BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Esh said: Bina oturmus topraga, hareket etmis evin betonarmesi, o catlaklar o zaman olusmus, pencereden de anlasilacagi gibi o siva catlagi degil. Ha bu kotu mudur dersen, eger zeminde sorun yoksa bisi olmaz. yemin ediyorum emlakçı ağızı bu ne lan banyoda klozet yok desem minimalist tasarım dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Tabi lan, hayatimiz yigma beton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 yığma yapı sınırı 6 kattır, çatlaklar iyiye işaret değildir ama deprem bölgesi değil ise korkulacak bişi yoktur. Rusyada hep yığma yapı binalarda kalmıştım betonarmeden daha dayanıklı hissiyatı vermiştir bana hep. Ama uzun süre o çatlaklarla yaşayacağımı bilmek baya endişe verici. Başka bi yer bul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 şu eve dalsam yıkarım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Bulk'ı kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 BonePART said: Esh said: Bina oturmus topraga, hareket etmis evin betonarmesi, o catlaklar o zaman olusmus, pencereden de anlasilacagi gibi o siva catlagi degil. Ha bu kotu mudur dersen, eger zeminde sorun yoksa bisi olmaz. yemin ediyorum emlakçı ağızı bu ne lan banyoda klozet yok desem minimalist tasarım dicen qktqlhegqlhewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar