen paraları aklamak için birleşik arap emirliklerinde açmayı düşünüyorum :P FTZ alanları başarılı uygun fiyatlı dertsiz tasasız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar