samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Haftasonu tatile cikiyorum hatun ve benim kullanabilecegim, al geç tatava yapma diyeceginiz bir marka model var mi. Tüm gün disarida olacaz mutemelen. Kargo vs bekleyemeyecem o yüzden vatan bimeks vs de olan bisi olabilirse şukela olur. Konuyu yanlis yere acmisim fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 cabukpowerbank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 çok fonksiyonel değil ya 2 saatte iphone6yı 3 kere şarj ediyordu full şarj olması 8 saat sony marka bişi aldım ben sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 philips al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Samsungun 8400 luk leri var, aynı anda iki cihazı şarj ediyor.Iki aydır kullanıyorum, sorunsuz, kendi şarj kablosuda içine gizlenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 nereye gitceksiniz tatil icin..biz plan program yapmadik spontane takilicaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Yurtdisina:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 http://www.vatanbilgisayar.com/asus-abtu005-zenpower-10050mah-gumus-.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 O asusta 10k pil var tek usb cikisi koymuslar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Slink 10400mah 3 cikis 69tl bimeks iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 gecenlerde hatun A101'den 7800'luk bisey almis bana, 2 tane cikisi var, tam dolu haliyle 4 defa sarj ettim 4%-100% arasini. bilmiyorum iyi midir degil midir ama cok hosuma gitti, yanimda tasirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 xiaomi al geç. n11de semers satıcısından aldım ben orjinal 1 güne geliyo gerçi bugün cumaymıs gelmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 lokkum said: cabukpowerbank http://i.imgur.com/b2ZONNt.png Şerefsizim benim aklıma gelmişti, gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 bende asus vardı bi de energizer aldım energizer saha cabuk şarj ediyo asusa göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 ben cinden pisen almistim. cok memnunum halen. kucuk olarak rawpower ya da anker PowerCore+ mini Aluminum Portable Charger alacagim, foto cekerken sling'in cebine koyarim, bitecek olursa hop external charge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 samaella said: Slink 10400mah 3 cikis 69tl bimeks iyi mi? Vatan'dan geçenlerde alış veriş yaparken gözüme takıldı aldım. Gayet memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 pisen'in su urunleri de guzelmis ya https://www.amazon.com/20000mah-Display-External-Battery-Samsung/dp/B01GZLXNHO/ref=sr_1_19?s=wireless&ie=UTF8&qid=1473503127&sr=1-19&keywords=pisen+external Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Çin markası uyduruk bi powerbank şişti geçen balon gibi. Marka birşey almaya çalışın dandik almayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar