Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 k1nJo said: biz niye hala kalede tolga ile oynuyoruz? bu şenol hastalığı.. adam bursada güzelim yabancı kalecisini yedi bitirdi burda da bunu yapıyor.. adamın yerli kaleci takıntısı var..
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ben şöyle bişi hatırlıyorum ya buna bile bişi çıkmamıştı http://95.211.168.15/news/maraton/newpics/news/040220121945159895051_3.jpg garip olmuş
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Llama said: k1nJo said: biz niye hala kalede tolga ile oynuyoruz? bu şenol hastalığı.. adam bursada güzelim yabancı kalecisini yedi bitirdi burda da bunu yapıyor.. adamın yerli kaleci takıntısı var.. bu nasıl bir kafa gerçekten anlamıyorum, kendi de eski kaleci diye mi yani bunlar? bir insan bu kadar aptal olamaz ya.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 türk olması avantaj falan dedi. acaba hala yabancı kuralı mı var sanıyor hoca. yani savunma full yabancıyken savunma savunma göbeği potansiyel 2 brezilyalı 1 de brezilyalı sol bek varken, ispanyolca konusan kaleci yerine gümüşhane çocuğunun kalede olmasının mantığı yok. kaptanlık işini ozzy yapar layıkıyla
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ikisi de karadenizli abi işte ~hemşehri ayağı da vardır işin. şu aptal ülke hemşehrilik kafasından bi kurtulsa zaten kafadan 2 adım öteye gidicez. hayır herif genç de değil ki anasını satıyım ya. 32 yaşında lan. hatta 2 ay kalmış 33 de sen ona. boykoyu satıp berishayı falan tekrar kovalayacaklardı. adam yedek zaten kulübünde. neyse. süper ligi yıllardır niye takip etmediğimi hatırlamış oldum yine ya. hadi kolay gelsin size.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Llama said: adamın yerli kaleci takıntısı var.. kendisi de kaleci oldugundan olmasin..
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 geçen sene hadi boyko devrede geldi takım şampiyonluğa gidiyordu kaleci değişmeyebilir dedik ama bu yıl tolga ısrarı sıkıntı çıkarır. bu yıl fabri, boyko ve utku var. fabri görüntü itibariyle daha iyi bir kaleci ama bir yıldır maç yapmıyor ve şl için düzenli oynamaya ihtiyacı var. boyko gönderilecek yüksek ihtimalle, utku da kupada oynar. tolga ısrarının devamı sürerse, şl maçında sıçarsa ve fabri tak diye ikinci şl maçına çıkarılırsa bir şey beklemeyelim adamdan. ertesi hafta türkiye kupası kalecisi yapılır ve utku tek maça çıkamaz bu sene. tolga, fabri ve utku arkasında yedek kaleci olmalı net şekilde.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bide bu adam forma adaleti ile ün yapmış. genclere değer veren, çalışmalarda iyi olanların hakkını veren bir hoca, ama kaleye gelince iş değişiyor ya. ya da gerçekten tolga antremanda falan süper maçlarda patlıyor
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 işin garip tarafı forma adaleti kaleci pozisyonu hariç var. mesela gg oynayamıyor zira beck sezona çok iyi başladı, hatta geçtiğimiz sezondan üzerine koyan tek oyuncu gibi görünüyor. takımdaki en hype transfer oynamıyor şu an. q7'yi sonraki maç kesecek mesela eminim. kerim iyiydi bu maç, o ya da aras oynar yerine. tolgay çok çalışıp didiniyor, formayı vermez kolay kolay yeni gelen transfere. ama topsuz oyunda aktif değil sosa kadar. tolga maç aldıracak kaleciliği geçtim sürekli basit hatalar yapıyor ve yapmaya devam edecek.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 adamın yanlış gördüğü ilk karar da değil ya. direk topla oynuyor necip, ki gelen adamın hamlesi topu kaleye atmak değil resmen adam vursa bizim kaleden uzaklaşacak top sdsaf. ilk yarı bir pozisyon vardı, cenk ayağını koydu topla rakip arasına, kasap stoper dizi ile hayvan gibi yüklendi arkadan çim hibrit olmasa ayağı kaymasa cenk'in çok net kırılırdı yani, faulu cenk yaptı diye gösterdi sdasfas bütün maç dayak yedirdi, olcay'in sert olmayan pozisyonuna sarı çıkardı. quaresmayı tokat manyağı yaptılar zar zor fauller çaldı falan. net ligin en kötülerinden şu pozisyon için görmedim diye rapor yazan adam..
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 başkan portekiz'e çıkarma yapmış; porto'dan indi ve aboubakar, benfica'dan talisca'yı getirecek diyorlar. dönüşte de aktarmalı uçarak city'den nasri'yi kapsa yeter sdfsfs.
Öne çıkan mesajlar