nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Selamlar, Yıllardır Razer Megalodon kullanıyordum ancak Windows 10'a geçtikten sonra çalıştırmayı bir türlü başaramadım. Görünüşe göre yeni bir headset almam gerekiyor ama çok önemli bir sorunum var: vertigo Bildiğiniz gibi çoğu high-end gaming headsette ses izolasyonu var. Ben ses izolasyonlu headset kullanmaya çalıştığımda 10 dakika içinde baş ağrısı + baş dönmesi + mide bulantısı kombosu yaşıyorum. Megalodon'un en büyük avantajı 7.1 olması ve ses izolasyonu olmaması, yani dışarıdaki sesleri de duyabilmem. (over ear yazıyor earcup type olarak, belki bununla ilgilidir ama bilemiyorum, diğerleri around ear falandı sanki? ) Çok denedim ama ses izolasyonlu headsetleri kullanmıyorum. Ayrıca kapı çalması, köpeğimin ağlaması, telefon çalması vb. sesleri de duyabilmek istediğim için kullanabilecek olsam da kullanmam. En geç 2 hafta içinde yeni bir headset almak zorundayım, kıytırık skype konuşması için satılan kulaklıklara kalmak istemiyorum. Burada tecrübeli arkadaşlar vardır, bir el atabilirseniz çok sevinirim. Fiyat önemli değil, kullanabileyim yeter, nasılsa yıllarca kullanırım işime yararsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 megaladonu ver ben çalıştırırım w10 la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 aşırı memnunum this: https://www.amazon.com/gp/product/B00ENMK1DW/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 plus this: https://www.amazon.com/gp/product/B00BJ17WKK/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 hmm ben kol gibi sennheiser game one alacaktım ama bu da ucuz fiyatıyla cezbetti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 l g330 kullanabiliirsen süper. Yalnız o fiyat ne öyle 100 tl ye satılıyordu türkiyede artık yok çöşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bu da pek seksiymiş yahu, tenks. Bakacağım buna da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Alıcaksın o Sennheiser'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 o g330 un mikrofonsuzu olaymis iyiymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 o tarz olup da mikrofonsuz 658 tane falan kulaklık vardır ya piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 mikrofonu baya kaliteli ps gold hs ye geçtikten sonra baya sesin kötü demeye başlamışlardı. kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnundum çantada kırılmasa kullanmaya devam ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 hyper x serisi efsanedir. kesin bakmalısın. daha kötü performans veren fakat çok daha pahalı olan kulaklıklar da alabilirsin fakat için rahat eder mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 headset de logitech pismanliktir almayin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 marshall kullanıyom iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 siberia v2 ile idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 sabonis said: aşırı memnunum this: https://www.amazon.com/gp/product/B00ENMK1DW/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Bunu az önce twitch'de de konuşuyorlardı. Pek anlamadığım için soruyorum ses kalitesi iyi mi veya bu kulaklığı iyi yapan özelliği nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Certhas said: sabonis said: aşırı memnunum this: https://www.amazon.com/gp/product/B00ENMK1DW/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Bunu az önce twitch'de de konuşuyorlardı. Pek anlamadığım için soruyorum ses kalitesi iyi mi veya bu kulaklığı iyi yapan özelliği nedir? he ben bunu atlamışım. ben muhteşem anlamam kulaklıktan. ama hafif, dana gibi geniş earpadleri olan, kaliteli ses veren bir kulaklık, üstüne da bir çok alternatife göre ucuz. ayrıca mikrofon takılabliyor olması oyuncular için avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bende sennheiser pc363d kullanıyorum çok memnunum. hem koca kafama uygun hem dışarıdan sesleri alabiliyorum hemde -ne kadar kullanmasam da- 7+1 https://www.amazon.com/Sennheiser-Performance-Surround-Gaming-Headset/dp/B008O515CK sennheiser game zero serisinde dışarıdan ses alamıyosun closed ear olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 selam, ben de yeni topic açmadan buradan sorayım dedim, hafif rahat bir kulaklık arıyorum, ne tavsiye edebilirsiniz, şu an g230 kullanıyorum ama çok rahatsız ediyor beni fazla büyük ve boğucu. g230'dan önce şunu kullanıyordum https://www.amazon.com/Sennheiser-PC-310-Gaming-Headset/dp/B0087ZMATE epey memnundum bundan hep ses kalitesi hem rahatlığı çok iyiydi fakat kabloları çok inceydi zaten o yüzden de bozuldu, daha dayanıklı ve benzer rahatlıkta bir kulaklık bakıyorum tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 sanada aynısını söyleyeyim o zaman g330. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Dragonfire said: sanada aynısını söyleyeyim o zaman g330. hacı yorumunu okudum arka sayfada, göze hoş geliyor ama kulak kısmı rahatsız eder mi nasıl olur kestiremedim. daha önce kullandığım bir tarz değil o yüzden. bi de fiyatına falan da bakamadım, satılmıyor mu artık acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 hyper x demiş miydim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 valla benim için çok rahattı. overhead kullaklıklardan daha iyi oturuyor ve baş ağrıtmıyor ağırlık yapmıyor saçını tepeden bastırmıyor. Kulak kepçesi çok büyük değil ise sıkıntı yaratmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ovchinnikov said: hyper x demiş miydim ? hangi modeli ? çok fazla çeşit var, bi kaç modele baktım, g230 tarzında büyük kulaklıklara benziyor. yok hacı kulaklar küçük ama satan bi yer bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Ben G4ME ONE aldım çok memnunum bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 aaa kaç para verdin gameone a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar