Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2. Hafta: Konyaspor - Beşiktaş | 26 Ağustos Cuma - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Necip'in IY'den 2. sarıdan atılması gerekiyordu net, maçta Cücü'nün yaptığı tek ciddi hatada bunu kaçırması oldu bana kalırsa genel olarak gayet iyi maç yönetti. Hataları oldu tabii ama gayet denkti ve tolere edilebilir.

Örnek alın örnek.

Biliç konusunda örnek almayın. Biliç'te Dark'ın kaseti varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarim takimla konya deplasmaninda yenilmemis olmak iyi lig maratonunda. Hos konya boyle oyniycaksa gecen sezonki 3.lugu goremez gibi ama onlar da iyilesecektir elbet.

Milli mac arasi cok iyi zamanda geldi, hem transferlerin uyumu hem de ikinci bir kondusyon yuklemesi icin iyi olucak.

Oguzhan da iyilesir o arada, mis
Sosyal ağlarda paylaş

Beklenen oyun ve skor. Bjk taraftarı dahil kimseyi şaşırtmadı.
Konyanın lehine olabilirdi belki skor sadece.
Ayrıca yönetimiyle, taraftarıyla, teknik direktörüyle ve futbolcusuyla, hakeminden sahanın ıslaklığına kadar herşeye ağlamayı başarabilen Beşiktaş camiasının ilk puan kaybında sele sebep olmaları da hiç şaşırtmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Ha bir de yeter arkadaş yeter, Tolga da ŞG'nin seks kasedi mi var mınakey yeter ya...

Bugün gollerde hatası yoktu bana kalırsa oradan yürümüyorum ama hatalı gol yedirmemiş olması embesil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bugün şu maçta zaten hatalı gol yemediyse ilahlar sayesinde...

abi direk hatası yok belki ama bu herifin çizgiye yapışık oynaması beni çıldırtıyor. özgüveni sıfırlanmış topa çıkıp bariz hata yaparsam bir taraftar beni sokakta vuracak en iyisi çizgide kalayım defans uğraşsın kafasında artık. kalede kaldığı her an takıma ihanet.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

DarKRideR said:

Ha bir de yeter arkadaş yeter, Tolga da ŞG'nin seks kasedi mi var mınakey yeter ya...

Bugün gollerde hatası yoktu bana kalırsa oradan yürümüyorum ama hatalı gol yedirmemiş olması embesil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bugün şu maçta zaten hatalı gol yemediyse ilahlar sayesinde...

abi direk hatası yok belki ama bu herifin çizgiye yapışık oynaması beni çıldırtıyor. özgüveni sıfırlanmış topa çıkıp bariz hata yaparsam bir taraftar beni sokakta vuracak en iyisi çizgide kalayım defans uğraşsın kafasında artık. kalede kaldığı her an takıma ihanet.

Adam 6 aydır ikinci defa kalesini terk etti, oha harbi yaptı az da olsa akıllandı dedim onda da yine ıska geçiyordu vuramadı adsfads

Hayır bir de sezonda Fabri oynayacak diye beklendi hep, adamı hazırladılar falan paso...
Sosyal ağlarda paylaş

başkan pek karışmıyor şenol güneş'e ama bu dönem ali şaşal'ı da alırsa ufaktan girmeye başlayacak işe. 5 kaleci olacak takımda 4m maaş veriyoruz tümüne, muslera 4,5m kazanıyor gs'nin aldığı verimin %20'sini alamıyoruz rezilliğe gel. ya da ara dönemde kafası atacak joe heart'ı felan getirip kovacak utku hariç hepsini.

forza'da tepki göstermeye başladı tolga'ya bu arada, ilk iç saha maçında ıslıklamalar başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

türk kaleci değil tolga ile ilgili bir mesele. öyle olsa geçen sene günay'ı denerdi, tek maç çıkarmadı adamı. bu sene utku alındı ki sezonda 20 hatalı gol yesin isterse kimsenin gıkı çıkmaz. kaleci problemi olan bir takıma altyapısı iyi, 18 yaşında ilerisi için düşünülen bir çocuktur, yesin helal deriz. tolga yiyeceğine bu yesin öğrensin pişsin deriz. iki katı yaşında ve kalecilik yapmaya takati kalmamış birini görmek istemiyor taraftar kalede artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Mrlee said:

ya biz kaç senedir sabriy, selçuku, umutu ilk 11 oynatıyoru
gıkımız çıkmıyor
tolga oynuyor diye hemen isyan

aynı muhabbet ama sorun kalecide olunca yediği saçma sapan gollerle tüm takımı aşağı çekme olasılığı var. sabri hala oynuyor çünkü sağ beklerinizden net daha iyi bence. selçuk ve umut yalan ama orası doğru. hele selçuk tam tolga olayı ve bu nedenle takımdan kesilemiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mrlee said:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a9/Dany_Nounkeu'13-14.JPG

http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/d/dany_drogba_gsbjk_derbisi_b.jpg

eee ?

Mrlee said:

ya biz kaç senedir sabriy, selçuku, umutu ilk 11 oynatıyoru
gıkımız çıkmıyor
tolga oynuyor diye hemen isyan

bu forumda ciddi türkçe sorunu var ya..
Dany'e de herkes şikayet edip sövmüştü. Bunca skor yapmasına rağmen ben olcay şahan'dan da şikayet ediyorum çünkü vasat bir futbolcu.

bence dediğimi anla öyle gel ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...