Remus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Black_Hand said: noy bu durumu çok pro. bir şekilde kullanıyor ona karşı. Noyan'ın kaç senelik paticik eğitimi var, yapma şimdi :) @di Adamlar anlaştılar kendi arlarında, ara sıra drama iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 feverfeverray said: noyan'ı da tanımam, sinan da kim bilmem. umrumda da değil açıkçası ya. yanlış olan bir şey var ve tepki gösteriyorum. çünkü bana yapılsa çok üzüleceğim bir şey bu. ama opun nasıl bir insan olduğu ortada, onunla arkadaşlık eden adam ortada. SÖZLÜsü varmış, ona üzüldüm ben. Gösterdiğin çaba sonucu illaki tanışırsın Noyanla artık. Geldiğin günden beri Noyan diyorsun. Aramadan bak postlarina istersen Noyan diye. Haksızlığa ses etmen güzel ona laf yok da, tarafsızım kimseyi bilmem söylemlerin samimiyetsiz geliyor kulağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ss'ler halen duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Black_Hand said: @fever paticikte usturubuyla arkadaşlar arasında özel in ifşaları olmuştur, gülünülmüş geçilmiştir. yüksek müsaden alınmadan public ortamdaki bir foton koyuldu diye bu kadar çarpanı fazla empati kasma, zira buram buram yalakalık kokuyor. yüksek müsaaden yazmışsın da ego problemleri yaşayan ben değilim burada. noyanı da sevmiyorum ben. usturubuyla demişsin ama ben usturubuyla yapılan bişi görmüyorum şu topicte. açıklama niye yapıyosam sabit fikirli heriflersiniz hepiniz. tanışmak istesem adama fbden mesaj atar tanışırım sizin aracılığınıza ihtiyacım mı vardı hahaha. mesajlara da baktım bu arada, şöyle bi üstlerine tıklayıp bakarsan goygoy yapmışım hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noyan tek kollu jamie gibi level 1 footmanı alaşa edişini okuduk.Konu bitti dağılabiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 feve noyana mi asikmis. http://cdn.quotesgram.com/small/51/94/827061043-frabz-Im-very-disappointed-with-all-of-you-c2168e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 yok yaw tipim değil dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noyan ve inc kavgadan önce http://www.bilgi-ustam.com/wp-content/uploads/2015/02/tecav%C3%BCzc%C3%BC-co%C5%9Fkun-hayat%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Seele said: feve noyana mi asikmis. http://cdn.quotesgram.com/small/51/94/827061043-frabz-Im-very-disappointed-with-all-of-you-c2168e.jpg geldiğimden beri gönlüm sende aslında seele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 di said: Simdi okudum ben SS'leri. Nasi tiplersiniz lan siz? Noyanin ne oldugu bastan beri bariz de, SS'leri koyan da geri kalmayip sonra utanmadan getirmis koymus sunlari. Dyna bakcak topige diye bekliyorum ama karar bana kalicaksa sonuc belli; http://imgim.com/ekranresmi2015-09-07013752.png di kusura bamya ama sana kalsa ne olcak. 3 ay sonra bişe olmamış gibi davrancan. Daha önce duyduk bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 GUCLU YONETIM ISTIYORUZ ama daha cok drama da istiyoruz. ikisi birden olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Remus said: Black_Hand said: noy bu durumu çok pro. bir şekilde kullanıyor ona karşı. Noyan'ın kaç senelik paticik eğitimi var, yapma şimdi :) @di Adamlar anlaştılar kendi arlarında, ara sıra drama iyi oluyor. paticik ''eğitiminden'' değilde, genel olarak drama ve algı yönetimi(çabası) diyelim. bu konuda oldukça tecrübeli şuradaki çoğu kişiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 abi noyan'in tum kavga basliklari https://m.youtube.com/watch?v=NfgHVSvxZUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Di almio ki abi adamları Di yi suçluonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 abi acaba fake başlık mı bu onu düşünüyodum köpeği çıkartınca noyan'ı haklı bulalım diye mi ayarladılar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 senko said: Di almio ki abi adamları Di yi suçluonuz di alsa nolur abi, adamin nasil biri oldugunu nereden bilecek ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 feverfeverray said: abi acaba fake başlık mı bu onu düşünüyodum köpeği çıkartınca noyan'ı haklı bulalım diye mi ayarladılar acaba? sen cok dizi izliyosun galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 türkiye'de yaşıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 türkiyede yasanılmaz acı cekilir yigen sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Kesin öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 kahve yapiyim de basligi bastan okuyim, mis gibi drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Vasfi said: türkiyede yasanılmaz acı cekilir yigen sdfsdfsd az kaldı evlenip kaçıcam ya bira içiniz. senko'yu örnek alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Wotları bi daha okuyacam ben de Hızlı geçtim, sindire sindire okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 alıym seni fever buralar maimi gibi çoghh güzel (çin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 SÖZLÜM VAR SÖZLÜ SÖZLÜM VAR SÖZLÜM SÖZ LÜ SÖZLÜMLE danaya giriyoruz çıkınca yazarım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar