Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Gezisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

yakinda zamanda bir amerika gezisi yapmayi planliyorum.(Ekimin sonunda gidelecek). ilk gidecegimiz yer muhtelemen Boston olacak. Ordan araba kiralayip Virgia beach'e gidilecek. Selaleye gitmeyi düsünüyoruz ama mesafeler cok fazla. her dakka ucaga vs verecek cokta paramiz yok fakiriz yani. New Yorka kesin ugrayalim mi ne yapmali nereye gitmeli. en ucuz alisveris nerde yapilir. ucuzundan laptop nerde bulurum. yardimlarinizi bekliyorum.
Mesaj tarihi:
senin kafanda olan yer yukarı doğu kısmı heralde orda zaten gidilecek yerler boston harvard turu new york phili niagaraya kesin git ama kesin.

Eğer çok güneye gidicem diyosan orlando olabilir ama arabayla baya sürer yani.Batı da chicago olabilir new york dan arabayla 1 gün sürmüştü bizim geze geze arada güzel şehirler var.

Ekim sonu demişin ekim ortası ben orlando da olucam eğer gelirseniz gezebiliriz temmuzda ordaydım ben güzel parklar var. Universal-Sea world-Busch garden
Mesaj tarihi:
15 günümüz var gezmek icin. Boston Virginia arasi arabayla 10 saat cok rahat sahil kiyisindan geze geze gidelecek bir yol. ucakla gidebilirim ama iki kisi 250 dollar tutuyor. araba kiralama ne kadar bilmiyorum. ama benzin ucuz bildigim. iste kendimce bir plan cikarmak istiyorum nereye gidilir ne yenir nerde alis veris yapilir.
Mesaj tarihi:
araba ucuz ya günlük max 100$ o da iyi bi araba alırsan mesela ben ekim için 1 hafta baktıydım mustang cabrio 100 dolardı sen düşük segment kiralarsın 40-50 ye gelir benzin 25-40 dolar arası fulleniyo araca göre en ucuz laptop dediğin tax oranlarına bak işte eğer hangi eyalette tax düşükse en ucuz ordadır.
Mesaj tarihi:
araba kiralamak ucuz(du). Fakat her ne kadar alamancı olsan da Turk genlerin yüzünden orada çok trafik cezası yiyebilirsin. Ona göre yap hesabını.

Roadtrip kafasındaysan ve arkadaşın varsa, nereye gitseniz eğlenirsiniz zaten.

LA'e gidin kiralık spor arabayla kız tavlarsınız.
Mesaj tarihi:
https://www.hertz.com/rentacar/reservation/#vehicles

al ekim sonu dediğin için kasım 1 kasım 16 araç kiralama yaptım işte arabayı ny airportdan alıp orda bırakıcan eğer 25 yaş üstündeysen daha az para ödüyosun 15 gün 1k-1.5k arası toplam
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

araba ucuz ya günlük max 100$ o da iyi bi araba alırsan mesela ben ekim için 1 hafta baktıydım mustang cabrio 100 dolardı sen düşük segment kiralarsın 40-50 ye gelir benzin 25-40 dolar arası fulleniyo araca göre en ucuz laptop dediğin tax oranlarına bak işte eğer hangi eyalette tax düşükse en ucuz ordadır.

tax olayi güzelmis ona bakicam araba sanirim daha iyi gibi olacak. ülke büyük birden bir yere gitmek öyle kolay degil :( . ben 20 senedir almanyadayim daha kurallara aykiri bir haraket yapmadim cezade yemedim. o yüzden amerikada cok zorluk cekecegimi zannetmiyorum.
Mesaj tarihi:
araba kiralamada günlük xx $ ooo ne ucuz diye atlamayın, sigorta, GPS (muhakkak alın, cep telefonu google mape güvenmeyin, internet çoğu yerde yok) fiyata dahil değil.

Gitmeden kiralayın hem ucuz oluyor, hem de çok kalabalık şehirlerde kiralama sırasından kurtuluyorsun.
Mesaj tarihi:
bence aşağıdan başla los angeles san diego las vegas üçlüsünü gez kanyona falan gidersin uzak gelmesse san franciscoya da gidersin dönüşünü de uçakla new yorktan yap.

new york kesin git bu arada 1 ay gezsen bitmez çok gidilcek yer var.
  • Yeni Oluştur...