Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Başlığı - Twisting Nether

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben pazartesi dondugumde hepiniz 860+ olmus olun lutfen. Anasini satiim Braudel'le ben 870 olduk siz hala cayda cira oynuyonuz. Bakliyat loncalariyla raide giriyoruz.
Mesaj tarihi:
e abi girmiyonuz ki bizle mythic'lere ya da raid'e. havadan item yağmıyor kendi guildimle giremediğim content'e başka guild'le nasıl gireyim? hafta 2-3 mythic belki yapabiliyorum oda başka serverdan bi arakadaşım guildcek giriyolar beni de alıyolar o kadar.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Ben pazartesi dondugumde hepiniz 860+ olmus olun lutfen. Anasini satiim Braudel'le ben 870 olduk siz hala cayda cira oynuyonuz. Bakliyat loncalariyla raide giriyoruz.

Bakliyat loncası güzel ama, bak biz topluca kuru fasülye yemeye gidiyoruz :p
Mesaj tarihi:
Abi artik mythiclere falan kendiniz girin ya. ben heroic raidi bile pugladim. Dps olarak raid spotu bulmak tank olarak bulmaktan daha kolay, healerlari zaten havada kapiyorlar. Mythic'lerde biraz sikinti cikiyor olabilir onlarda da artik yapacak bir sey yok. Mythic+ icin de 4 kisi grup var guildde iste 1 kisi alip gidiyoruz.

Bir de sikinti su ki tek tankim aktif oynayan. Gerci ona ragmen kendi grubumuz yokken gidip lfr gruplarina giriyorum ben bile. Siz de girin, dusundugunuzden daha kolay.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Abi girsenize hazir pub gruplara? 5 tane girdim 2-3 saate...

Millet gozunde cok buyutuyor pug isini. Millet aptal saptal ilvllarla pug heroiclere falan geliyor aglayip zirlayip.

Ha carsamba gunlerinde normal raid var her hafta 840 ilvla kadar aliyoruz herkesi. Onlara da katilim az. Gelen adamlar belli.
Mesaj tarihi:
abi DH tankım ben 834 ilvl..fakat nerden toplucam item anlamadım ki? lfr 835 düşürüyor ; heralde şu 3. relici açıp silahta daha sonra hc raid girmem lazım. mitik filan kaç ilvl da yapılıyor?
Mesaj tarihi:
Millet, motd'a da yazdım gerçi de; Blackfyre diye bir guildle birleşme gibi bir şey söz konusu. Adamlar heroic farmlıyor; mythic progress yapıyor. Bizim guildi komple alıyorlar; social, casual ve raider olarak. Böye daha iyi olacak gibi.

Bir süredir açıkçası adam gibi content görebilmek için ne yapabiliriz diye düşünüyorduk biz bir kaç kişi ama kendi kurduğumuz guildden de "biz çıkıyoruz eyvallah" diyip çıkmak istemiyorduk. O yüzden böyle bir yola başvurduk. Gelmek isteyenler edenshield, braudel ya da chaosfish'e ses edebilirler.

Şu an guildmaster benim alt karakterim ama eğer gelmek istemeyen bir grup çıkarsa gm'liği de verebilirim.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

abi DH tankım ben 834 ilvl..fakat nerden toplucam item anlamadım ki? lfr 835 düşürüyor ; heralde şu 3. relici açıp silahta daha sonra hc raid girmem lazım. mitik filan kaç ilvl da yapılıyor?

LFr farmla, WQ farmla ve Hc dungeon farmla. WArforged ve titanforgedlar ile 840 olursun. bence tank oldugun için 840 ta mythic yapmaya başla ki hem sen hemde seni healleyen adam biraz rahat etsin. bakarsın arada Legendery falan düşer. hiç olmadı 3.relic açıcaksın. 36 lvl relic vericek onuda taktınmı 834ilvl den 840 a direk çıkıcaksın.

vaktin çoksa raidlere girmeye çalış. vaktin yoksa mythic DG farmla warforged ve titanforged lar ile ilvl in 850 lerin üstüne rahat çıkıcak. gene vaktin yoksa karazhanla ugrasma :D
Mesaj tarihi:
Abi atlayın gelin, bayağı mythic grubu falan dönüyor low level'lar için. Belli bir noktaya gelenlere de hc raidlere falan alıyorlar; geçen akşam sanırım 5 kişiye 4-5 tane hc raid boss'u kestirdik :>
Mesaj tarihi:
Oluyor sanırım. 870ilvl civarı bayağı adam var; hc raid'lerde 3-5 kişi alıp boostluyorlar dps gerekmeyen fight'larda. Yine geçen akşam mythic dungeon'a adam arıyorlardı falan.

İleride ne olur şu an bilmiyorum da, casual ve social için de fena değil.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben uzun yillar aradan sonra tekrar basladim gibi. Paticik olarak toplu oynuyorsaniz bende gelebilirim. Kime ulasayim invite icin? Resto druid oynamayi planliyorum. Casual mitik fln toparlarsam, isten firsat buldukca raierede gelmeye calisirim
Mesaj tarihi:
Şu an başka guildle merge'ledik ama istersen social olarak gelebilirsin, mythic+ grubu çıkıyor bayağı. HC raidlere social'ları da alıyoruz ama mythic raid'lere sadece raider'lar gelebiliyor. Bir de hc raid'lerde raider'ların item önceliği var.

Eğer uyarsa /who blackfyre yaz, herkes alabiliyor.
Mesaj tarihi:
Ortam güzel, kasıntı insan yok, saygılı bir ortamda keyifli şekilde raidler dönüyor

Şu anda mythic raid seviyesinde oynayabilecek TANK öncelikli olarak oyuncu alımları açık. Çarş/Perş/Pzt olarak 3 gün raid yapılıyor.

Gelin valla
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
CAPS LOCK geri döndü!

Nighthold için oyuncu alımlarımız açık, çarşamba/perşembe/pazartesi raid günlerimiz. Raid dışında bol bol mythic+ dönüyoruz. Guild'in yaş ortalaması 30 civarı, gayet kaliteli, kimsenin kimseyi "gütmediği" bir ortamda raid yapıyoruz.

Sizi de bekleriz.
  • Yeni Oluştur...