Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Beyler aranızda Redneck Rampagein Route 66 ve Rides Againi bilen var mı?Nostalji olsun diye oynamak istedimde bulamadm.(5. Sınıfta oynamıştm ve pc hayatımdaki ilk oyunlardan biriydi Frogger-Starcraft-Redneck =) ) Acaba nerde bulabileceğim hakkında bilgisi olan varsa yanıtlar mı? Saolunuss..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evet, oynadım. Süperdi, tadından yinmez bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 zamanının pc world'unde vardı hala duruyordur cd'si de nerde bulmak için taşınmamız lzm evden.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 aman allahım efsane oyun ya.2 kisi bi pc de deli zevkli oluodu ya. bole eski bi oyunu p2p yazılımlarında bulabilirsin [signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar [Bu mesaj mutos tarafından 31 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Her bölümün sonunda şişman olan elemanın kafasına levyeyle vuruyor muyduk yoksa ben sallıyor muyum?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hueuh redneck rampage fps idi dimi tmm doru ya ben Rampage World Tour ile karıstırdım. Dur bakayım bende hala olması lazım redneck rampage[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evet Her Bölüm Sonunda Bubba denen şişman,burnunu karıştıran elemanı kırbaçlıyoduk =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 2.si süferdi tam anlamıylan. olsa da oynasam:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yihaaaaaa diye bagirip onu bunu vurmak cok guzeldi ya bi dukenukemden cikar ona girerdim hep bole arasinda dolasirdim gecenlerde biyerden indirdim cok kotu calisti sildim bende birakin hafizanizda oldugu gibi kalsin sonra izlenimleriniz degisiyo uzuluyorsunuz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 2.sinde bataklıkta giden bi hede kullanıyorduk, bir onu hatırlıyorum. 1.sini çok az bişey oynamıştım, 10 dakka falan:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Pff bunu oynarken çok küçüktüm. Zayıf olan adamı bi akrabamıza benzetip çok gülüyodum hehehehhe Arkadaşlarla başına oturup oynardık AHH AHHH[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yaw bende çok aradım bu oyunu bulamadım kazaa da falan varda indirmesi işkence[signature][hline]ßÆß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Evet bataklıkta tekne benzeri bişeye biniyodun =) Sonra bize orda bi ton dinamit atan ponpon kızlar vardı =) Ya komik baya şey vardı ama baatakılıklı bölüme istersen başlardın ben en başından başlamıştm.Hatta hayaletli i bölüm vardı baya kasmıştı geçmek.Ama yinede ben çok sevmiştm.Silahlarıyla falan güseldi =) Ben bi netten arayayım bulursam dl linkini koyarm..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Makinalı sütyeni nasıl unutabilirim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spider_hip Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hatırladığım kadarıyla fazla bira içince adam yamuluyordu.:)Yamuk yumuk gidiyordu ama azcık health'imiz artıyordu. Zamanın güzel oyunlarından biriydi işte..[signature][hline]Everything that has a beginning, has an end... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ohoo heh o cd nin kapagındaki tipler orjinaldi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ulan ne oynardım be pehhh =) ufo nun düştüğü bi yer vardı adam dım dım gitar çalıyordu. o dinamit atan ponpon kızları geçememeiştim[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Eski ama Çok güzel oyundu .. Oyuna Girerken Yeeeehaaaaa Diyodu :D .. Çok Güzel bi Oyundu ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. [Bu mesaj RaVena tarafından 02 Şubat 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Dl edebileceğim bir yer söyleyebilirmisiniz?Emulede buldumda oda bozuk =([signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ya zamanında az oynamadık bu oyunu, hatta bulsam nostalji olsun diye tekrar oynucam ama link bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Silphatos said: Her bölümün sonunda şişman olan elemanın kafasına levyeyle vuruyor muyduk yoksa ben sallıyor muyum?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- imzam neymiş la öyle, 7 8 tane link var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 cd'sini buldum geçen evde,baktım şöyle bi,hey gidi çektim geri koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Anubisath said: cd'sini buldum geçen evde,baktım şöyle bi,hey gidi çektim geri koydum. geçen carmageddon u buldum bi açayım dedim, zamanında bayılarak oynadığım oyun çok kötü geldi haliyle kesin bu da öyle olacak :) ama buldum kuzende cd varmış evde bir yerlerde alıcam ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Carmageddon'da bana da aynısı olmuştu bi ara. Pikseller feci göze batıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 müzikleri de bir efsanedir o oyunun. hatta o zamanlar yazıcıoğlunda oyun satan bir yer paso çalıyordu redneck ramapage cdsindeki şarkıları dükkanın içinde. (malum o zamanlar oyun cdlerinde yer alan müzikler cd çalardan da dinlenebiliyordu.) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar