Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KALBİN ORTASINDA dur

hattok

Öne çıkan mesajlar

Birini bir şablona sokup o şekilde vurmak en klişe tartışma, saldırma stratejisidir. Genellikle de çocukluktan kalan kalıtsal bir şey bu.
Ne kadar okusalar da zayıflıklarını böyle örtbas ederler insanlar. Kavram yapıştır, içini boşalt, başka anlam yükle, saldır.

O yüzden hattokcum ne yazdın ne ettin okumadım da insan doğası öyledir alış istersen.
Öbür başlıkta da pyd kötü diyene işid çok mu iyi şeriat mı istiyosuna falan gidiyor konu. Adamlar kalıba oturtmadan saldıramıyorlar çünkü.

Ayrıca hala bu konuyu niye tartışıyosunuz amk
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

Birini bir şablona sokup o şekilde vurmak en klişe tartışma, saldırma stratejisidir. Genellikle de çocukluktan kalan kalıtsal bir şey bu.
Ne kadar okusalar da zayıflıklarını böyle örtbas ederler insanlar. Kavram yapıştır, içini boşalt, başka anlam yükle, saldır.

O yüzden hattokcum ne yazdın ne ettin okumadım da insan doğası öyledir alış istersen.
Öbür başlıkta da pyd kötü diyene işid çok mu iyi şeriat mı istiyosuna falan gidiyor konu. Adamlar kalıba oturtmadan saldıramıyorlar çünkü.

Ayrıca hala bu konuyu niye tartışıyosunuz amk

yazdığım şey şu iyi olmuş dedim ama o tokat yumruk artık her neyse o olmamış fiziksel olarak hiç kimseye bir şey yapılmaz kafasındayım adam gelmiş KARIYA VURUYORLAR SENDE BUNA GÜLÜYORSUN ÇOMARSIN diyor yazdığımı okumadan. Bu sefer fiziksel şiddeti kabul etmediğimi yazdım zaten dedim. Bu sefer gelmiş VİTYOYA GÜLÜYON SONUÇTA diye Dünyanın en salakça düşünce yapısı ile konuşuyor bu adamla ne konuşcam ben ya. He tamam sensin deyip geççen böyle algısı kıt insanlara
Sosyal ağlarda paylaş

bu internet cagi kisilerin rezil olduklari anlari olumsuzlestirmesi acisindan pek kotu oldu ya

bu kizin orospu diye tokatlandigi video sonsuza kadar internette kalacak mesela, ben bu kizin gelecekteki erkek arkadasina ve kocasina aciyorum o yuzden. dusunsene internette adamin birinin sevgilini tokatladigi bir video var, yenilecek yutulacak birsey degil. bu sekilde olumsuzlestirilmese kisi unutur gider ama hatirlayanlarin olmasi en kotusu. hatirlayan olunca sen de unutmuyosun cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyla ilgili en iğrenç şey, çok sıradan insanların, çok kişisel meselelerinin video yoluyla internet ortamına dağıtılarak göz göre göre suç işlenmesi.

kimi bana göre çok sıradan, çok düz, çok vicdansız insanların bundan rahatsız olmayıp, aksine keyif almaları, videonun yayılmasına katkıda bulunmakta hiç bir sakınca görmemeleri.

yetmiyormuş gibi içerikteki kişilerin haklılığının, haksızlığının tartışılması ve ne yazık ki bu videoyu çekip yayılmasını sağlayan + kıza şiddet uygulayan kişinin çoğu kişi tarafından haklı görülmesi.

konuya hiç istemeden girip post atmışken son paragrafla ilgili yorumumu da yapayım: sorunun her neyse konuşur, ayrılma ya da devam ettirme kararı veririsin. ucundan da olsa insan isen, azıcık ta olsa uygar isen.
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

Kiza niye aciyoruz abi anlamadim ben

fiziksel siddete ve teshire ugradigi icin.

onceki sayfalardaki medeniyet bakis acisi mini etek giymek mi medeniyettt!!1! diyen comarlarla ayni. comar deyince gericiysek gericiyiz kafasina giriliyor sonra.

olay etek meselesinde nasil ne giyildigi degil, ne giyilirse giyilsin ozgurluk olsugunu fark etmekse burda da olay kizin hakli-haksiz vs. olmasi degil. insanlarin ruhlarinin isledigi suclar icin bedenlerini cezalandiramazsin veya insanlari sonsuza tek cezalandiracak sekilde teshir edemezsin. suan butun medeniyet, tum hukuk ve adalet sistemi bunun uzerine kurulu, oyle olmasaydi ortaligi kan gotururdu.

kiza tokat atip videosunu internete koyacagina karsisina gecip manevi olarak agzina sicsan zaten dersini alir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...