DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 arkadaşlar mrb. ben hayatımda en son 10 yaşındayken sidede tatil yapmış bi insanım. yıllar sonra gelen minik çaplı bi parayla ailemle tatil yapalım diyoruz. anne baba kardeşim ben. ailecek gidilebilecek ege-akdeniz tarafında hem gezip görülebilecek (araba var) hem de sıkıntı yaşamadan tatil yapılabilecek yer önerisi olan var mı? tek isteğim köy kasaba ilçe tavsiyesi ona göre otel vs bakıcam zaten. teşekkürler şimdiden.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Direk Datça. Aktur'un yanindaki yer iyidir ucuz istiyorsaniz. Adini hatirlamiyorum su an.
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Kalkan olur ama bu mevsimde nasıldır bilmem yazın full ingiliz oluyodu belki hala ordalardır.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 imkanınız varsa okullar açıldıktan sonra gidin, hem ortalık tenhalaşır daha rahat gezersiniz hem de fiyatlar düşer
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 datça'ya bakıyoruz kaş da pek yer kalmamış gibi bayram tatili derken.
idilik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 adrasan (antalya yakınında), deniz nefis, pansiyonlar temiz, pahalı değil. aslıhan-ikizler otelde (denize 0, hem apart, hem de daha ucuza bambu evler var, hepsi çok şirin, klimalı, apartlarda buzdolabı da var) kaldık haziran ayında 3-4 gün. mehmet adında çok nazik bir sahibi var, ama bayram için yer kalmış mıdır, bilemem. gecelik fiat apartlar için 100, bambu evler için 80 tl. idi. ama haziranda fiyatlar daha ucuza oluyor, şimdi bir de bayram olduğu için daha pahalıdır. ha bir de kahvaltı ve akşam yemeği dahildi fiyatlara.
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 adrasan plajı güzel değil. beğenmemiştim ben.
Öne çıkan mesajlar