Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi: Benfica - Beşiktaş | 13 Eylül Salı - 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Yalniz saka maka dun aksamki kadro cogunlukla yeni transferlerden olusuyordu.

Benficanin evinde kafa kafaya oynadi takim/ Transferlerimiz bir kez daha basarili cikacak gibi.

hep bunu düşündüm.. adamlar birde birbirlerine alıştığını düşünsene. dünkü bitiren 11 bu oyunu oynasın lige fazla gelir.. karşı tarafı boğarız boğar
Mesaj tarihi:
Valla beklediğimiz gibi olursa wet dreams come true olacak resmen. Fikoyu sevmediğimi bir çok yerde dile getirdim ama bu sezon da sürdürürse üstüne koyma istikrarını, artık saygı duyup öpücem elini.
Mesaj tarihi:
Şampiyonluk falan arayan taraftar olsak bjklı olmazdık zaten en baştan :S Evet takımın iyi olması başarılar kazanması güzel şey de, her şeyden önce bir duruş arıyor insan bjk başkanında. O kızla birlikte olması minor birşey hadi onu geç de, çarşı davasında bile bir duruş sergilemedi. Çarşıya özel bir muameleye de gerek yok, bjk taraftarı böyle bir sıkıntı yaşıyor ve tüm toplumun önünde bjk bjk bjk diye sürekli dillendiriliyor. Dediğim gibi bir duruş beklerdim. Varsa da bir açıklaması desteği vs görmemek etmemek benim suçum vurun yüzüme.

Birde konuşmalarda sayın cımhırbışkınımız saygıdeğer cımhırbışkınımız diye atlıyor. Saygı duymakta zorlanmamak garip geliyor asıl.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=eddu6hh4Zd8?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
hea onu diyosun tamam eyv. yani abi şu devirde çok zor ya karşı durmak. yani karşı durulsa da başarı imkansız. ama evet fiko biraz fazla yalaka, ama o da beşiktaş için değil kendi işleri için.

katılıyorum o konuda.
Mesaj tarihi:
Haklısınız devletin başına naber tayip demeliydi.
Reza'ya loca satma konusunda da çok üstüne gittiler orda da suçsuzdu.

Bu arada insta hesabında tum paylaşımlar yoruma acik kulübün ama az önce atılan tolga resmi kapali..

Iste bu tepki ceker
Mesaj tarihi:
Ya şu iktidar konusunda atıp tutmayın birbirinize. Hepsinin yuları kaptırılmış durumda. Nereye çekerse götürür iktidar takımları. Az yalakalık çok yalakalık diye bir durum yok. Artık bu devirde böyle yürüyor işler.
Mesaj tarihi:
Şampiyonlar liginde 2 günde en çok kurtarış yapan kaleci sanırım Tolga'ymış. İstatistik reyiz yine iş başında asdfsd

Ligde de geçen sene rakamlarla en iyi kaleciydi açık arada işte keşke her şey istatistikler gibi olsaydı :(
Mesaj tarihi:
şu an çoğunluğun fikirlerinde (forumdan bahsetmiyorum) maç sonucunun rahatlığı, sevinci vesaire etkin.

tekrar tolga'nın hatası gibi gözükebilecek bir gol yendiğinde aynı galeyan kaçınılmaz. eğer ligde istenilen başarı yakalanamazsa daha da büyüyüp ucunın tolga'dan fazlasına dokunması mümkün. şenol'un bursa'nın eski kalecisi ile olan defterleri tekrar açılır. boyko hikayesinin neden öyle bittiği sorgulanır.

quaresma'nın daha büyük sıçmış olması, akabininde maçta kalmamızı sağlayan kurtartış bile tolga'yı kurtarmıyor. uzun vadeli düşünmek lazım. enfeksiyonlu yarayı bandajla idare ediyoruz. durumu endişe verici buluyorum.
  • Yeni Oluştur...