Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Senaristliğini ve Yönetmenliğini, Yılan Hikayesi, Çarli İş Başında, Eyvah Kızım Büyüdü, Aşkım Aşkım,Ağa Kızı ve Dayı gibi dizilerden tanıdığımız Tayfun Güneyer'in yaptığı filmin başrollerini Ferhan Şensoy, Asuman Dabak, Rasim Öztekin, Zeki Alasya, İlkay Saran,Sinan Çetin,Necmi Yapıcı, Fethi Kantarcı,Ayça Tekindor ve Alev Gezer paylaşıyor. Ayrıca Doğa Rutkay, Mehmet Ali Alabora, İpek Tuzcuoğlu, Cihat Tamer ve Tamer Karadağlı da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Çekimleri Küba Havana'da yapılan film, bir televizyon programına yarışmacı olarak katılan ama büyük ödülü alamayıp "Barbunya Adaları'nda Tatil" olan teselli ödülüne layık görülen "Yurdum Ailesi" ni konu alıyor. Fragmanı oldukça güzel olan film, dikkat çekiyor.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 filme konuk oyuncu ne demektir yaw? eheheh trailerı indirebileceğim bi link var mı? .zip olursa daha makul olur :D Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Zeki Alasya filmin büyük kozları bence Sinan Çetin, Tamer Karadağlı, Mehmet Ali Alabora da filmin iddialı kadrosunun olduğunu gösteriyor, umarım iyi film olur. bir de doğa rutkay'ı umarım güzel olarak görürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 konuk oyuncu evet.. çok küçük roller...[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sinemada fragmanı izledim baya güzeldi. Bunlar Küba'ya gidiyolar,orda Ferhan Şensoy'dan bitane daaha var,o adam da General orada. Yurdum insanı olan Ferhan Şensoy'u General sanıp selam duruyolar. Selam durmalarıda "Nah" şeklinde :D Ferhan Şensoy "İndir Lan o Elini hüşş!" falan diyo. Sonra bunun oğulları arabayla giderken nasıl olsa anlamıyolar diye kollarını yalayıp yalayıp millete hareket çekiyolar :) Not: Bu spoiler falan değil fragman[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Shockhaber de dalgasını geçmişlerdi filmdeki bir bölüm yüzünden Rol gereği Tamer Karadağlı kafayı Doğa Rutkayın göğüslere gömüyor sonra uçak tirbulansa giriyor göğüsler sallanıyormuş falan neyse bunun üzerine iyi saydırmışlardı filme ve buldum yazıyı Sallanana dek!.. 20 Ağustos 2004 Kasım’da bir film girecek vizyona. “Şans Kapıyı Kırınca” adı... - Bu filme gidilecek, bir daha, bir daha gidilecek!.. - Bu film, eşe dosta tavsiye edilecek!.. - Bu filme laf ettirilmeyecek!.. Neden? Önce filmde, pilot Tamer Karadağlı’nın küçük uçağındaki “seksi ve saf” hostes Doğa Rutkay’ın (Yeliz Yeşilmen değil miydi betimlenen şahıs?), muhteşem cümlelerine bir göz atalım... “Simülatörlü türbülans sahnelerinde gerçek bir uçaktaymış gibi korktum. Uçak türbülansa girdiğinde göğüslerimin sallanması gerekiyordu. Önce beni tutup salladılar, saatlerce uğraştık. Bir türlü yönetmenin istediği gibi olmuyordu. Daha sonra uçağın koltuklarını bu sallantıya uygun hale getirdiler ve istenen oldu, çok eğlendim...” Ve soralım... 2004 yılında 80’lerden kalma “Hot Shots”, “Polis Akademisi” tarzı göğüs sallanması esprisine gülecek olan var mıdır? “Hedef kitle” bu mudur? Espriyi çeşitlemek için Tamer Karadağlı’nın kafası o göğüslerin arasında olacak mıdır? Bir insan, omzundan tutulup saatlerce sallanınca neden eğlenir? Bu nasıl bir eğlence anlayışıdır? Yönetmenin istediği gibi sallanana dek, o göğüsler için kaç kutu film harcanmıştır? Değer miydi? Göğüsleri yönetmenin istediği gibi sallayabilmek için iyi bir oyuncu olmak gerekir mi? Rutkay Aziz, kızının oyunculuğu hakkında ne düşünmektedir? Ne zaman adam gibi filmler çekeceğiz? Film ekibinden birileri bu yazıyı okuduktan sonra “boş ver abi, reklamın iyisi kötüsü olmaz” der mi? [signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 16 Kasım 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben de fragmanını sinemada izledim, Havana çok güzel bir arkaplan olmuş film için...merakla bekliyorum güzel olcak..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 www.sanskapiyikirinca.com Girin görün[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Mantar136, 16 Kasım 2004 17:56 tarihinde demiş ki: Senaristliğini ve Yönetmenliğini, Yılan Hikayesi, Çarli İş Başında, Eyvah Kızım Büyüdü, Aşkım Aşkım,Ağa Kızı ve Dayı gibi dizilerden tanıdığımız Tayfun Güneyer'in yaptığı filmin ..... O dizilerden birini bile sevmemistim hepsi bence rezildi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Truwan, 17 Kasım 2004 14:56 tarihinde demiş ki: said: Mantar136, 16 Kasım 2004 17:56 tarihinde demiş ki: Senaristliğini ve Yönetmenliğini, Yılan Hikayesi, Çarli İş Başında, Eyvah Kızım Büyüdü, Aşkım Aşkım,Ağa Kızı ve Dayı gibi dizilerden tanıdığımız Tayfun Güneyer'in yaptığı filmin ..... O dizilerden birini bile sevmemistim hepsi bence rezildi. sen sevmediysen benim sevmem normal...zıtız ya o açıdan..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ilginc bakalim nasil olacak[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Umarım kotu olur..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bu kadar karamsar olma.. gelişecek olan Türk Sinemasıdır. Eminim en dandik amerikan filmlerine hastasındır.. [Ruby_DraGon][signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bılmıyorum bu kadar saçma fılm yapmaktansa bı tane olsun öz olsun,guzel olsun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ruby_Dragon mantığın sıfır[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Tesekkur ederım :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bence saçma değil, ilginç hoş bişey... sonuçta gidip 50 ilk öpücük gibi gubidik konulu amerikan filmlerini izliyoruz (ben izlemedim ama izlendi sonuçta) , Şans Kapıyı Kırınca'nın konusu ilginç...güzelll...alaaa[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 film yarın gösterim giriyor bende bi uplıyım dedim müzikleri falan da oldukça hoş.Bir sürü dandik Türk yapımı sinema filminden sonra inşallah bu güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sabırsızlıkla beklediğim bir film. ferhan şensoy'u severim. fakat hayal kırıklığına uğrayacak gibi görünüyorum. yönetmenden dolayı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben bu filmi merak ediyorum ama bir filmn ismi bu kadar mı itici olabilr ya?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: 555, 28 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ben bu filmi merak ediyorum ama bir filmn ismi bu kadar mı itici olabilr ya? Yaa Man[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 seneryo ana hatları kopya gibi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gerçekten ben filmi beğendim,film boyunca eğlendim,hoş vakit geçirdim,gitmeyi düşünenlere de tavsiye ederim.Ztn zamanında Şans kapıyı kırınca tarzı programlara uyuz olurdum,şimdi bin kat uyuz oluyorum[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: eldar, 27 Ocak 2005 22:54 tarihinde demiş ki: film yarın gösterim giriyor bende bi uplıyım dedim müzikleri falan da oldukça hoş.Bir sürü dandik Türk yapımı sinema filminden sonra inşallah bu güzel olur. Müzikler sertab erener yapmış zaten kesin iyidir, bu filme gitmek lazım türk sinemasının gelişmesi için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bugün gittim. ilk gününde.. :) gayet hoş ve güzeldi. iyi iş çıkarmışlar. ya-man :-p özellikle yaşlı teyzemiz, ferhan şensoy'un eşinin annesi çok şekerdi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Mantar136, 17 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki: bence saçma değil, ilginç hoş bişey... sonuçta gidip 50 ilk öpücük gibi gubidik konulu amerikan filmlerini izliyoruz (ben izlemedim ama izlendi sonuçta) , Şans Kapıyı Kırınca'nın konusu ilginç...güzelll...alaaa alla alla hıcde abıdık gubıdık bır fılm deıl 50 ılkopucuk[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar