Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

filo kiralama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

bir süredir arabasız takılıyorum ama artık ufaktan canıma yetti.
(taksiciler ter kokmayaydı ve sürekli konuşmayaydı iyiydi :/)
belki biliyorsunuz, şirketleştim, o yüzden satın almaktansa filo kiralama iyi opsiyon görünüyor şu anda. kiralayayım bir araç, hem şirkete masraf yazayım, hem de sigorta senin kış lastiği benim uğraşmayayım diyorum.

garenta ve hedef filo kampanyalarına şöyle bir göz gezdirdim, baya opsiyon var, ama ne almak istediğimi bilmediğimden tıkandım. bir evvelki şirket aracım toyota auris idi, pek hantal bulmuştum kendisini, pek sevdim diyemem. daha önceki ise audi 3 HB idi, haliyle pek memnundum hatta baya hastasıydım, param olsa hiç tereddüt etmem ama şimdi bu devirde, kendi imkanlarımla o seviyelere çıkmak istemiyorum. daha ucuz tier'da, ayağımı yerden keserken beni hantallığıyla deli etmeyecek, karizmatik şeklime de halel getirmeyecek bir araç tavsiyesi istiyorum.

şu anda hedef filo'nun polo teklifi (249 euro/ay) en mantıklısı gibi duruyor ama polo klişesine girmeyip, kenar köşe markalardan önereceğiniz bir şey var mıdır diye bi thread açmaya karar verdim.

mesela seat leon ile ilgili ne düşünmeliyim? baya uygun fiyatlı teklifler var leon için, arabacık da güzele benziyo fotodan, değerlendirmeye değer mi sallayayım mı?

ya da mesela renault megane HB var bi çıt yukarısına, fransız arabalarına 3 sene citroen (c4) kullandıktan sonra mesafeliyim ama megane iyidir kop der misiniz?

ya da mesela bu tier komple sıkıcı, at 100 euro daha neşene bak mı dersiniz? hehe...

özetle orta boy, mümkünse HD, aylık 250-350 euroya denk gelecek filo kiralama öneri ve değerlendirmelerinizi beklerim.

öperim.

saygılarımla ;)

ema.-
Mesaj tarihi:
Megan ÇOK kötü. O kadar kötü ki git şahin al derim, ÖYLE kötü.

c4 ün yanında araba bile değil.

Leonu bilmiyorum ama aynı parayaysa poloya tercih edilir, neticede arada sınıf farkı var daha bi araba oluyor.
Mesaj tarihi:
yıllık baya pahalıyo geliyo 3 yıllıka göre, leon çok agresif sürmeyeceksen iyi bence, tasarımı falan hoş, ama aile arabası genişliğinde de değil.

cacodemon said:

Sözleşmeyi aylık mı yıllık mı yapıyorsun? Beğenmezsen ben 100 EUR daha vereyim bir üst pakete geçeyim diyebiliyor musun?

olmuyo hacı, sözleşme bitene sürüyosun aracı. 3 yıllıkda bayağı da avantajlı fiyat var ama o fiyatlar euro falan üzerindense artı bi risk, tl üzerineyse iyi.
  • Yeni Oluştur...