Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Hep Beşiktaşlılar açıyor. Bizim neyimiz eksik? Yenersek averaja bağlı olarak zirveye çıkma şansımız var. 2. haftadan zirveyi ele geçirip sezon sonuna kadar zirvede kalmamız dileğiyle. Jor'dan onay geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 akhisar tokarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Rodallega bos gecmez sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Esh said: Rodallega bos gecmez sdfg Ben de öyle düşünüyorum. Transferi sürüncemede kalan adamlar kendisini almayan takımlara karşı ekstra oynar. İşin kuralı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ooo 21:45 şmapiyonlar ligi tesellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ülker link seven yok mu bu sene, eskiden ne güzel oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Cok etkileyici basladık maca yine uahsduahsf dakika 3 te yedik. 3 dakikada 2 korner 2 hucum yaptırdık heriflere. JOR tam bir TD. Selcuktan cok etkileyici savunma. Yine orta acmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 selçuk inanılmaz ya. Rakip oyuncu şunu yapsa "aha fetöcü gs para vermiş" derler sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 link varsa öm pl0xi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Şu 1. Asdf Alıcaz ya. İnanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Su ortaları niye acmıyoruz acaba carole her seferinde saga sola cekip cekip duruyor. Ac lan iceri. Bu arada tolga baya iyi. hucum anlamında ben begeniyrum bu macta da baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 1.5 üst yerine aynı orandan GS atar aldım. Dedim Douglao en kötü yine kendi kalesine atar, penaltı falan yaptırır. Umarım şöyle bitmez. Geçen haftada aynı şekilde Fener maçından yatmıştım 1-0 sadfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Yine ceju actı herife ortayı yine yaslıyordu herif. Su adama biri orta acsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Kanata inmemek, orta açmamak için yemin etmişler. Yazıyodum tam Eren yapıştırdı kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sneijderin duran toplar 2 mactır etkileyici derecede kotu. %84 e %16 asdasdf. ama 1-0 yenigiz yey. Bruma ve sneijder e dayak atın talimatı gelmis. Brumayı goren vuruyor. Tum sutlar da kalecinin ustune gitti. Bugun hucum olarak cok daha iyiyiz de o ilk 3 dakka neydi. Abi sneijder saga bıraksana lan bombos eren. Yeni kurallara gore darbe gerceklesmese bile hareketin gerektirdigi kartı gostermen gerekiyor. Acık tekme gelen herif sarı almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 hakem hüseyin göçekse tekmelerin sayısının artması normal kesin kötü maç oluyodur hakem göçekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 DERDİNİ S.KEYİM EREN. OH SORİ. HE DOESNT HAVE ONE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bu adam cok iyi kafaya cikiyo yalniz. Helal. Sirf kanada dayali top oynamamiz lazim TR de de en zaten en mantikli hucum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Abi orta actık yine gol oldu. ORTA ACIN ISTE. Helal eren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Eren günün en iyisi. 10 dakka önce yazacaktım oyunu kapatmaya üşendim, golü atınca yazdım. Yüzümü kızarttı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Güzel gol. 2. denemesinde attı Eren. Cidden düzgün oynuyor takım. Böyle oynarlarsa bütün sezon, başarılı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Diarra'yı falan gecelim sol beke caner i alalım. Orta acma makinası lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bu şınayder bu sene çok besler bu çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Valla erken konuşmamak lazım. Küçük takımın büyük topçuları genelde büyük takıma gelince sıçıyor. İnşallah Eren yanıltır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bu tehlikeli hareketlerin tamamı kart ama hadi neyse ucan tekme atan takım kart yemeden devre arasında gitsin napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar