Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 uygun fiyatlı bir üst model macbook bulunca ona geçtim bu da boşa çıktı bu yüzden fotoları 1-2 güne eklerim ama herhangi bir köşesinde ezik çarpma hasar yamukluk falan yok özellikler: 128 gb + 64 gb (transcend jet drive lite flash kart) i5 2.4 ghz 4 gb ram 13.3" intel Iris 1536 mb retina ekran pil devri: 476 pil durumu: 91% apple sitesinden detaylar: https://support.apple.com/kb/SP691?locale=en_US pati özel fiyat : 2600₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bunları sürekli power bağlı mı kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 barnacle said: bunları sürekli power bağlı mı kullanıyorsunuz? soru neden merak ettim :D evet genelde bagli kullaniyorum ev disinda kod yazmiyorsam, ev ortaminda genelde fise takili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 1 eylule kadar patiden bir talihliye urun rezerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 lenovoda pili %60 larda tutan bi aplikasyon var, pil çabuk ömrünü tamamlamasın diye. mbp da da var mı öyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 %60da tutsa ne olacakki, kalan %40lık kısım şarz olmayacak bu sefer. Pili uzun ömürlü kullanmak istiyorsan şarz/deşarz yapmalısın. App ile falan olacak iş değil maalesef. Yeni makina alıp ben zaten fişten kullanıyorum diyip bataryayı çıkaranları çok görüyorum. Kimisi dolu bıraktım bişi olmaz diyo, kimisi boş bıraktım diyo. Her türlü ikiside yanlış. Nasıl bırakırsan bırak pil bi süre sonra mutlaka pert olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 valla pil muhabbetlerini bilemedim, googleda vardır nasıl daha uzun ömürlü kullanırım diye muhtemelen rezerve kalktı, ürün aktif olarak satışta !!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 -Crawler- said: %60da tutsa ne olacakki, kalan %40lık kısım şarz olmayacak bu sefer. Pili uzun ömürlü kullanmak istiyorsan şarz/deşarz yapmalısın. App ile falan olacak iş değil maalesef. Yeni makina alıp ben zaten fişten kullanıyorum diyip bataryayı çıkaranları çok görüyorum. Kimisi dolu bıraktım bişi olmaz diyo, kimisi boş bıraktım diyo. Her türlü ikiside yanlış. Nasıl bırakırsan bırak pil bi süre sonra mutlaka pert olur. Şu söylediğinin tamamı yanlış ya. %65 doluluk oranı lityum pilleri saklamak için ideal aralık. Birkaç sene, şarj oranını arada şarj ederek koruyararak, minimal degradasyonla sorunsuz bekletilebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Sleeep said: barnacle said: bunları sürekli power bağlı mı kullanıyorsunuz? soru neden merak ettim :D evet genelde bagli kullaniyorum ev disinda kod yazmiyorsam, ev ortaminda genelde fise takili Cycle rakami az geldigi icin sordum. Bende de var mac evde kullanirken surekli takmak mi daha iyi yoksa sarj edip cikarmak mi bilmiyorum ondan bildigi olan vardir belki diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mac lerde en iyi yöntem prize takilı kullanıp ayda 1-2 defa tamamen bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 İki seneden fazla macbook air kullandım pil devri 200'ü geçmedi. Dolduğu gibi çıkarırdım prizden. Prizde çalışmak pek verimli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 inyormaynd said: İki seneden fazla macbook air kullandım pil devri 200'ü geçmedi. Dolduğu gibi çıkarırdım prizden. Prizde çalışmak pek verimli değil. pil kapasiten kaç onu söyle birader boş yapma :P aşağıdakinden bakabilirsin :)-D http://coconut-flavour.com/downloads/coconutBattery_3_3_3.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sleeep said: inyormaynd said: İki seneden fazla macbook air kullandım pil devri 200'ü geçmedi. Dolduğu gibi çıkarırdım prizden. Prizde çalışmak pek verimli değil. pil kapasiten kaç onu söyle birader boş yapma :P aşağıdakinden bakabilirsin :)-D http://coconut-flavour.com/downloads/coconutBattery_3_3_3.zip Sattım ben aleti :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 BUMP 2550₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bence fotoları olmadığı için almadınız şeker gibi ürün yoksa :( fotolar: http://imgur.com/a/OUZZk yeni fiyat: 2500₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Selam, Neden talibi yok bu cihazın? Benim göremediğim bir kusur mu var :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 O RAM biraz daha yüksek olsa talip olurdum :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 gitti bu mac de konu kilit yine kaçırdınız tertemiz ürünümü (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar