Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Redneck Rampage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler aranızda Redneck Rampagein Route 66 ve Rides Againi bilen var mı?Nostalji olsun diye oynamak istedimde bulamadm.(5. Sınıfta oynamıştm ve pc hayatımdaki ilk oyunlardan biriydi Frogger-Starcraft-Redneck =) ) Acaba nerde bulabileceğim hakkında bilgisi olan varsa yanıtlar mı?

Saolunuss..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
aman allahım efsane oyun ya.2 kisi bi pc de deli zevkli oluodu ya.

bole eski bi oyunu p2p yazılımlarında bulabilirsin

[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

[Bu mesaj mutos tarafından 31 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hueuh redneck rampage fps idi dimi tmm doru ya ben Rampage World Tour ile karıstırdım.

Dur bakayım bende hala olması lazım redneck rampage[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

Mesaj tarihi:
yihaaaaaa diye bagirip onu bunu vurmak cok guzeldi ya bi dukenukemden cikar ona girerdim hep bole arasinda dolasirdim gecenlerde biyerden indirdim cok kotu calisti sildim bende birakin hafizanizda oldugu gibi kalsin sonra izlenimleriniz degisiyo uzuluyorsunuz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Pff bunu oynarken çok küçüktüm. Zayıf olan adamı bi akrabamıza benzetip çok gülüyodum hehehehhe Arkadaşlarla başına oturup oynardık AHH AHHH[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
Evet bataklıkta tekne benzeri bişeye biniyodun =) Sonra bize orda bi ton dinamit atan ponpon kızlar vardı =) Ya komik baya şey vardı ama baatakılıklı bölüme istersen başlardın ben en başından başlamıştm.Hatta hayaletli i bölüm vardı baya kasmıştı geçmek.Ama yinede ben çok sevmiştm.Silahlarıyla falan güseldi =) Ben bi netten arayayım bulursam dl linkini koyarm..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hatırladığım kadarıyla fazla bira içince adam yamuluyordu.:)Yamuk yumuk gidiyordu ama azcık health'imiz artıyordu.

Zamanın güzel oyunlarından biriydi işte..[signature][hline]Everything that has a beginning, has an end...
Mesaj tarihi:
Dl edebileceğim bir yer söyleyebilirmisiniz?Emulede buldumda oda bozuk =([signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
Her bölümün sonunda şişman olan elemanın kafasına levyeyle vuruyor muyduk yoksa ben sallıyor muyum?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

imzam neymiş la öyle, 7 8 tane link var ahah
Mesaj tarihi:
Anubisath said:
cd'sini buldum geçen evde,baktım şöyle bi,hey gidi çektim geri koydum.

geçen carmageddon u buldum bi açayım dedim, zamanında bayılarak oynadığım oyun çok kötü geldi haliyle kesin bu da öyle olacak :) ama buldum kuzende cd varmış evde bir yerlerde alıcam ondan
Mesaj tarihi:
müzikleri de bir efsanedir o oyunun. hatta o zamanlar yazıcıoğlunda oyun satan bir yer paso çalıyordu redneck ramapage cdsindeki şarkıları dükkanın içinde.

(malum o zamanlar oyun cdlerinde yer alan müzikler cd çalardan da dinlenebiliyordu.) :)
  • Yeni Oluştur...