darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 df said: benim 1080 geldiğinde msi gaming 4g 980 satacağım. kutulu garantili. ürünleri sat sen anlaşırız senle sonra =P Almıyorlar. Beleş fiyata koyduğum halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 mascio said: amazon'dan nasıl alış veriş yapılıyor bi rehber falan var mı forumda ya. alınacak birkaç şey var da oradan alsam çok daha ucuza gelir mi yoksa 100 200 lira için kargo margo beklemeyeyim. 1070 alacağım burada 1900 lira işte. amazon'dan alsam 1300'e falan mı gelecek sdhjds veriyosun parasını alıyorsun rehberlik bişey yok en ucuz 1070 herşey dahil 522 dolara bulabildim şimdi baktım da senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 amazondan alırken satıcı ve fulfillerın kim olduğuna dikkat edin. ben 1080 lere bakıyorum, şu an bütün satıcılar 3rd party + sadece ikisinde fulfilment amazon tarafından yapılıyor. fulfilment amazon olmayan gönderilerde gümrükte sorun yaşayabilirsiniz. düşük bir olasılık ama olasılık. fiyatlar çok dalgalanıyor mesela 1080lerde satıcılar hep 3rd party olduğu için. neden amazon stok yapmadı hala anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 fistan teşekkür ediyorum öncelikle. sormak istediğim bingildak'in söyledikleriydi aslında da dümdüz yazmışım ben de hata benim yani. gümrük problemi vb nasıl oluyor diye öğrenmek istiyordum. nelere dikkat etmeli falan diye de öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bingildak said: neden amazon stok yapmadı hala anlamadım. Yapmışlardır, bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar