Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi prmier lig inanılır gibi değil ya. Diginin evde olmasının tek sebebi. Özellikle Liverpool - Chelsea ve Arsenal maçlarını izleyin. Plase olarak Everton - Watford maçları da iyi oluyo boş vaktiniz varsa.
Adamlar cidden en izlenebilir ligi kurmuşlar. Aylık 100 lira olsa veririm yani.

Ayrıca
DarKRideR said:

Aylık bunlar aylık

Asdf. Adam kendisiyle barışık.
Mesaj tarihi:
ya bu gol sadece hani jirunun son vuruşuyla alakalı değil, acaip de tatlı paslaşmışlar, jirunun vuruşu da çilek olmuş. ben hatta olm aha geçen seneki tiki taka golünü atmış adamlar yine derken baktım akrep vuruşu geldi.
Mesaj tarihi:

DarKRideR said:

karbeyaz said:

Ayrıca
DarKRideR said:

Aylık bunlar aylık

Asdf. Adam kendisiyle barışık.

ne alaka ya asdfasd

Bana yıllık diye paylaşmışsın da sonradan kıvırmışsın gibi geldi. Ondan şey ettim. :)o

Ayrıca Witselin Çine gitmesi üzücü ama normal. Adama yıllık kemiksiz 8-10 veriyolardır. BPL de izlemek isterdim Arsenalde falan ama kısmet.

Edit:
15m sterlin alıyormuş yıllık. Gitmemesi anormal olurmuş.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Vizyon özürlü Witsel Çin'e gitmiş. En parladığı dönemde Zenit'e, en olgun döneminde Çin'e transfer oldu mis gibi adam.

Abi vizyonun ne ona bakacaksın. Adam yaşıtlarından 10 kat falan fazla para kazandı kasmadan, ününden çok bir şey kaybetmeden.

amacı bu işten para kazanmak ise kusursuz hareketler yaptı, piyasadaki en başarılı 5-6 futbolcudan biri bu açıdan bana göre sdfasd
Mesaj tarihi:

adamlar hakem de transfer etmeye basliyo yakinda.

Clattenburg giderun demis: https://www.theguardian.com/football/2016/dec/30/mark-clattenburg-chinese-super-league

clattenburg

Mesaj tarihi:
simdi baba parasi yer gibi yiyorlar. uc bes seneye ne olur onu gormek lazim klupler kendilerini idame edebiliyor mu, taraftar ilgisi ayni seviyede mi vesaire. ote yandan burak yilmaz sabit 60k taraftarla oynuyoruz demis. o bile basli basina gelir kapisi. bu paralari veremez olsalar bile yine karli bir lig olabilir futbolcu icin.
Mesaj tarihi:
arcane said:

simdi baba parasi yer gibi yiyorlar. uc bes seneye ne olur onu gormek lazim klupler kendilerini idame edebiliyor mu, taraftar ilgisi ayni seviyede mi vesaire. ote yandan burak yilmaz sabit 60k taraftarla oynuyoruz demis. o bile basli basina gelir kapisi. bu paralari veremez olsalar bile yine karli bir lig olabilir futbolcu icin.

çin sıkıntı yanlız. çin'den paranı dışarı çıkarmak pek kolay bişey değil baya regülasyon var o konuda. o yüzden saçıyolar böyle parayı.
Mesaj tarihi:
Bana balon gibi geliyor Çin ligi; o paralar ödenmeyecek ve yıllarca sürecek davalar ile anca alacaklar. Bir ara yine atılımları olmuştu; Drogba, Anelka falan gitmişti; hatta Drogba parasını alamadı diye ayar çekip gelmişti bize. O dalgadan sonra bitti Çin ligi, 1-2 senedir tekrar hortladı daha yüksek ücretler ile.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Bana balon gibi geliyor Çin ligi; o paralar ödenmeyecek ve yıllarca sürecek davalar ile anca alacaklar. Bir ara yine atılımları olmuştu; Drogba, Anelka falan gitmişti; hatta Drogba parasını alamadı diye ayar çekip gelmişti bize. O dalgadan sonra bitti Çin ligi, 1-2 senedir tekrar hortladı daha yüksek ücretler ile.
bitip hortlayan bişey yok sürekli gelişim içinde çin ligi
hem sportif hem finansal açıdan
Mesaj tarihi:
24 takimli avrupa sampiyonasindan sonra 48 takimli Dunya kupasi geliyor.24 takimli avrupa kupasina ucu ucuna katildik.32li dunya kupasina katilmamiz zaten hayal gibi birsey. 48 olunca nispeten sansimiz artar Bizim gibi dandik futbol oynayamayan ülkeleri almasalar iyiydi ama yapacak bisey yok. Gerci 2026 41 yasinda olacam pehhh
Mesaj tarihi:
İşte bunların hepsi para.

Daha çok ülke, daha çok izleyen, daha çok turist, daha çok para.

Bu kadar paragöz olarak aynı kaliteyi koruyabilecekler mi onu merak ediyorum gerçi. Saçma sapan bir ülkeye verilmez de US veya Avrupa alırsa, güzel bir organizasyon izleriz gibi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...