darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Arkadaşlar Merhaba. Kurulum kılavuzunda ki şekliyle taktım kabloları öyle kullanıyordum bayadır. HDD ışığı ilk günden beri yanmıyordu. Bende takıntılı olmaya başladım artık. Kılavuzda + - olarak takılması gerekiyor diyor zaten öyle takılı ama ışık yanmıyor. - + olarak taksam denesem bir problem olur mu ? Akşam gerekirse söküp tekrardan takacağım hepsini. Başka önerisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 hdd calisiyor mu suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Evet canavar gibi çalışıyor 0 problem. Sadece ışık yanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 o zaman kurcalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 siktiret o zaman bozacan aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Tamam. :D Dokunmuyorum abi. Işık felan mı gg acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Foto gönder yanlış takmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Gerçi çok da mühim bişi değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Akşam eve gittiğimde çekerim gerekirse. Bir daha bakacağım kılavuzda ki gibi mi takmışım diye vs. Ona göre söylerim. :) Takıntı oldu yani anlam veremediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Muhtemelen sen 1-2 takmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ters takmış olabilirim + - kısımlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Olabilir tabi ama en sık yapılan yanlış genelde dediğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Kabloda da sorun olabilir, Led'e bağlanan kısmında da sorun olabilir. Illa anakartta yada bağlantıda sorun olacak diye düşünme. Çalışıyorsa kurcalamana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Kabloyu - + biçiminde takmışım. Şimdi düzelttim canavar gibi çalışıyor. Teşekkürler yardımlarınız için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 o kabloyu takanlar da var mıymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Takıntılı olmak kötü be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar