Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Headset Tavsiyesi

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Yıllardır Razer Megalodon kullanıyordum ancak Windows 10'a geçtikten sonra çalıştırmayı bir türlü başaramadım. Görünüşe göre yeni bir headset almam gerekiyor ama çok önemli bir sorunum var: vertigo

Bildiğiniz gibi çoğu high-end gaming headsette ses izolasyonu var. Ben ses izolasyonlu headset kullanmaya çalıştığımda 10 dakika içinde baş ağrısı + baş dönmesi + mide bulantısı kombosu yaşıyorum. Megalodon'un en büyük avantajı 7.1 olması ve ses izolasyonu olmaması, yani dışarıdaki sesleri de duyabilmem. (over ear yazıyor earcup type olarak, belki bununla ilgilidir ama bilemiyorum, diğerleri around ear falandı sanki? )

Çok denedim ama ses izolasyonlu headsetleri kullanmıyorum. Ayrıca kapı çalması, köpeğimin ağlaması, telefon çalması vb. sesleri de duyabilmek istediğim için kullanabilecek olsam da kullanmam.

En geç 2 hafta içinde yeni bir headset almak zorundayım, kıytırık skype konuşması için satılan kulaklıklara kalmak istemiyorum. Burada tecrübeli arkadaşlar vardır, bir el atabilirseniz çok sevinirim. Fiyat önemli değil, kullanabileyim yeter, nasılsa yıllarca kullanırım işime yararsa
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

sabonis said:

aşırı memnunum

this: https://www.amazon.com/gp/product/B00ENMK1DW/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Bunu az önce twitch'de de konuşuyorlardı. Pek anlamadığım için soruyorum ses kalitesi iyi mi veya bu kulaklığı iyi yapan özelliği nedir?

he ben bunu atlamışım. ben muhteşem anlamam kulaklıktan. ama hafif, dana gibi geniş earpadleri olan, kaliteli ses veren bir kulaklık, üstüne da bir çok alternatife göre ucuz. ayrıca mikrofon takılabliyor olması oyuncular için avantaj.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sennheiser pc363d kullanıyorum çok memnunum. hem koca kafama uygun hem dışarıdan sesleri alabiliyorum hemde -ne kadar kullanmasam da- 7+1

https://www.amazon.com/Sennheiser-Performance-Surround-Gaming-Headset/dp/B008O515CK

sennheiser game zero serisinde dışarıdan ses alamıyosun closed ear olarak geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
selam, ben de yeni topic açmadan buradan sorayım dedim, hafif rahat bir kulaklık arıyorum, ne tavsiye edebilirsiniz, şu an g230 kullanıyorum ama çok rahatsız ediyor beni fazla büyük ve boğucu. g230'dan önce şunu kullanıyordum

https://www.amazon.com/Sennheiser-PC-310-Gaming-Headset/dp/B0087ZMATE

epey memnundum bundan hep ses kalitesi hem rahatlığı çok iyiydi fakat kabloları çok inceydi zaten o yüzden de bozuldu, daha dayanıklı ve benzer rahatlıkta bir kulaklık bakıyorum tavsiyelere açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

sanada aynısını söyleyeyim o zaman g330.

hacı yorumunu okudum arka sayfada, göze hoş geliyor ama kulak kısmı rahatsız eder mi nasıl olur kestiremedim. daha önce kullandığım bir tarz değil o yüzden. bi de fiyatına falan da bakamadım, satılmıyor mu artık acaba :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...