Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Certhas said: Eğer sokak köpeği derseniz vuran kişi ceza almaz ama sahipli olduğunu belirtip dava açarsan belirli bir oranda cezası vardı. Kedi öldüren bir psikopat vardı birkaç sene önce, o ceza almıştı. Başın sağolsun ayrıca. :( Gelen polis arkadaşlarımın belirttiği üzere de "sokak köpeği olsa bile kamuya açık alanda pompalı tüfek kullanması ve ateş açması suç " Hatta bunu yaptığı yer bir anaokulunun bahçesinin tam önü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 µh said: av tufegi almak suan cok kolay yasal olarak, dolayisiyla her tartismada heryerden biri cikarip vurabilir. akli basinda insanlar haric herkeste silah var bu ulkede, valilikler mafyalara yivli tasima ruhsati veriyor, kimi ruhsatsiz geziyor kimi yivsiz aliyor vs. iki tane birden alıyorum şimdi pompalı tüfek .. Ruhsatı 27 tl , fiyatlarını buraya yazmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 şu hayvanı öldüren insanın hakikaten bu dünyada yeri yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Of, ne kadar üzüldüm! Güç diliyorum, umarım yakalanır o. ç. ları. edit: Müzik de ne kadar yürek burkucuymuş! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 istediğin kadar uğraş hiçbir şey olmayacak abi... bu adamları gece kamerasız bir yerde kestirip 5 no şok 9 numara fişekle vuracaksın kevgir olsun pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Dün avcı dükkanına gittim.. Bütün makinalı otomatik av tüfeklerini denedim ve avclık belgesi ve silah taşıma ruhsatının ne kadar basit olduğunu öğrendim.. Birilerini öldürmeyi istemek boyutunda değilim ama street fighterdaki bonus mersedes parçalama stage'i gibi pompoalı tüfekle yanımda sınırsız sarjör ile Tarçını öldüren kişiler içeriden kaçamayacak derecede korkudan titrerken o kaçan araçlarını paramparça edesim var... Ama yay beğendim archer olacağım.. Geçen yine silah sesi geldi koşup fırladım da tüfekli biri hedehödö yapsap ne yapacam bilmiyorum .. Tankların önüne yatan teyze özgüveniyle nereye kadar gider bu işler bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar