Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Yeni aldığımız evin tapusunu mütaahhitlerden devralmak için annem geçen Çarşamba sabahı İstanbul'a döndü. Çarşamba ya da Perşembe tam gününü bilmiyorum ama müteahhitler tapu kadastro'dan randevu alıp, devir işlemleri başlatmışlar. İnternette işlemlerin 2-3 gün sürdüğü yazıyor, ancak ertesi hafta Cuma'ya geldik, 9 gün oldu hala ses seda, bi çağrı yok tapu kadastro'dan. Ben anneme belgeleri gönderin, müteahhitler başvursun sonra çağrı gelince uçak ayarlarız, İstanbul'a döner, tapu kadastro'ya gidersin, işlemleri halledersin dedim. Ama müteaahitler "Tapu kadastro çağıracakları günün sabahı mesaj atıyor, saat 2'de gelin diyorlarmış, onu kaçırınca sorun oluyor." dediler. Gerçekten böyle gerizekalıca mı sistem? Kadıncağız 10 gün hazır asker gibi bekliyor, devletten mesaj gelecek de gidecek inşallah. Yazlıktan kalkıp gitti bu sıcakta helak oluyor şimdi. FETÖ yüzünden işlemler böyle tıkanmış birde sanırım işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 biz bigünde halletik, sabah erkenden başvurulması gerekiyor. sonra sms geliyor işte. 11 de yapılan başvuru 4 te geldi mesela. işte gidiyon sonra bankaya masrafı yatırıon felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 işlem yoğunluğuna göre değişir ama evet mesaj geliyor evraklar hazır imza atmaya gelin gibi satış harcı filan mı ödenmedi ondan beklemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 mesaj gelmediyse arayın, biz aradık adamlar size mesaj attık bugün randevunuz var dediler ki mesaj falan yoktu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 sabah başvurursun, öğlen numara vs mesajı gelir, öğledensonra satışa gidersin normalde. Ama istanbul abuk bi şehir, ondan bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mrlee said: işlem yoğunluğuna göre değişir ama evet mesaj geliyor evraklar hazır imza atmaya gelin gibi satış harcı filan mı ödenmedi ondan beklemesin vergiyi ödeyin gelin diye mesaj atıyorlarmış işte. başvuru yaparken bi harç yatırılıyor mu bilmiyorum ama onu gözden kaçırmamışlardır herhalde zaten şimdi babamla konuştum. müteahhitler 2 gündür tapu dairesine gidiyorlarmış işlemlerin durumunu öğrenmek için. akşamüstü babamı aramış biri işte, yarın gidip bi şekilde halledicez demişler. göreceğiz bakalım. babam da müteahhit zaten. ben gün içinde verebiliyorum tapuyu diyor burada o da. istanbul'da kaos var şuan FETÖ'cüler gayrimenkullerini devir edemesinler diye araştırıyorlarmış detaylıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Evet bu fetö olaylarından dolayı tapu dairelerine genelge gönderilmişti. Normalde 1 günde hallolan bir işlem bu. O yüzden gecikmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Komodo said: sabah başvurursun, öğlen numara vs mesajı gelir, öğledensonra satışa gidersin normalde. Ama istanbul abuk bi şehir, ondan bilemicem aynen, procedur bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 eğer devir işlemi alıcı veya satıcının ikametinden farklı adresdeyse çok uğraşıyosun bize ilk 1 ay da mesaj gelicek dediler ertesi gün çağardılar emir geldi yapamıyoruz mülkün olduğu şehirden yapın dedilerdi kaldı öyle. Bi de bizim vekaletle olduğu için iyice fetö muhabbetine bağlıyolar en son vekalet verenler için savcılıktan temiz kağıdı falan istiyolardı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ikamet aynı şehir. hmm ikincisi mantıklı ama. babam anneme vekalet verdi. işte vekaletle olanlar yığın haldeyse sıra ondan gelmemiş olabilir. savcılık falan uğraştırmasalar bari, gerçi e-devletten alınıyor adli sicil kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 hangi belediye? Belediyeden belediyeye işlem süresi son olaylardan sonra uzayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar