Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuya ortak olmak gibi olmasin ama bende de acayip durumlar var. Yeni bilgileri beynimin kalici hafiza merkezine kaydedemiyor gibi hissediyorum. Yeni bir kelime ogreniyorum mesela, unutuyorum sonra. 5 kere baksam, her baktiktan sonra kendi icimde tekrar etsem de dikkatim dagildigi an tekrar ucup gidiyor aklimdan. Duydugum cumleleri, okudugum yazilari anliyorum, anladigimi gosterecek sekilde karsilik veriyorum ama anlamama ragmen soylenen seyi tekrar edemiyorum, ne oldugunu aciklayamiyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 ol ortak nolacak. benzeri senelerdir var. normal mi değil mi uzmanı karar versin de, kime adres yer yön soracak olsam, unutacağımı bilerek dinliyorum. tam bir lepistes. adama/kadına boş boş bakarak dinliyorum, ilk 5 saniyeden sonra da unutuyorum. hafıza doldu sanırım dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 instagram kullanıyor musun stlak yapar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 1 kere stalkladım, abisini arattırdı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Bende çocukluğumdan beri ADHD var. Türkiye kültüründe "leylalık, aşık mısın olm" falan diye geçen şey, çok aşırı ilgi duyduğun şeyler harici hiç bir şeye uzun süreli veya hiç odaklanamama durumu. Ben artık dizileri bile 10 kere pause, alt-tab yapmadan izleyemiyorum, ki bir de bunun hiperaktivite kısmı var. Yalnız dikkat dağınıklığı dediğimiz şey çok genel ve yoğunluk olarak çok göreceli olan bir kavram olduğu için bir muhabbet ortamında falan bahsini açarsan "sorma ya bende de var diyen" kesin bi kaç kişi çıkar. Aslında öyle değüldür. Çocukluğumdan beri asla ders çalışamama olsun, söz verip tutamama, hayvan gibi plan yapıp başlayıp bırakmalar falan derken, hem senin için çaba harcayanları üzüyorsun, ki empati yapması çok zor olan sinsi bir norölojik vaka olduğu için bir noktadan sonra, karşı taraf ne kadar bilse de, bir süre sonra senin umursamadığını ya da direk söz tutmadığını düşünebiliyor. Sosyal hayata ilk tekme buradan geliyor. İş bitirememenin kendine olan güvenine vurduğu darbe de sosyal anksiyeteye neden oluyor falan derken, böyle zincirleme olarak ilerliyor neden olduğu sıkıntılar. baya sikiyor yani hayatı. Benzer semptomlar görüyorsanız çevrenizde psikiyatr'a paslayın. Olayın kalıcı bir çözümü yok bu arada. Ritalin, concerta gibi odaklanmanı normal insan seviyesine çeken günübirlik ilaçlar veriyor. Hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Gunubirlik dedigin metamfetamin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Oss oncesi bebelere verilirdi hesap kitapci aileler tarafindan bu tip seyler dikkat kaymasin falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Esh said: Gunubirlik dedigin metamfetamin lan Aslında koko direk. Ben de öss zamanı kullanmayı başlayıp sonrasında bıraktım, niye bıraktım bilmiyorum. 2 aydır falan tekrar başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Bu sabah 2 senedir hergun kullandigim 4 haneli guvenlik kodunu hatirlayamayarak kendi evime guvenlikten yardim isteyerek girebildim. Su an boyleysem ilerde kesin Alzheimer falan olucam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Phyx said: Esh said: Gunubirlik dedigin metamfetamin lan Aslında koko direk. Ben de öss zamanı kullanmayı başlayıp sonrasında bıraktım, niye bıraktım bilmiyorum. 2 aydır falan tekrar başladım Bırakman gereksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ben kendime çıkış yolu yarattım ya, bugün hayatta hatırlamayacağım bir bilgiyi mail atarken, hatırlamadan gayet mekanik bir şekilde yazdım. parmaklar yazdı yani. dün cartedor meyve şöleni ve brownie karışımı götürmüştüm, o iyi geldi demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 tavuk kardesler mi aciyoruz gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 sudoku çöz, tavla oyna. odaklanmak için.. kaybet, çözeme dikkatin yerine gelecektir mutlaka. tavlada açılışı iyi yap kapı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Phyx said: Esh said: Gunubirlik dedigin metamfetamin lan Aslında koko direk. Ben de öss zamanı kullanmayı başlayıp sonrasında bıraktım, niye bıraktım bilmiyorum. 2 aydır falan tekrar başladım çabuk tolere ediyo ritalin türevlerini bünye, bide yaşlandıkça duruma adapte oldugun bir durum adhd add neyse bir şekilde 30 yaş sonrasına kadar hayatta kaldıysan sonrasında ilaç kullanmaya gerek yok durumu kabul edip ona göre takılmak daha mantıklı. sanatçı filan ol dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bu arada herkeste işe yaramaz ama bişileri okurken içimden okumak focusu arttırıyor bende yoksa 30sn içinde başka tab'a geçmiş oluyorum bile farkında olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 yav said: B12 vitamin, yorgunluk vs varsa pharmaton turevleri Iyi beslenme ve hareket Ha daha yesile doneyim bari falan tripleri varsa 5htp arastir madem adam patlamiyo haci ne 5htp si lel senin sorunun dikkat daginikligi degil birader kafanda bir cok seye cevap bulmaya calisiyosun bu arada da random tasklere yetecek ram kalmio hard reset lazim senin hdd ye yoksa anakartı yakarsin mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Bir psikiyatriye basvur. 5 hidroksitriptofan onerisi yanlis. Serotonin dehb'de(adhd) birincil etkisi olan norotransmitterlerden degil. Ayrica serotonin hic bir sekilde dopamin ve noradrenalin yoluna da girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 psikiyatra git concerta bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 valla ilk sayfada kimyasalı bırak yeşile geç muhabbeti yapmış adamlar ciddi ciddi, ben ondan dedim 5htp. yoksa banane sdf burnunuzu otoban yapıp habire patlayıp çatlıyosanız yoksa, yapmayın bunnarı tavsiye basit aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 senko said: bu arada herkeste işe yaramaz ama bişileri okurken içimden okumak focusu arttırıyor bende yoksa 30sn içinde başka tab'a geçmiş oluyorum bile farkında olmadan Sen normalde yalnız başına bir şeyler okurken sesli mi okuyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 bağıra bağıra değil de fısıldar şekilde sesli okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Grego kelimelerini karıştırırken gün geçtikçe harf eklenecek ve sonunda seni anlayamayacağız. Gregor Gregor S Gregor Sa Gregor Sam Gregor Sams Gregor Samsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Esh said: Gunubirlik dedigin metamfetamin lan Deil. Methylphenidate baya farklı bir madde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 senko said: bağıra bağıra değil de fısıldar şekilde sesli okuyorum adam kendine fısıldıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Nigger_of_the_sand said: Bu sabah 2 senedir hergun kullandigim 4 haneli guvenlik kodunu hatirlayamayarak kendi evime guvenlikten yardim isteyerek girebildim. Su an boyleysem ilerde kesin Alzheimer falan olucam ben. bana da oluyor ya beyin kuculuyor hakkaten. sunger olacak yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar