vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 modlara bu konuda ben de çok kırgınım
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Topiklerinin kitlenmesinin sebebi attention whore olmadan gecirebildigin surenin saniyelerle sinirli olmasi. Yeni konu butonuna basip deneyebilirsin gercek mi degil mi diye.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Oha lan resmen biri bizi gozetliyor seviyesine dusmus forum. Doga bey de di
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ya ben mi yanlış gördüm acaba ? inc noyanı afişe edicem diye kendi kız arkadaşının da profilini afişe etmiş arada ?!!
Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 di said: Topiklerinin kitlenmesinin sebebi attention whore olmadan gecirebildigin surenin saniyelerle sinirli olmasi. Yeni konu butonuna basip deneyebilirsin gercek mi degil mi diye. Çok saçma ... Burası bir forum ve insanlar sürükleyici ilginç konuları seviyor... ben gelmesem bile istersen arama button'a bas ve noyan diye arat.. Böylece anlarsın kim attention whore , kim attention-pimp.. bu esnada ne güzel değil mi yetkilerce giydirmeceler... konun açılır yardırılır, sen konu açta bak saniyede kitleniyor demeceler falan.. hayattaki en büyük zevkin bu olsa gerek keyfini çıkar di.
Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Masakari said: Beyler cilli denmiş link pls Çilli 3 sevgili adayımdan biri yahu yok size link sonra 100 sayfa konu fap muhabbeti yapıyorsunuz, attention-pimp'ler geliyor "silmiyoruz kitlemiyoruz lan kız arkadaşının topiğini sana mı soracaz lan değişik" diyor
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Noyan kes artik sesini sildim zaten ozur diledin diye Hala yaptiginin cirkeflik olmadigini savunuyorsun en bastan oyle bi and amacin olsaydi yalan yanlis senin profilinden yok kiz eklemisim yok ona deger vermiyomusum gibi yorumlar yapmazdin Iliskimizi etkileyemedin ama denedin bunun cezasinida odedin O yuzden senin Anlicagin internet dilinde god please shut your fuckn mouth
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noyan bırak muhabbeti çilliyi at 10 sayfayı geçmez konusu hadi
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 tamam başlığı arşivledim şu mesaja kadar, listeye de ekledim. hayırlı olsun.
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Skyfire said: Aruzyon said: Tamam benim rengim belli de biraz da kendi renginize baksanız. Paticikte uzak durmamın sebebi alçtığım her topiğin 40 dakika bile durmadan kitlenmesi ve mesajlarımın keyfi olarak silinmesi de... Gece hakkımda açılan , özel hayatım ifşa edilen , onlarca safya goygoy yapılan topiğe girip goygoyunu yapıp sonra bu adamlar nasıl adamlar belli ya diyebiliyorsun.. Lütfen moderasyon suistimalinin dozunu tadında tutalım. Alaya , aşağılamaya , makaranıza , kukarınıza okeyim artık alıştım da özel hayatımıbn böyle deşifre edilip saaatlerce açık durmasına şakşpak tutman biraz abartı kaçmıyor mu di ? Savunması ve mazereti olmayan bir suistimal yapıyorsun ve burada bu gladyatör savaşlarını kolezyumdaki özel locasından izleyen şımarık romalı prensler gibi aristokrak goygoy yapıyorsun... Kaç tane forum kuralı var bu topikte bunu anlaman için Dynamic'e mi güvercin yollaman lazım ? Özel hayat işfası , 1llegal madde konusu , direk bir bireyin hedef gösterilmesi .. v.s v.s. Koskocaman adamlarız yani skk'da sıraya girsem bu kadar basit bir işlemden çok daha fazlası öğle mesaisine kalmadan hallolurdu... Madem benim açtığım herşeyi silip kitliyorsunuz , başkalarısının hakkımda atıp tuttuklarına da aynı hassasiyeti gösterin lütfen. bu konuda noyan cidden haklı. (tu)
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ben ne okudum demin ya... Inc garip bi insanmis gercekten. Bence hic bozmayin dostlugunuzu...
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Rasmon said: öykü serter ben Sana ne serterim var ya.....,,,,
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bu ikisi topic sonunda öpüşürse şaşırmam..
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 elesso said: Ben ne okudum demin ya... Inc garip bi insanmis gercekten. Bence hic bozmayin dostlugunuzu... Adama zor gununde yardim ettik Destekledik arkadas diye Ama kavga sonunda sabahin 4unde kiz arkadasima cirkeflesti hakkimda Hemen ardindanda soyledim ifsa ederim seni diye et dedi Bende yaydim mesajlari Ozur diledigi icinde sildim Anne tehditinden sonra annemi arayip noyan ararsa hemen donus yap bana dedim Kaldiki yapicakti avukatiyla konusmamis olsaydi Avukatinada gidiyosak savciliga herseyi dokuyorum ortaya toptan gidelim oyleyse uzlasmamim tek yolu herkesin ortasinda duzgun ozur dilemesi dedim Nitekim en son ozru de duzgundu Olay bu yani Sen en deger verdigime yalanla gidersen bende insanlara gerceklerle giderim cunku noyanin en degerlisi insanlarin onun hakkindaki dusunceleri ne kadar aksini soylesede Cunku insanlardan prim yapiyo ve bunun azalmasi/yok olmasi/sorunsallasmasini istemez
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Gizli said: buna birisi int-agi-str yazmıştı hahaa
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Peregrin said: Rasmon said: öykü serter ben Sana ne serterim var ya.....,,,, napıyosun rıdo
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 kedili forumda satanisti ne barındırıyoz lan biz
Öne çıkan mesajlar