Ayfon Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Filmi anlamadigi icin begenmeyenler yorum yapip rezil olmasalar keske. Gayet basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 olm 15 sene önceye kıyasla internet aşırı başarılı... "noldu lan şimdi?" diye aklınızda ufacık bi soru işareti bile varsa girin google'da 30 saniyede ufkunuz genişlesin film hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Izlemediysen okuMA Fakat insan irki gibi duygusal varliklarda bu dil ise yaramaz bence. Dünya kaosa sürüklenir diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 tiLi said: http://i.imgur.com/87gW2tM.png ahahhaha filmden daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 sabonis said: olm 15 sene önceye kıyasla internet aşırı başarılı... "noldu lan şimdi?" diye aklınızda ufacık bi soru işareti bile varsa girin google'da 30 saniyede ufkunuz genişlesin film hakkında. aynen, mesela çinliye ucuna taramalı takılmış bomba fırlatmasın diye dedikleri bile var internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 said: rusya ve çin'i kötü göstermişler fırsattan istifade dünyayı işgale kalkıyorlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Yeni izledim, saygı duydum. 11/10 Filmi izleyip anlamayan, "bu ne lan saçma şey" diyen net ottur, ot yaşamış insandır. Azıcık astronomi, uzay-zaman bilen veya oturup azıcık kendi kendine algılamak üzerine düşünen adamın sevmemesi için sebep yok. Ha bir de baya Elder Scrolls simgesi lan o karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 anlat bakalım sen ne anladın da biz anlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 şu filmde uzay zaman astronomi bilmeye ne gerek var lan, nasıl bir pilot modunda uçuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 İngilizce: https://www.youtube.com/watch?v=xzEPU2PTjT4 Daha basite indirgenmiş Türkçe: https://www.youtube.com/watch?v=JWcr4TwcupA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 abi şahane film. interstellar'dan sonra en kişiyi içine çeken film heralde benim için. onda da lan nolucak lan nolucak hmpfs diye diye izlemiştim. filmden ne bekleyip ne alamadığınız ile alakalı ya beğenme/beğenmeme olayı. farkındaysanız film için meh diyen yok. ya bok demiş herkes yada şahane. bu tarz olaylara bakış olayı zaten mevzu. araştırın bu filme bok diyenler interstellar'a da bok diyenler çıkacaktır. neyse. başarılı film gayet benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 love transcends time and space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 yeni izledim, dasaaa'nın ilk mesajını görseydim sinemada da giderdim. 8/10 gayet harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar