Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

Aruzyon said:

di said:

Topiklerinin kitlenmesinin sebebi attention whore olmadan gecirebildigin surenin saniyelerle sinirli olmasi. Yeni konu butonuna basip deneyebilirsin gercek mi degil mi diye.

Çok saçma ... Burası bir forum ve insanlar sürükleyici ilginç konuları seviyor... ben gelmesem bile istersen arama button'a bas ve noyan diye arat.. Böylece anlarsın kim attention whore , kim attention-pimp..

bu esnada ne güzel değil mi yetkilerce giydirmeceler... konun açılır yardırılır, sen konu açta bak saniyede kitleniyor demeceler falan.. hayattaki en büyük zevkin bu olsa gerek keyfini çıkar di.

Bu forumdan git bi daha gelme denilerek kovuldugunu, sonrasinda bu karakterle baskasiymis gibi davranarak hesap actirdigini ve "ya noyanim ben ama atmayin plz" dedigini hatirlatayim bi once.

Yetmediyse Dyna gelsin anlatsin nasil bi tip oldugunu, kendine neler yazdigini diyecegim ama muhatap olmaz heralde.

Denemesi bedavanin anlami da su; attention whore oldugun surece zor barinirsin, konularin da acik kalmaz. Forumun kalan cogunlugu gibi normal oldugun/davrandigin surece dokunan olmaz ki baya rahatsiz bir tip oldugundan mutevellit cok mumkun degil gibi.

Bunu da acik acik yaziyorum ki yarin bi gun noyan niye yok diye bik bik eden olursa link verip geceyim.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün gün iş spor anca eve geldim yemek yerken okudum konuyu
abi ikiniz de malsınız adam gibi tartışıp sonuca bağlıcağınıza herşeyi yaymışınız sıvamışınız, sinanla daha samimi olmama rağmen noyanla da reelde ve internet üzerinde muhabbetim var şöyle uzaktan bakınca iki tarafta haksız gibi olayın iç yüzünü tam ben de bilmiyorum
o yüzden bir araya geldiğimizde ikinizi birden dövücem
hazırlıklı olun
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
mumkun mertebe moderasyonun mudahele etmedigi bir yonetim seklinden yanayim. acikcasi bu tip konular eger bir nebze kaliteli espri ve drama dondugu zaman kabul edilebiliyor.

ozellikle garbage icin cok da karismam lakin bu konu biraz fazla bel alti kacmis. yine de ilgili kisilerin gecmisine gore biraz olsa gelisme soz konusu.

kimseyi uzaklastirmiyorum ama konunun hakikaten devam etmesinde zerre gereksinim yok. ozur dilenmis, barisin bitsin. ya da ozelden veya baska platformdan dramaya devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bu arada inc trollemiyor bence. daha önceki konularında da kız mevzuları yok muydu ya ?

başkalarıyla yatıp sonra tekrar birbirimize dönüyoruz temalı konuları olması lazım.

ohooo o almanya sefasi

tr ye geldim ve orta okuldaki ilk askimi ilk optugum kizi buldum yeniden

ilk ve son ask gibi romansal ilk deger verdigim kisi yeniden deger verdigim kisi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...