Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 edit: kuralları okumadan paylaştım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 /kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Custom classı merak ettim nasıl bişi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 şöyle bişeyler yapmışlar: tüm enerji türleriyle başlayıp ilerledikçe diğer classlardaki skillerle talentlerle kendi classını oluşturuyorsun bi nevi, hani uğraşmışlar fena durmuyor ama ,çakallar sanki kendi oyunlarıymış gibi closed beta keyi satıyorlar oyuna girmek için. bu gidişle blizzard çok yaşatmaz bunları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Uğraşmışlar evet de biraz bi Nostalrius muydu neydi onda deneyimim oldu sonra vanillagaming de oynadım da private server belli bir süre sonra bayıyor be hem f2p olunca kitle saçma oluyor hemde yapbileceklerin kısıtlı. Bir de blizzard bu işleri çok sıkı takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar