darkageman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Arkadaşlar oynadığım oyunda ara sıra fps drop ve stutter yaşıyordum. Konuyu foruma taşıdım. Forumdaki bir arkadaş bana sorunun Xbox Dvr dan kaynaklı olabileceğini yazdı hatta şu adımları uygulamamı söyledi. Open the XBOX app (it's in your start menu ) Goto settings (cog on the left hand vertical menu) Click "Game DVR" (at the top) Set to "off" Şimdi bu Dvr gerçekten de etki eder mi fps olaylarına. Yoksa yanlış bilgi mi ? İyi Forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 eder diye biliyorum ben de pc'de oyun oynarken xbox app'in dvr'ını açmak ne işine yarayacak ki? Bir şey kaydetmek istiyorsan pek kastırmayan bir sürü kayıt programı var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Sorunun çözümü hard formatta. İçindeki herşeyi silip, baştan yüklemek lazım. Ayrıca dün güncelleme çıktı onu da yaparsın. Dikey kullanıyorsan eğer hava geçişini çok azaltıyor, yatay kullanmak daha iyi. Xbox dvr bir application, o etki etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 pc'de oynuyor ama, ben öyle anladım xbox app start menu falan diyor. Yok konsolda oynuyorsa dvr'la alakası olmaması lazım zaten çünkü beraber çalışmak üzere tasarlanan bir şey zaten. Dediğin gibi format, hava akışı vs. alakalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 bu driverlarla ilgili bir şey, yeni başladı. doğru yani. bilgisayardan bahsediyor adam ayrıca dsflkj niye deneyip görmek yerine topic açmakla uğraştın, onu da benanlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 son windows10 anniversary updateden sonra oldu bu. ilk win10 releaseden beri var bu özellik ama şimdi default on yapmış gerizekalılar sürekli her şeyi kaydediyor işte kapamazsan. off yapınca stutter falan kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 app kapalıyken de kaydediyor mu? bu arada game dvr default on da otomatik kayıt kapalı gözüküyor bende. O menüye ilk kez girdim. Kaydetmemesi lazım sen komut vermeden o default ayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 windows 10 anniversary update yaptın mı? app falan açık olmasa da sürekli arka planda kaydediyor oyun olarak algıladığı şeyler açıkken, belki sonradan fixlemişlerdir yeni updatelerle takip etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 yaptım da oto update açık yani belki düzelmiştir. Dediğim gibi zaten ayar olarak arka planda kayıt ayarı default kapalı çıktı :/ hiç kasma da yaşamadım oyunlarda zaten. Tabii komple kapatmak en güzeli bence o ayrı mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Sorun Xbox kullanılmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Şimdi oyuna felan girerken kaydetmek istiyorsan video şu tuşlara bas felan diyor sanırsam bu otomatik on. Kapatmak istedim adamın dediği gibi de bana diyor microsoft hesabına giriş yap o ne alaka anlamadım. İlla hesaba giriş yapıp off mu yapmam lazım arkadaş ya. Şaka gibi yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Pc kullanıyorum abi. Xbox bizi bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar