kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Bu özel film için yönetmene tüm kalbim ile teşekkür ederim. O an hissettiğim duyguların tarifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 villeneuve'nin kariyerinde vasat filmi yok nerdeyse ama bu kesinlikle basyapiti olucak eric heisserrer'de harika is cikarmis, ozellikle kapali mekandaki genis cekimlerini ders diye okutsunlar okulda genel olarakta 3-5 hollywood klisesi de olmasa efsane olucakmis, ama bu haliyle bile kultlerin arasina girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Film çok iyi. First Contact temasını çok severim zaten. Bu da top listeme girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Ben de beğendim. Çocuğu olan izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 güzel filmmiş ama bi kafa koparmasız alyen filmi olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 izleyin tabi. Ama bence çok bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Film güzel ya, özellikle sonunda kendini iyi hissettiriyor. 8.5 çıkar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 8./10 En başında "zaman"lı bir cümlenin bastıra bastıra kullanılması ve babanın bilerek gösterilmemesi beni huylandırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Filmin duragan bir temposu olmasina ragmen pek sikmadi. Sanki 10-15dk daha kisa olabilirmis neyse. Herhalde en can alici nokta sordurdugu "If you know your future, will you do the same?" sorusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 BiTcH_oFBaT said: Interstellar'dan sonra ikinci kez uzaylılar yardıma geliyor bize yalnız. Hollywood optimist olmaya başlamış :) Ayrıca sırf bana mı öyle geldi ama Space Odyssey'e saygı duruşu var bir kaç planda. Ya da o ilk diye bana öyle geliyor. İnanılmazsın cidden şunu gerge spoilera almadan önce okudum, s.ktin attın abi filmi harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Abartma lan Filmin gizemi uzaylılar bizi kesecek mi kesmeyecek mi değil ki. Öyle bir niyetleri olsa Independence Day misali direk yardırırlar, baştan ne diye iletişim kurmak için bu kadar kassınlar, önden çocuk yollayıp kendilerine saldırtıp döven adamlar mı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 aente said: BiTcH_oFBaT said: Interstellar'dan sonra ikinci kez uzaylılar yardıma geliyor bize yalnız. Hollywood optimist olmaya başlamış :) Ayrıca sırf bana mı öyle geldi ama Space Odyssey'e saygı duruşu var bir kaç planda. Ya da o ilk diye bana öyle geliyor. İnanılmazsın cidden şunu gerge spoilera almadan önce okudum, s.ktin attın abi filmi harika. sana imzan ile cevap veriyorum. Gerge'ye de teşekkürlerimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Uzaylı filmi diye gittim, aile dramı filmi çıktı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Cok yanlis gitmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 madem öyle madem uzaylılar dünyamıza gelecek kadar zekiler neden onlar bizim ilkel dilimizi öğrenemiyorlar da biz onların karmaşık dilini öğrenip onlara satıyoruz diye sormadan edemiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Uzaylı dediğin bildiğin kalamar olm Mürekkep püskürterek konuşuyor, traş işte. Mısır ununa bulayıp kızartmak yerine konuşuyorlar işte adam yerine koyup. Nasıl dilimizi öğrensinler, ses çıkaracak organ mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 AFI yılın en iyi filmlerini belirledi . Listede Arrival var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 DA2019 said: Uzaylı filmi diye gittim, aile dramı filmi çıktı. :( Bilgi için teşekkürler, hiç spoiler olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Dün izledim ben de, baya iyiydi. 8.3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 guzel film. cok begendim. sci fi/drama super yapiyorlar bu aralar eyvallah. arada bir de safkan sci fi yapsalar keske. o yanina koydugu alt tur korku/dram/aksiyon bu kadar baskin olmasa bir filmde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 super filmdi bayagi sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 photographer said: madem öyle madem uzaylılar dünyamıza gelecek kadar zekiler neden onlar bizim ilkel dilimizi öğrenemiyorlar da biz onların karmaşık dilini öğrenip onlara satıyoruz diye sormadan edemiyor insan hacı sen filmi izlediğine emin misin sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 dasaaa said: kucuk cocugu olan, "bakin ne kadar da cesurum" tavrindaki kadin uzaylilara tercumanlik yapmaya kasar. 5.5/10 evde izleyin. sinemada para harcamaya gerek olmayan bir film Hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 200.000 kişinin 8.1 oylama sonucuna ulaşması bug eseri herhalde, filmde diğer uzaylı filmlerinden ayıran pek bir şey yok,mantık yine onların zamanın ilerisinde olması. yer çekimi değişen uzay aracı vesaire çok bi üretkenlik göremedim bi de başrolde karıya gıcığım, bridget jones tipi hatun uzaylı çevirmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 photographer said: madem öyle madem uzaylılar dünyamıza gelecek kadar zekiler neden onlar bizim ilkel dilimizi öğrenemiyorlar da biz onların karmaşık dilini öğrenip onlara satıyoruz diye sormadan edemiyor insan hocasina "gercek hayatta bunlar ne isimize yarayacak" diye soran ogrenci profili belirdi gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar