Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Cikti sonunda. GM daha, ama final release ile ayni bu, buradan kod alip indirebilirsiniz: https://beta.apple.com/ Fark olarak, Apple Music arayuzu daha bir guzel olmus, Siri gelmis filan iste. Oyle buyuk bir yenilik yok, polish gibi duruyor daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 WSJ bugün Apple'ı epeyi bi eleştirmişti. Aslında dizayn anlamında haklılar, Apple eskisi kadar basit efsanevi işler çıkaramıyor. Apple Music mesela arayüz olarak karmaşık gelmiş sonradan revize edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 macOS Sierra v10.12, 1+2 topla 3 Half-Life (video game) Publisher(s) Sierra Studios hl3 confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Lanet olsun Apple'ına da, ürünlerine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 yavaşlatıyor diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Yavaslama, asiri fan, isinma, hepsi oldu bende. SMC'yi resetleyince hepsi duzeldi ama: https://support.apple.com/en-us/HT201295 Pil omrum bile yarim saat filan artti, ki pilim olmeye basladigindan iyi bir gelisme benim icin bu. Apple Music kullaniyorsaniz kesin gecin diyorum, yoksa o kadar gerek yok. Siri gelmis iste, ama kullanisli degil o kadar, kapadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Snow Leopard FTW... Zırt pırt OS çıkarıyorlar, suyu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Oooo hangi buglari eklediler acaba. Applein yazildiktan sonra kodu bozan bir ekibi olmasi lazim bu kadar bug kendiliginden cikiyor olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Eskiden bu tip yenilikler işletim sistemine son ek (10.5.4 vb.) olarak tanımlanırken, şimdi yeni işletim sistemi olarak pazarlanıyor. Benzer yazılımları kullanan meslektaşlarım (audio/video) çoğunlukla dertliydi 10.10+ sonrasında. İçerik üreten yazılımcılara da sıkıntı doğuruyor. Oturmasını beklemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 10.11'de gerizekalilar harici ses kartlarini bozmuslardi, USB'den filan baglaninda ses kartinin ses ayarlarini filan kullanamiyordun OS X uzerinden. Baska sorunlar da vardi bir suru ses kartlarinda, oteki donanimlarda. Normal playback de bozuktu, videolar fullscreen yapilinda GPU %100 oluyordu neredeyse, bir suru sorun vardi iste. Videotoolbox bug doluydu, audiotoolbox da ayni. aac ile 2 kanal ustu alamiyordun iTunes disinda filan. 10.12'de duzelmis gibi duruyor bahsettigim sorunlar hep ama. 10.12.2 gibi gecilebilir buna, onemli buglar duzelmis olur o zamana. Ben beta'dan gectim ama harici DAC olayi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 app storede çıktı bakalım şimdi iniyor diğer harddiske kurup deniyeyim ses kartımda sıkıntı çıkartıyorsa siler atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bende ındırmeye basladım hayırlısı ama yavas ınıyor, 100mbit baglantı var pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 GM vardi bende ama versiyon ayni degilmis, tekrar indiriyorum simdi. Bu arada kim bilir kac milyon insan indiriyor, indigine sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Müzik / Ses ile uğraşanlar için uyarmışlar, şimdi geçmeyin diye. https://ask.audio/articles/musicians-producers-do-not-upgrade-to-mac-os-sierra-1012-yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 mid 2010da çalışır mı acaba sdfg annemin makineyi bi update ediyorum 8gb ram ile 500 lük ssd aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Late 2009 ve sonrasinda calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 kaç saattir açık halen 3.50 gb kapattım kendine gelsin birileri test etsin yorumları yapsın ondan sonra devam edeyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 dayanamadım kurtlandım güncelledim. Ses kartı ile ilgili herhangi bir sorun çıkmadı Logic Pro X ve Pluginlerim ile ilgili de bir sıkıntı çekmedim teker teker test ettim. İşin güzel kısmı Isı El Capitanda 60-70 bandında iken 50-60 bandına düştü. Gelelim en can alıcı noktaya hızlandı lan inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 retina mbp 13 var, geçtim bende fark etti epey hızı rahatladı alet baya. Ama en çok gözüme çarpan (gerçekten) 1680x1050 kullanırken rahatsız olmuyorum, tam anlamadım el capitan ve yosmite, çok yoruyordu bu çözünürlük tahammül edemiyordum, şimdi gayet rahatım ve bu çözünürlükte alet daha verimli çalışıyor artık belki bu etkili olmuştur. Bide temiz kurmadım direk update ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar