Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

feverfeverray said:

noyan'ı da tanımam, sinan da kim bilmem. umrumda da değil açıkçası ya. yanlış olan bir şey var ve tepki gösteriyorum. çünkü bana yapılsa çok üzüleceğim bir şey bu. ama opun nasıl bir insan olduğu ortada, onunla arkadaşlık eden adam ortada.

SÖZLÜsü varmış, ona üzüldüm ben.

Gösterdiğin çaba sonucu illaki tanışırsın Noyanla artık. Geldiğin günden beri Noyan diyorsun. Aramadan bak postlarina istersen Noyan diye.

Haksızlığa ses etmen güzel ona laf yok da, tarafsızım kimseyi bilmem söylemlerin samimiyetsiz geliyor kulağa.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

@fever

paticikte usturubuyla arkadaşlar arasında özel in ifşaları olmuştur, gülünülmüş geçilmiştir. yüksek müsaden alınmadan public ortamdaki bir foton koyuldu diye bu kadar çarpanı fazla empati kasma, zira buram buram yalakalık kokuyor.

yüksek müsaaden yazmışsın da ego problemleri yaşayan ben değilim burada. noyanı da sevmiyorum ben. usturubuyla demişsin ama ben usturubuyla yapılan bişi görmüyorum şu topicte.

açıklama niye yapıyosam sabit fikirli heriflersiniz hepiniz. tanışmak istesem adama fbden mesaj atar tanışırım sizin aracılığınıza ihtiyacım mı vardı hahaha.

mesajlara da baktım bu arada, şöyle bi üstlerine tıklayıp bakarsan goygoy yapmışım hepsinde.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Simdi okudum ben SS'leri.

Nasi tiplersiniz lan siz? Noyanin ne oldugu bastan beri bariz de, SS'leri koyan da geri kalmayip sonra utanmadan getirmis koymus sunlari.

Dyna bakcak topige diye bekliyorum ama karar bana kalicaksa sonuc belli;

http://imgim.com/ekranresmi2015-09-07013752.png

di kusura bamya ama sana kalsa ne olcak. 3 ay sonra bişe olmamış gibi davrancan.

Daha önce duyduk bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

Black_Hand said:

noy bu durumu çok pro. bir şekilde kullanıyor ona karşı.

Noyan'ın kaç senelik paticik eğitimi var, yapma şimdi :)

@di
Adamlar anlaştılar kendi arlarında, ara sıra drama iyi oluyor.

paticik ''eğitiminden'' değilde, genel olarak drama ve algı yönetimi(çabası) diyelim. bu konuda oldukça tecrübeli şuradaki çoğu kişiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...