Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrival (2016)

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
villeneuve'nin kariyerinde vasat filmi yok nerdeyse
ama bu kesinlikle basyapiti olucak

eric heisserrer'de harika is cikarmis, ozellikle kapali mekandaki genis cekimlerini ders diye okutsunlar okulda

genel olarakta 3-5 hollywood klisesi de olmasa efsane olucakmis, ama bu haliyle bile kultlerin arasina girecek.
Mesaj tarihi:
Filmin duragan bir temposu olmasina ragmen pek sikmadi. Sanki 10-15dk daha kisa olabilirmis neyse.

Herhalde en can alici nokta sordurdugu "If you know your future, will you do the same?" sorusudur.

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Interstellar'dan sonra ikinci kez uzaylılar yardıma geliyor bize yalnız. Hollywood optimist olmaya başlamış :)

Ayrıca sırf bana mı öyle geldi ama Space Odyssey'e saygı duruşu var bir kaç planda. Ya da o ilk diye bana öyle geliyor.

İnanılmazsın cidden şunu gerge spoilera almadan önce okudum, s.ktin attın abi filmi harika.
Mesaj tarihi:
Abartma lan

Filmin gizemi uzaylılar bizi kesecek mi kesmeyecek mi değil ki. Öyle bir niyetleri olsa Independence Day misali direk yardırırlar, baştan ne diye iletişim kurmak için bu kadar kassınlar, önden çocuk yollayıp kendilerine saldırtıp döven adamlar mı bunlar.

Mesaj tarihi:
aente said:

BiTcH_oFBaT said:

Interstellar'dan sonra ikinci kez uzaylılar yardıma geliyor bize yalnız. Hollywood optimist olmaya başlamış :)

Ayrıca sırf bana mı öyle geldi ama Space Odyssey'e saygı duruşu var bir kaç planda. Ya da o ilk diye bana öyle geliyor.

İnanılmazsın cidden şunu gerge spoilera almadan önce okudum, s.ktin attın abi filmi harika.

sana imzan ile cevap veriyorum.

Gerge'ye de teşekkürlerimi sunuyorum.
Mesaj tarihi:

Uzaylı dediğin bildiğin kalamar olm

Mürekkep püskürterek konuşuyor, traş işte. Mısır ununa bulayıp kızartmak yerine konuşuyorlar işte adam yerine koyup. Nasıl dilimizi öğrensinler, ses çıkaracak organ mı var.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
guzel film. cok begendim.

sci fi/drama super yapiyorlar bu aralar eyvallah. arada bir de safkan sci fi yapsalar keske. o yanina koydugu alt tur korku/dram/aksiyon bu kadar baskin olmasa bir filmde de.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
photographer said:

madem öyle

madem uzaylılar dünyamıza gelecek kadar zekiler neden onlar bizim ilkel dilimizi öğrenemiyorlar da biz onların karmaşık dilini öğrenip onlara satıyoruz diye sormadan edemiyor insan

hacı sen filmi izlediğine emin misin sddfs
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kucuk cocugu olan, "bakin ne kadar da cesurum" tavrindaki kadin uzaylilara tercumanlik yapmaya kasar.

5.5/10
evde izleyin. sinemada para harcamaya gerek olmayan bir film

Hahahahha
Mesaj tarihi:
200.000 kişinin 8.1 oylama sonucuna ulaşması bug eseri herhalde, filmde diğer uzaylı filmlerinden ayıran pek bir şey yok,mantık yine onların zamanın ilerisinde olması. yer çekimi değişen uzay aracı vesaire çok bi üretkenlik göremedim bi de başrolde karıya gıcığım, bridget jones tipi hatun uzaylı çevirmen
Mesaj tarihi:
photographer said:

madem öyle

madem uzaylılar dünyamıza gelecek kadar zekiler neden onlar bizim ilkel dilimizi öğrenemiyorlar da biz onların karmaşık dilini öğrenip onlara satıyoruz diye sormadan edemiyor insan

hocasina "gercek hayatta bunlar ne isimize yarayacak" diye soran ogrenci profili belirdi gozumde.
  • Yeni Oluştur...