darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ehehe akşam akşam eğlendirdiniz gene keratalar sizi. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 o da dunyanin en cirkin fotosudur lan adsklfjas dur duzgun atalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 da ss leri göremedim. 1 den 10 a leşlik seviyesi nedir. ne kadar eğlenceli bişe kaçırdm acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 kendimi koyucam tamam tamam bitanem yeterince konusuldu topicte askldfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Aruzyon said: di said: Topiklerinin kitlenmesinin sebebi attention whore olmadan gecirebildigin surenin saniyelerle sinirli olmasi. Yeni konu butonuna basip deneyebilirsin gercek mi degil mi diye. Çok saçma ... Burası bir forum ve insanlar sürükleyici ilginç konuları seviyor... ben gelmesem bile istersen arama button'a bas ve noyan diye arat.. Böylece anlarsın kim attention whore , kim attention-pimp.. bu esnada ne güzel değil mi yetkilerce giydirmeceler... konun açılır yardırılır, sen konu açta bak saniyede kitleniyor demeceler falan.. hayattaki en büyük zevkin bu olsa gerek keyfini çıkar di. Bu forumdan git bi daha gelme denilerek kovuldugunu, sonrasinda bu karakterle baskasiymis gibi davranarak hesap actirdigini ve "ya noyanim ben ama atmayin plz" dedigini hatirlatayim bi once. Yetmediyse Dyna gelsin anlatsin nasil bi tip oldugunu, kendine neler yazdigini diyecegim ama muhatap olmaz heralde. Denemesi bedavanin anlami da su; attention whore oldugun surece zor barinirsin, konularin da acik kalmaz. Forumun kalan cogunlugu gibi normal oldugun/davrandigin surece dokunan olmaz ki baya rahatsiz bir tip oldugundan mutevellit cok mumkun degil gibi. Bunu da acik acik yaziyorum ki yarin bi gun noyan niye yok diye bik bik eden olursa link verip geceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Her şey bu kız içinmiydi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 tamam tamam kendimi koyucam askjdfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 insan buraya kiz arkadasinin fotosunu koyup 'cok guzel kizdir' der mi allah askina katil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bence hala bi trolleme var ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 inc kaşınıyoda neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 AHAHAHAHHAHAHAHA sevgilim çok güzeldir. fotoları için tıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 oltaya gelen yoktur ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Valvyn said: inc kaşınıyoda neyse amac konu degissin ya asdfklja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bu kadar olaydan bu kadarcık ilginclik çıkıyo iste, çünkü karakterler sıkıcı. Başından beri diyom ama inat ediyosunuz. Hala burdan iş çıkar diye bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 inc kardeş dur artık. git yat uyu. sil fotolarını da kızın. abi ne sapsalsınız yemin ediyorum hakediyorsunuz he shitstorm ları. forumda özel hayat böyle paylaşılır mı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 daha iyi gosteremedim affola bi ara duzgun foto cekip vucut gelistirmeye koyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 adam yeni noyan oldu bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Red said: AHAHAHAHHAHAHAHA sevgilim çok güzeldir. fotoları için tıklayınız. Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Daesu said: adam yeni noyan oldu bi anda ;) kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bütün gün iş spor anca eve geldim yemek yerken okudum konuyu abi ikiniz de malsınız adam gibi tartışıp sonuca bağlıcağınıza herşeyi yaymışınız sıvamışınız, sinanla daha samimi olmama rağmen noyanla da reelde ve internet üzerinde muhabbetim var şöyle uzaktan bakınca iki tarafta haksız gibi olayın iç yüzünü tam ben de bilmiyorum o yüzden bir araya geldiğimizde ikinizi birden dövücem hazırlıklı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bu arada inc trollemiyor bence. daha önceki konularında da kız mevzuları yok muydu ya ? başkalarıyla yatıp sonra tekrar birbirimize dönüyoruz temalı konuları olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 niye resmini koymaya başladı lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 mumkun mertebe moderasyonun mudahele etmedigi bir yonetim seklinden yanayim. acikcasi bu tip konular eger bir nebze kaliteli espri ve drama dondugu zaman kabul edilebiliyor. ozellikle garbage icin cok da karismam lakin bu konu biraz fazla bel alti kacmis. yine de ilgili kisilerin gecmisine gore biraz olsa gelisme soz konusu. kimseyi uzaklastirmiyorum ama konunun hakikaten devam etmesinde zerre gereksinim yok. ozur dilenmis, barisin bitsin. ya da ozelden veya baska platformdan dramaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Red said: bu arada inc trollemiyor bence. daha önceki konularında da kız mevzuları yok muydu ya ? başkalarıyla yatıp sonra tekrar birbirimize dönüyoruz temalı konuları olması lazım. ohooo o almanya sefasi tr ye geldim ve orta okuldaki ilk askimi ilk optugum kizi buldum yeniden ilk ve son ask gibi romansal ilk deger verdigim kisi yeniden deger verdigim kisi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar