Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

Sinancım.. Çocukluğun bir sınırı var ve sen fazla yaramazlık yapmaya başladın. Çünkü burada işfa ettiğin benden daha çok seninle erkek erkeğe konuştuğumuz konulardaki kişilerin özelleri olmakta. Bu beni rahatsız etmesinden daha çok başka insanları rahatsız etmekte..

Şimdi iki seçeneğin var madem sen kendine hakim olamıyorsun Anneni mi arayıp yaptığın şeyin benden daha çok başka kadınların huzurunu kaçıracağını belirteyim ?

Yoksa avukatımla mı görüşmek istersin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Sinancım.. Çocukluğun bir sınırı var ve sen fazla yaramazlık yapmaya başladın. Çünkü burada işfa ettiğin benden daha çok seninle erkek erkeğe konuştuğumuz konulardaki kişilerin özelleri olmakta. Bu beni rahatsız etmesinden daha çok başka insanları rahatsız etmekte..

Şimdi iki seçeneğin var madem sen kendine hakim olamıyorsun Anneni mi arayıp yaptığın şeyin benden daha çok başka kadınların huzurunu kaçıracağını belirteyim ?

Annemi ararsan annenin facebook + telefon numarasida benim elimde unutma :*
Avukata gidelim istiyorsan

Annecigin halleder onlari da senin icin malum sizofreb cocugunu 30lu yaslarina kadar getirmis
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Annesini ara.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...