Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrival (2016)

Xaero

Öne çıkan mesajlar

villeneuve'nin kariyerinde vasat filmi yok nerdeyse
ama bu kesinlikle basyapiti olucak

eric heisserrer'de harika is cikarmis, ozellikle kapali mekandaki genis cekimlerini ders diye okutsunlar okulda

genel olarakta 3-5 hollywood klisesi de olmasa efsane olucakmis, ama bu haliyle bile kultlerin arasina girecek.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Interstellar'dan sonra ikinci kez uzaylılar yardıma geliyor bize yalnız. Hollywood optimist olmaya başlamış :)

Ayrıca sırf bana mı öyle geldi ama Space Odyssey'e saygı duruşu var bir kaç planda. Ya da o ilk diye bana öyle geliyor.

İnanılmazsın cidden şunu gerge spoilera almadan önce okudum, s.ktin attın abi filmi harika.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

BiTcH_oFBaT said:

Interstellar'dan sonra ikinci kez uzaylılar yardıma geliyor bize yalnız. Hollywood optimist olmaya başlamış :)

Ayrıca sırf bana mı öyle geldi ama Space Odyssey'e saygı duruşu var bir kaç planda. Ya da o ilk diye bana öyle geliyor.

İnanılmazsın cidden şunu gerge spoilera almadan önce okudum, s.ktin attın abi filmi harika.

sana imzan ile cevap veriyorum.

Gerge'ye de teşekkürlerimi sunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
200.000 kişinin 8.1 oylama sonucuna ulaşması bug eseri herhalde, filmde diğer uzaylı filmlerinden ayıran pek bir şey yok,mantık yine onların zamanın ilerisinde olması. yer çekimi değişen uzay aracı vesaire çok bi üretkenlik göremedim bi de başrolde karıya gıcığım, bridget jones tipi hatun uzaylı çevirmen
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

madem öyle

madem uzaylılar dünyamıza gelecek kadar zekiler neden onlar bizim ilkel dilimizi öğrenemiyorlar da biz onların karmaşık dilini öğrenip onlara satıyoruz diye sormadan edemiyor insan

hocasina "gercek hayatta bunlar ne isimize yarayacak" diye soran ogrenci profili belirdi gozumde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...